Nume de câini cu fotografii oficiale ale câine, câine de vânătoare, rase de caini

Cocker Spaniel în conformitate cu clasificarea unui companion și un câine de poliție pentru vânatul mic. Reprezentanții acestei rase - animale de companie optimiste și prietenos, acestea sunt entuziaști și întotdeauna gata să urmeze stăpânul său, chiar și pentru o plimbare, chiar și în călătorie. Ei sunt ascultători și bine pregătit, așa că va fi un companion perfect pentru crescatori, chiar novice.zâmbet rautacios, aspect determinat, plăcerea nesfârșită pentru a aduce bucurie proprietarului - faptul că calitățile American Pit Bull Terrier.

American Staffordshire Terrier, în ciuda minunat vedere este un excelent caine de companie. Amstaff necesită arme puternice și de formare din dreapta. Adecvat numai pentru crescătorii de câini cu experiență.

Toy Fox Terrier - amuzant și deștept câine mic este cu adevărat un companion acasă ideal pentru cei care iubesc câinii mici.

Foarte inteligent, usor de dresat, copii calm, extrem de loial, posesivitate foarte dezvoltat în raport cu casa si proprietatea, determinare, perseverenta, temperamentala, ea se poate lupta cu un leu pentru proprietatea ta.Datorită percepție senzorială ascuțită English Sheepdog - de alertă și de câine receptiv. Ea echilibrată, nu arată agresiune sau letargie.

Engleză Bulldog - un apărător neînfricat și un prieten devotat. În îngrijirea necesită exerciții fizice regulate și atenția proprietarului.

Engleză Cocker Spaniel - rasa de vânătoare, activă și de câine prietenos. Foarte sociabil, nu-i place fiind singur, este nevoie de îngrijire și urechi considerabile. El se intelege bine cu copiii și alte rase de câini.

Engleză Mastiff Mastiff sau pur și simplu - una dintre cele mai mari rase de câini. Aceasta rasa are un caracter rezervat, dar este un paznic excelent și de companie.

Setter englez - una dintre cele mai vechi rase de câini de vânătoare. Caracterizat de temperament echilibrat, capacitatea de a de formare și de mare fler.

Springer Spaniel engleză - rasele de câini de vânătoare, dar, de asemenea, un caine de companie. Principalul lucru pentru a avea grijă - au nevoie de un termen lung și activitatea fizică regulată.

Frumos, inteligent, sensibil Manchester jucărie Terrier-ul nu ar putea fi mai potrivite pentru rolul unui animal de companie.

Appenzeller - vesel, sociabil câine. El are un caracter excelent și devotat stăpânului său.

Dogo Argentino sau Mastiff - un caine mare alb. Adepții proprietar, paza excelent. Este de dorit să se includă într-o casă de țară.