Nu mă pot trage împreună și de a face ei

Nu mă pot trage împreună și de a face ei

Când totul a început și cum totul se termină, eu nu pot spune exact. Și că toate? Istoria ca atare, nr. Am doar, că nu pot înțelege, eventual, că este necesar în viață.Am mai ales nu se plâng la asta. Dar, cu toate acestea, eu încă irita sau provoacă indiferență. Dacă există un fel de scânteie, du-te apoi în prima coliziune cu peretele. Și aici, poate, și problema. În jurul peretelui. Sentimentul de disperare, care nu a rândul său, în jurul valorii, nu face asta, tot înăbușit, Nasol. Un fiu minunat. Favorit. Dar este foarte dificil. probleme de comportament. Ce să fac - nu voi ști, mâinile în jos. Mă tem pentru viitorul lui, pentru că el este foarte inteligent. Dar el nu vrea să învețe, nu este interesant. Și nici o tranzacție promite și pedepse nu ajută. Persoana preferat care mă răsfață poți. Dar nu există nici o modalitate de a trăi împreună (bine, asta nu e deloc). Cât încă mai stai așa că nu știu. Munca. Odată ce nebunește iubit și aducând venituri normale (am pierdut mama și copilul). Dar, mai întâi devalorizare, care pur și simplu taie toate ispovedi.com de aproape trei ori, apoi o schimbare de conducere. Mai degrabă decât capul adecvat - tiran (a). Schimbarea de locuri de muncă, desigur, posibil, dar dificil, pentru că specialitatea mea nu este deosebit în cerere.

Și pentru totdeauna indiferent de ce timpul nu este suficient. Mă uit la oamenii din jurul - toate pentru a merge undeva: să fie angajate pe simulatoare. face părul în saloane, se întâlnesc cu prietenii în cele din urmă. Am banii nu este de ajuns, apoi doar timp. Munca, apoi direct acasă, în cazul în care lecțiile și al doilea loc de muncă. Un week-end întotdeauna o mulțime de cazuri. Am înțeles că principala problemă în mine. Eu văd că peste tot, am devenit furios, nu tolerează josnicie umană, își pot exprima nemulțumirea lor destul de brusc în jurul valorii. În același timp, ea se văita în mod constant, deși jur de fiecare dată să muște limba în sine, pentru că oamenii nu le place whiners. Simplul fapt Stoppers veșnic aproape toți cei care ispovedi.com eu nu plâng în cazul a început. Pe scurt, problema este, după cum am scris, se pare că în mine. Dar cum să o rezolve? Sentimentul că am luat liftul blocat de o casă abandonată. În jurul pereților, fără clearance-ul, nici aer. Și plânge inutil, nimeni nu va ajuta.În acest caz, nu am nici gânduri de sinucidere! În orice caz! Chiar dacă va exista un moment, apoi dispare imediat, dacă mă uit la Sonny. Așa cum fără mine? Și eu fără el? Dar, ce să fac? Niciodată gelos, chiar dacă copilărie a fost greu, uneori saracita, dar niciodată nu invidie. Și acum am observat pentru ei înșiși. Și eu mă urăsc. Am început să câștige în greutate. Acum, atât de mult exerciții inventat aproape 20-30 de minute pe zi și într-o lună sau două sau trei sunteți într-o formă perfectă. S-ar părea - și să ia credite pur și simplu nu își pot permite să lase sala. Dar, nu! Și de data aceasta, nu găsesc. Spune, nu vreau? Orice este posibil. Și creierul să înțeleagă că nu poate merge mai departe. Dar eu nu pot!

Draga mea, știu toate astea. Dar, dacă mai devreme (și situații în viață există multe diferite), am găsit într-un fel, iar forțele și mijloacele și căile, uneori prin forță, prin durere. Și acum ... nu pot. Mă uit la mine și am înțeles că este contrar în sine. Chiar și gadget-uri girly sub forma de tot felul de „răsfățați-vă ispovedi.com masochki, skrabiki“ nu ajuta. M-am săturat de ea însăși, cu mine deja obosit de familia mea și de cei dragi. Am tot chinul.

Uneori te trezesti, ca o pasăre, de primăvară cu aripi pe margine, și vreau să trăiască și să muncească. Dar micul dejun are loc. Asta e ceva de genul asta ...

„Am înțeles că principala problemă în mine. Eu văd că peste tot, am devenit furios, nu tolerează josnicie umană, își pot exprima nemulțumirea lor destul de brusc în jurul valorii. În același timp, ea se văita în mod constant, deși jur de fiecare dată să muște limba în sine, pentru că oamenii nu le place whiners. Simplul fapt Stoppers veșnic aproape toți cei care nu plâng în cazul a început. Pe scurt, problema este, după cum am scris, se pare că în mine ".
;)

texte povestiri a ajuns să fie moderate, verificate în două etape:

  1. corecție automată a erorilor populare (nu există spații după virgule, puncte suplimentare, între paranteze suplimentare, cu un punct mai mult de un semn de exclamare într-un rând, și așa mai departe), un script special.
  2. Editați manual, în timpul căreia moderatorul înlocuiește erorile cele mai evidente sau omisiuni care împiedică percep sensul textului.