nume românești (porecle) pentru câini și pisici

Odată ajuns în casă există un pisoi, problema apare înainte de a maeștrilor - ce să numim mica lui pentru animale de companie? Aș dori să-i dea o porecla rusă, în original și frumos, dar principalul lucru este să nu exagerați. Poate alege din greșeală un pseudonim pentru care pisica nu va vorbi, sau ea nu va fi perceput în mod adecvat de către alții.Acest articol oferă câteva reguli pentru a vă ajuta cu alegerea de nume pentru un pisoi.

Ce este mai bine pentru a alege un pseudonim

nume românești (porecle) pentru câini și pisici

porecle românești pisoi corcituri bine potrivite

Se pare că nu toate poreclele pot veni pisoi mici. Iată câteva sfaturi și recomandări pentru a vă ajuta să alegeți porecla rusă pentru animale de companie.

 • Este de dorit ca herghelia pisica prezenta suieratoare sunete, cum ar fi „ch“, „sh“, „u“. Aceste sunete sunt similare în natură, pisoi, și ei vor fi mult mai probabil să răspundă la ele. De exemplu, porecle, cum ar fi puf, Yasha, Ricci, Nigella și veveriță mn.dr.
 • Pentru intitulare suna mai bine, în numele literei trebuie să fie prezent, cum ar fi „h“, „c“, „b“, „o“, „e“. Exemple de astfel de porecle - Rex, fruitcake, Barsik, Kuzma, Darling, și multe altele Anfisa
 • Este mai bine să aleagă porecle mai scurte, cu accent pe prima silabă - astfel încât animalele de companie va fi în măsură să răspundă rapid la apel. De exemplu, Vaska, Lucy, Mozia, Masya și multe altele
 • Dacă aveți o pisică de rasă și un pașaport ea a scris un nume de familie lungă, nu este necesar să o numesc, de asemenea, în viața de zi cu zi. Este mai bine să vină cu unele scurte „acasă“ nume. De exemplu, în cazul în care pisica ta se numește Bonaparte, acesta poate fi numit porecla drăguț Bonya.
 • Puteți apela pisoi pornind de la aspectul, fundal, culoarea strat sau un caracter. De exemplu, pentru pisoi poreclele costum negru Chernish, Nigella, Sooty; pentru pisoi gri - gri fumuriu; pentru ciuperci - Peach, Firefly, Sparkle.
 • Este recomandabil să nu se numesc pisici nume umane, mai ales dacă numele tău este atât de familiar. În prezența acestor prieteni ar putea fi o situație ciudată, și prietenii pot lua infracțiuni.
 • cuvinte obscene și abuzive nu este, de asemenea, mai bine să utilizați atunci când aleg un nume pentru o pisică. Imaginați-vă, în viitor, pisoi va alerga afară și trebuie să-l cheme pe oameni de nume destul de nonliterare.


porecle din Romania (nume) pentru pisici

porecle romanesti numite de multe ori pisoi rasa pura. Și există o mulțime de a alege.

 • Puteți apela dvs. kitten nume învechite, care rar se intalnesc in viata - Efim, Arkadi, Tisha, Kuzma, Yasha, Tim, Athos.
 • Puteți folosi cuvinte românești, lung-out-de articole, dar bine sondare - Mazurik, Laptik, Sadko.
 • Numele de personaje celebre din desene animate - Matroskin, Kuzma, Umka, Marquis.
 • Natura pisicuță sau caracteristici distinctive pot fi, de asemenea, un motiv pentru aceasta sau că porecla - Baron, Bandit, Lacom, torcand, suge-up.

Este interesant de stiut:

porecle din Romania (nume) pentru pisici

Mai ales pisicuta are nevoie de o poreclă frumoasă și originală, care va picta posesorului. În acest caz, vă puteți baza pe următoarele principii:

 • nume - perimate Glasha dragă, pere, Lana, Martha.
 • Personaje de desene animate - Malvina, Anfisa, Masyanya, Lariska.
 • Caracteristici ale pisicii - Bun, Sonia, liniștită, Fluff.
 • Numele altor animale - Panther, pește, proteine.

Mulți experți cred că porecla pisoi trebuie să fie alese cu grijă ca și numele copilului în timpul sarcinii. Ea poate afecta natura pisica, în ascultarea sa. Cu toate acestea, alegerea este doar pentru tine, dar limita poate fi doar imaginația ta. Puteți veni mereu cu pisicuta, numele original și unic, care nu va fi nimeni altcineva.