Noi plătim pentru studiile lor prin intermediul Sberbank Online

Foarte curând „în această țară,“ toate instituțiile de învățământ, de la clasa întâi la învățământul superior vor fi plătite. Aceste tendințe a lovit puternic bugetul familiei și de a face un punct mai mult să țină cont de faptul că nu putem uita la sfârșitul anului fiscal - „Pentru a plăti pentru studiile sale“ Din fericire, există deja destul de o mulțime de servicii online care potface viața mai ușoară. Acesta este, probabil, cel mai faimos dintre ele - Sberbank online, pe care exemplu, vom încerca să plătească pentru formare într-una dintre universitățile noastre strany.Sovremennye tehnologie făcut de învățare disponibile la distanță și posibilitatea de a învăța un obiecte necunoscute până în prezent. Aceasta include formarea și web-specialitati - programator, proiectant și chiar SEO-experți. Tehnologia Caracteristici SEO implică de lucru on-line, astfel încât distanța de învățare pentru profesia - o optiune ideala.

Noi plătim pentru studiile lor prin intermediul Sberbank Online


După introducerea codului secret ne aflăm în Sberbank Online. În meniul principal, selectați elementul de „plăți și transferuri“:

Noi plătim pentru studiile lor prin intermediul Sberbank Online

Apoi vom găsi șirul de căutare - plata pentru bunuri și servicii. Acolo încercarea de a conduce numele instituției noastre. În cazul meu - o cooperare Universitatea românească (de mână). Rezultatele căutării vor include informații bancare pentru universitatea noastră. Pentru o bună măsură, le puteți compara cu cele din contractul sau chitanța de plată emisă în școală. In cazuri extreme, acestea pot fi găsite pe site-urile oficiale ale universităților. În cazul în care numerele de cont converg, apoi vom trece la pasul următor - completați datele pentru plata. În prima etapă, selectați cartea din care se va face plata și încercarea de a conduce vehicule numele lor:

Noi plătim pentru studiile lor prin intermediul Sberbank Online