Nobivac vaccin pentru pisici - de revizuire, manual, pret

Nobivac vaccin pentru pisici - de revizuire, manual, pret

vaccin Nobivac este utilizat pentru o varietate de infecții

Vaccin „Nobivac“, concepute pentru a proteja pisicile de la diverse infecții. Cele mai multe dintre vaccinuri sunt transportate în condiții de siguranță. Cu toate acestea, există excepții de la regulă, în cazul în care animalul prezintă reacții alergice și au apărut chiar decese.De ce să folosiți vaccin Nobivac

Medicamentul este destinat pentru vaccinarea pisicilor împotriva diferitelor tipuri de infecții. În funcție de vaccin se efectuează măsuri preventive pentru a proteja împotriva:

În fiecare caz, un vaccin separat, care se caracterizează prin aceleași reguli de utilizare.

Regulile de bază ale vaccinării

Nobivac vaccin pentru pisici - de revizuire, manual, pret

Respectați regulile de vaccinare

Este necesar să se respecte anumite reguli de vaccinare:

  • Este imposibil să se vaccineze un animal bolnav, precum și animalele cu nici un simptom de boală. Acest lucru poate fi vărsături, febră mare, letargie si alte simptome.
  • Nu puteți utiliza flacon de vaccin răsfățat. inspectați cu atenție pentru daune acoperă scurgeri încălcări ale sedimentelor sub formă de fulgi în partea de jos. Deschiderea sticla este, de asemenea, mai bine să nu folosească. Pre flacon trebuie agitat bine pentru a obține uniformitate.
  • Este interzisă pentru a pune o injecție la pisici tinere, care nu au opt săptămâni.
  • Ar trebui să fie deosebit de atent pentru a monitoriza animalele de companie în primele 72 de ore după vaccinare. Dacă observați orice probleme cu sănătatea, Adu imediat pisica in clinica veterinara.
  • Vaccinați animale în faza de gestație, este permisă.
  • În cazul în care casa de mai multe pisici, toate inoculate în același timp.
  • Pentru vaccinare utilizează numai echipamente sterile, pielea animalului la locul de injectare a pre-proces alcoolul.

De asemenea, recomandări importante legate de siguranța personală a vaccinează:

  • Mâinile trebuie să pre-spălare și de dezinfectat. Pe de mână să poarte mănuși sterile de unică folosință, față - o mască medicală. Aceste măsuri vor ajuta la prevenirea medicamentului pe pielea umană și membranele mucoase. Dacă te-a lovit tot sa întâmplat, trebuie să spălați zona cu apă pielea.
  • Fiolele, seringi eliminate ca deșeuri. Sticle nu pot fi folosite în viața de zi cu zi.

vaccin antirabic Rabia Novinak

Fiecare proprietar trebuie să pună animalele de companie vaccinate împotriva rabiei. Vaccinul „Novinak Rabie“ are o acțiune preventivă împotriva acestei boli periculoase.

Pe plan extern, medicamentul are o nuanță de la galben la roz. Ea se bazează pe virus inactivat, prin care animalele se dezvolta o protecție persistentă împotriva rabiei. Este injectat în mușchi sau sub piele.În cazul în care virusul rabiei pe teritoriul de viață este semnificativ mai raspandita, apoi a pus o lovitură de două ori în opt săptămâni și douăsprezece săptămâni. Ulterior, este necesar să se repete vaccinarea la fiecare 12 luni.

Nobivac vaccin pentru pisici - de revizuire, manual, pret

Nobivac Trio folosit pentru a preveni rinotraheitei

„Trio“ - o pulbere roșiatică uniformă.

Medicamentul este folosit ca măsuri preventive împotriva rinotraheitei virale, panleucopenie, kaltsiviroza. „Trio“ se bazează pe un vaccin „viu“, slăbit în mod artificial. Utilizarea acestuia ar trebui să urmeze cu strictețe instrucțiunile producătorului. Trebuie să introduceți sub piele.

Aplicație: utilizat pentru dizolvarea specială „Nobivac diluant“. Solvent - lichid limpede. Asigurați-vă că pentru a verifica pentru sedimente pe fundul flaconului.

Nobivac Bb (Nobivac Bb)

Vaccinul protejeaza pisicile de boala bordetelleza periculoase. Pune-o lovitură trebuie să fie animal foarte sănătos, cu o temperatura normală a corpului și într-o stare bună de sănătate.

Se pare ca o suspensie omogenă poros. Vaccinați animalului prin nas prin instilarea picăturilor. Dozare - 0,3 cubic nerăsuflate. Se diluează preparatul de solvent „Nobivac diluant“.

Uneori există strănutul după instilarea medicamentului. În cazuri rare - tuse.

Nobivac Forcat (Nobivac Forcat)

Nobivac vaccin pentru pisici - de revizuire, manual, pret

Nobivac Bb de boli periculoase bordetelleza

Vaccinul este eficient impotriva rinotraheitei virale, panleucopenie, kaltsiviroza. In plus, protejează împotriva Chlamydia.

Pe plan extern, medicamentul se aseamănă cu o pudră albă uscată. Preparat cu ajutorul „Nobivac diluant“ solvent și apoi se injectează sub piele de pisica.

Efecte secundare și contraindicații

Printre reacțiile adverse care pot apărea după vaccinare, spun doar o mică umflătură la locul injectării. În termen de câteva săptămâni, ea trece. nu este necesară carantină sau izolarea pisica.

Contraindicații includ însă reacții alergice la componente ale mijloacelor și a bolilor la animale.

Consecințele vaccinării

În unele cazuri, reacția negativă brusc din organism la vaccin. Comentarii online pot fi găsite, în cazul în care proprietarii vorbesc despre starea de sănătate precară a animalelor după injectare și moartea ulterioară a pisoii. Astfel de reacții sunt posibile, dar acestea sunt destul de rare. Cea mai mare parte a animalelor pot tolera vaccinul.

Nobivac vaccin pentru pisici - de revizuire, manual, pret

Review-uri de la acest vaccin numai pozitiv

Costul mediu al unui flacon de Nobivac în România este 200-350 de ruble. Acesta poate varia în funcție de regiune. În regiunea Moscova, prețul de droguri variază de la 250 la 350 de ruble.

Vaccinul impotriva rabiei poate fi găsit la 130-150 ruble.

DEPOZITARE ȘI TERMENUL

Păstra acest medicament trebuie să fie departe de mâinile copiilor. Perioada de valabilitate - trei ani. După aceea, utilizați un vaccin nu este de dorit.

Lima, Novosibirsk. „Pisica lui am plantat atunci când ea a fost de 2 luni pentru următoarele 10 luni. Înainte de acest animal de companie a fost complet sănătos, am mers la o clinică în cazul în care un veterinar a confirmat. Apoi, el a început să se observe că pisica a devenit letargic, a început caca pe pat cu ceva verde. Cat a început să vomite. Scump medicul veterinar spital diagnosticat badijonat ei. Ca urmare, tratamentul pe termen lung. Toate din cauza vaccinărilor, care rănește sistemul imunitar ".

Cassandra, București. „Am - pentru vaccinări. Am început să se vaccineze animalele lor acum zece sau cincisprezece ani. Apoi, aproape nici o informație cu privire la aceasta nu a fost de droguri, am pus vaccinul intern pisica. Pet a fost bolnav timp de aproximativ o săptămână. Data viitoare am ales să importe vaccinul Nobivac. Pobochek nu mai apar. De atunci am plantat doar acest instrument. "