Noi vorbim despre tratamentul de remedii populare unghiilor ciuperca care

Noi vorbim despre tratamentul de remedii populare unghiilor ciuperca care

ciuperca unghiilor, sau onicomicoza - o boală destul de comun.

Boala este insotita de simptome neplăcute, cum ar fi mâncărime și de arsură, apariția plăcilor unghiilor este deteriorată.Cu toate acestea, mulți pacienți, chiar dacă amenințarea de a pierde toate unghiile sunt de cotitură pentru medici fără tragere de inimă, preferând să fie tratate la domiciliu.

Acesta oferă un medicament tradițional pentru a lupta ciuperca unghiilor? Este sigur să se auto-medicatie? Si cel mai important - este posibil pentru a câștiga onicomicoza mijloace la dispoziția Mama Natura?

Tratarea remedii populare ciuperca unghiilor: Rețete de săruri de iod și uleiuri

Una dintre cele mai populare remedii pentru recuperare de unghii de sănătate este iod. Prin online merge o mulțime de recomandări care necesită de zi cu zi a lubrifia unghiile cu o soluție de 5% din substanță. un astfel de curs de tratament ar trebui să dureze timp de 20 de zile, după care se presupune că vine o recuperare completă.

De fapt, eficacitatea acestei metode nu a fost dovedită. unghii in sine de iod este util - ajută la consolidarea acestora; întrucât substanța este implicată în toate procesele metabolice din organism. Cu toate acestea, soluția de iod concentrat conține un alcool, deci usuca suprafata unghiei, provoaca un pachet, și dacă „supradoză“ și nu poate provoca arsuri.

Sunt mai iertători diverse băi și mască pe bază de iod. Potrivit medicilor, intaresc si hranesc unghiile, dar cura ciuperca cu ajutorul unor tăvi imposibile. Acestea ar trebui să fie utilizat numai ca un supliment la metodele tradiționale, care se numește medicul.

soluție de iod • 5%;

• Apa fiartă.

Se umple bazinul cu apă caldă fiartă, se adaugă iod la o soluție din calcul: 2 lingurite pe 3 litri de apă. Scufundati degetele de la picioare și mâinile într-un castron, macerat 15 minute. procese tăiate afectate de unghii, lubrifia pielea din jurul lor cu peroxid de hidrogen și impune pacienților unghii bandaj impregnat cu unguent antibiotic. Ar trebui să efectueze procedura în fiecare zi, până la însănătoșire.

sare tava cu iod și

• sare de mare;

Soluție • 5% iod;

• apă caldă.

Se umple bazinul cu apă sărată caldă în următoarele proporții: 1 lingura de sare la 1 cană de apă și se adaugă 4 picături de soluție de iod. cuie dețin în baie ar trebui să fie de aproximativ 20 de minute.

Baie cu iod și suc de portocale

soluție de iod • 5%;

• proaspăt stors suc de portocale;

• apă fiartă caldă.

Ia-un castron și se amestecă o jumătate de pahar de apă cu o jumătate de pahar de suc de portocale. Se adaugă câteva picături de iod. Scufundati degetele în vasul timp de 15 minute, ștergeți-le cu o cârpă și lubrifia crema hidratanta.Masca pentru unghiei cu iod și suc de lămâie

• 1 lingura de ulei de floarea-soarelui;

• 3 picături de iod;

• 3 picături de suc de lămâie.

Ia un ulei de floarea soarelui, un pic mai cald și se amestecă cu iod și suc de lămâie. Aplicați masca pe unghiile infectate cu ajutorul unui tampon de bumbac, acordând o atenție la baza unghiei și marginile. Scoateți cu grijă excesul cu un șervețel și se lasă amestecul pe unghii timp de 20 de minute. Se clătește cu apă și lubrifia crema hrănitoare pielii.

Masca cu iod și ulei de măsline

• 1 lingură ulei de măsline;

• 4 picături de iod.

Aceasta masca este cel mai bine pe timp de noapte, astfel încât ea a avut timp să se înmoaie bine unghiile. Uleiul de măsline ușor cald în cuptorul cu microunde, apoi se amestecă cu o soluție de iod. Aplicați masca pe întreaga suprafață a unghiilor afectate, la nivelul mâinilor sau picioarelor - în funcție de locul în care este localizată ciuperca. Nu uitați să lubrifia zona de sub cuticula și arborele de unghii. După aproximativ 15 minute, atunci când uleiul este absorbit bine, a pus pe mănuși de bumbac sau de șosete pe mâini, în cazul în care tratează ciuperca pe picioare, și du-te la culcare. Trezesc dimineața, spălați unghiile și lubrifia pielea din jurul lor cremă hidratantă.

Tratarea remedii populare ciuperca unghiilor - gudron si otet

popularitate largă în tratamentul unghiilor ciuperca și de a folosi instrumente, cum ar fi gudron, oțet, propolis. Cunoscătorii de medicina tradițională funcționează pe fapte, în conformitate cu care oțet este utilizat pentru a combate ciuperca înainte de revoluție, și propolis vindecare are un dublu impact.

În realitate, multe dintre remediile populare au o mulțime de contraindicații. Deci, săpun gudron rănit numai dacă aveți una dintre următoarele:

• piele sensibilă;

• pielii predispuse la exfoliere și uscare;

• foarte subțire de piele, deteriorate;

• o tendință de reacții alergice;

Cu toate acestea, în cazul în care nu sunt respectate aceste probleme, este în valoare de o încercare înseamnă, pe baza de gudron. Chiar și medicii sunt de acord că, în absența unor contraindicații săpun gudron ajuta la refacerea structurii unghiilor, reduce inflamația. Cu toate acestea, cu condiția ca este utilizat în asociere cu medicamente sistemice și topice, precum si o dieta speciala.

săpun de gudron se recomandă să se spele unghiile afectate și vorbind pe corpul lui masca și baie.

Masca de săpun de gudron și sodă

• săpun gudron;

• bicarbonat de sodiu;

Rub săpun tar pe o răzătoare cu dinți mari, apoi se diluează cu apă și se adaugă bicarbonat de sodiu și se amestecă. Ar trebui să obțineți o masă omogenă gros. Scufundati în ea o perie rigid și frecata unghiile. Țineți masca de câteva minute și se clătește. Această procedură trebuie repetată în fiecare zi, timp de o săptămână.

Baie de săpun și gudron de mesteacăn

• săpun;

• gudron de mesteacăn;

Se toarnă într-un bazin cu apă caldă. Grate săpun și se dizolvă în apă. Țineți picioarele în soluție 25 de minute, apoi ștergeți prosop. Toate locurile fisuri, roșeață existente și descuamarea lubrifia gudron de mesteacăn. Tratamentul prin această metodă trebuie să fie realizată în mod regulat, cu excepția cazului în restabiliți sănătatea unghiilor.

Spre deosebire de gudron, otet nu are aproape nici contraindicații (cu excepția intoleranței individuale). Confirmarea eficacității acestui instrument nu este prezent, dar, de asemenea, pericolul de otet nu este pentru corp pentru a dilua cu apă. Prin urmare, vom prezenta pentru a introduce mai multe rețete bazate pe ea, care pot ajuta în tratamentul ciuperca.

Aplicarea oțet și făină de in

• otet alimentar;

• făină de in;

Oțet, se diluează cu apă în proporții egale, se adauga faina si se framanta aluatul este foarte gros. Moda un mic prăjituri, le aplică unghiilor afectate, bandaj și se lasă peste noapte. Procedura trebuie efectuată în termen de cinci zile, după care unghiile pacientilor presupune „slezut“ și sănătoase cresc în locul lor.