Nu am pantofii purtați de copii la domiciliu

când fiica mea a fost doar la început să meargă, casa sa dus la pantof (nu întotdeauna adevărat), atunci (aproximativ 1,5 ani), începând de la domiciliu pentru a merge desculț, până în prezent (2,4 ani), mersul pe jos desculț, mmm fără probleme.avem o mică problemă, vă recomandăm purtarea de pantofi de la domiciliu, cu tălpile interioare speciale (personalizate tălpi interioare le-am făcut), nu s-ar fi dezvoltat plat, dar am sărbătorit 2.2 și acum elimină automat toate merge desculț, doctorul a spus, că nu este atât de înfricoșător, principala stradă și uzura masaj))))))

Toți copiii mei cu probleme de picior nu erau acasă, întotdeauna a mers cu picioarele goale și du-te, chiar și atunci când apartamentul este rece abia reușesc să pună șosete pe ele, să nu mai vorbim de pantofi, chiar și adidași, mă bâlbâi tem)))

Am fost 2 ani, du-te desculț acasă, nici o problema.

Până la 2 ani purtau pantofi în mod constant, în mod inutil. A fost un pic „plimbare“ de oprire. Podiatru la examenul de control în 2 ani am lăudat. Deci, vara făcut un mic răsfăț - rulează în jurul casei în șosete, dar casa avem un privat, jumătate rece, așa că în curând din nou obuemsya.
Apropo, este important să nu continue să poarte pantofii altcuiva și nu uza coșul de gunoi în ceea ce ar fi în mod clar șterse călcâi.

pantofi ortopedici nu a apărut atât de mult timp în urmă, înainte de copiii alergau desculți și nu a fost de picioare plate.
Piciorul trebuie să crească în mod liber, dar toate pantofi limitele de timp. copil desculț mers pe suprafețe diferite, și piciorul fix în poziția „corectă“ și așteptați pentru ca aceasta să crească în formă de pantofi.
Te atunci când vii acasă, nu aveți nici o dorință de a fi dezbrăcat? picioarele sunt obosit de pantofi pe zi.
În general, am crezut că casa ar trebui să fie în picioarele goale.

Dacă probleme cu piciorul, nu, de ce nu togda.i încălțămintea ortopedică este purtat doar de prescripție medicală, în cazul în care există probleme, și nu doar.

avem o problemă cu picioarele, ni sa spus că este necesar, atât acasă, cât și pe stradă poartă pantofi ortopedici. Nu știam despre problemele noastre, citiți un articol bun. a spus că strada în orice (nu trimiteți copil desculț). acasă este cel mai bine să poarte niște pantofi de lumină (pantofi pentru copii pentru nenatural, și, prin urmare, sfătuiți să tren), de exemplu, pantofi din materiale textile sau sandale ușoare. în timp ce în mod constant sfătuiți să nu poarte pantofi la domiciliu, iar perioada, adică, aproximativ jumătate din timp acasă în pantofi de casă și jumătate în picioarele goale. dar aici, în orice caz, ultimul cuvânt pentru un părinte. Dacă nu vrei, nu purta)))

copii care rulează în jurul valorii de picioarele goale și nu au picioare plate

nu numai că nu avea picioare plate, deoarece nu a acordat prea multă atenție. Am un soț și valgus platfus au fost diagnosticate în doar 6 (# 33, # 33, # 33;) s, cum ar fi piciorul de la naștere. cu un prieten doar a stat în harta de diagnostic - picioare plate, dar nu a spus nimic de a rectifica, și ce să facă


încălțămintea ortopedică este purtat numai pe mărturia

fizioterapie ortopedice da, lecturi mai bune, dar există, de asemenea, de prevenire. este posibil ca toate, este disponibil gratuit în magazine. și de modul în care, și este sfătuit să poarte toți copiii pentru a forma o formulare corectă a piciorului și pentru a preveni posibilele probleme

Vreau să inserați o bucată de articol, poate fi găsit în rusiedservere completă
Din punct de vedere clinic, dezbaterea cu privire la ceea ce ar trebui să fie pantofi pentru copii fără defecte congenitale, și dacă este necesar, la toate - este o dispută cu privire la prevenirea giperpronatsii.

Cei mai multi copii se nasc fără arcele exprimate ale piciorului.
ei se dezvolta, de obicei, 10-12 de ani înainte. În cazul în care această perioadă nu este suficient de dezvoltat mușchii care susțin piciorul în poziția optimă, greutatea copilului devine prea mult pentru ei și dezvoltă giperpronatsiya, și anume plat funcțional.
De ce mușchii pot „persista“ in dezvoltare?
1) Activitatea insuficientă și monoton. De exemplu, în cazul în care mișcările copilului sunt limitate la tranziția de la televizor la computer și înapoi.
2) mersul pe jos pe suprafață uniform netedă.
De exemplu, în cazul în care picioarele copilului nu sunt familiarizați cu o altă suprafață, alta decât podeaua unui apartament oraș.
3) de montare prost pantofi.
(Cumpărat „pentru creștere economică“, moștenit de la rude, etc.)

Cu alte cuvinte, în cazul în care un copil din copilarie este un stil de viață de calculator-cine și mersul pe jos desculț acasă și pe stradă adidași două dimensiuni mai mari decât este necesar - a asigurat un apartament funcțional el.

Astfel, prevenirea giperpronatsii?
1) Activitatea fizică Diverse. Un copil de la o vârstă fragedă petrece mult timp pe scări de colț, de gimnastică, a donat îngrijirea inteligent pentru părinții lor proprii de naștere, o mulțime de alergare, sărituri, înot, o mulțime este de echitatie pe bicicleta, in iarna - schi, adică, este normal pentru viața unui copil.
2) Mersul cu picioarele goale pe diverse suprafețe care necesită răspunsuri instantanee detensionare a diferitelor grupe de mușchi. (Pentru a nu cădea, nu fi înțepat, etc) Există, de asemenea, efectele pozitive ale masajului suprafeței plantare de pietricele, conuri de pin, etc.
3) Alegerea dreptul de pantofi, care va ajuta la menținerea piciorului în poziție optimă în timp ce mersul pe jos în jos pe suprafața plană monotonă, solidă.

Astfel, în cazul în care copilul își petrece cea mai mare parte a timpului într-un apartament oraș și care nu are acces la jocuri pe mobil, pantofi corect potrivite rămâne singurul obstacol în apariția unui picior plat funcțional.

Ce se întâmplă dacă copilul se dezvoltă plat?
1) Încercați să recomandările de prevenire a apariției giperpronatsii (cm. Mai sus).
2) exerciții speciale care face aproape nimeni, astfel încât acestea să nu se opresc.
3) Corectarea branțuri-căpută acceptă. Aceste două cerințe.
În primul rând: Când sarcina ei trebuie să păstreze piciorul într-o poziție neutră, formând vetre ale piciorului, și nu permite urmele „coplesi“ în interior.
În al doilea rând, acestea trebuie să fie făcută dintr-un material elastic, care păstrează „primăvara“ a funcției piciorului (a se vedea la început.) Restaurarea arc fără a salva această funcție nu are nici un sens. ( „Frunze“ funcția de mobilitate picior este prevăzută în articulații Chopart (calcaneocuboidala formate și joint-talo navicular) și Lisfranc (format tarsometatarsiene)).
Practica arată că astfel de dispozitive, chiar și la adulți, pot contribui la eliminarea platfus, datorită integrării optime a musculaturii tibiali anterioare posterior și longus peronæus în mișcarea piciorului în timpul mersului / alergare / sărituri. Utilizarea unui astfel de supinator arătat nu numai la piciorul plat funcțional, dar, de asemenea, atunci când platfus anatomice, nu necesita corectie chirurgicala.

Acasă desculț plimbare în oaspeții să ia bistabile și umbla în mijlocul lor, dar nu și în timpul verii, acum în grădină a mers acolo toată ziua, astfel încât acestea au fost în sandale și departe deja fără ele