Nobivac pentru pisici - instrucțiuni de utilizare a vaccinului, site-ul „cana“

Descrierea produsului Nobivac Trio triketene pentru pisici

Nobivac - un medicament într-un vaccin pentru pisici și pisici, care contribuie la apariția de anticorpi specifici pentru agenții cauzatori ai bolilor infecțioase la pisici (boli de ochi, și respirator, gastrointestinal, intoxicație generală, deshidratare). Prescris pentru tratamentul panleucemiei feline, rinotraheita și calicivirusului felin la pisici si pisoi adulte, precum și în scopuri preventive.substanțe active

Structura include un set de virusuri utile Nobivac: lg virus PFU 5,2 feline rinotraheitei (tulpina «G 2620A"); 4,6 lg PFU calicivirusul pisicii ( «F9» concentrică); și 4,3 lg TCD 50 feline virus panleucemiei (tulpina «MW-1" ). Pe lângă preparatul conține aceleași stabilizatori ca colagen hidrolizat, pancreatic digest glucitol tampon cazeină și dibazic de potasiu.

După injectarea Nobivac pisici imunitate la boli cum ar fi calicivirusul felin și rinotraheitei continuă să persiste pe tot parcursul anului, și imunitate împotriva panleucopeniei feline durează trei ani.

Forma de presă

Nobivac evacuate sub forma unei mase omogene roz pal pentru injecție, care este distribuit în fiole de sticlă, cu 10 preambalată bucăți în ambalaje din carton.

Instrucțiuni de utilizare a vaccinului Nobivac

Înainte de utilizare, suspensia este necesară crearea vaccinului Nobivac și 1 ml Nobivac Deluenta (sau ser fiziologic). Soluția rezultată se agită bine și le umple seringa. Vaccinul trebuie administrat subcutanat pisica, cu respectarea tuturor regulilor de dezinfecție.Prima vaccinare se face la un animal la vârsta de 8-9 săptămâni.

Vaccinarea trebuie efectuată de două ori. A doua vaccinare nu este mai devreme de 3-4 săptămâni după prima. Vaccinarea ulterioară ar trebui să efectueze o dată pe an, la o doză de 1. (Dozajul per vaccinare este de 1 flacon la 1 ml).

Nobivac pentru pisici - instrucțiuni de utilizare a vaccinului, site-ul „cana“

Contraindicatii si efecte secundare

Sub rezerva instrucțiunilor, nu apar reacții adverse.

În cazuri rare, poate exista o ușoară febră și roșeață la locul de injectare, care au loc fără nici o intervenție medicală.

Nu este recomandat pentru utilizare Nobivac cu alte vaccinuri. Pentru a demonstra modul în care acesta este contraindicat pentru pisicile gestante și pisoi sunt sub 9 săptămâni.

Nobivac pisica - Comentarii

Revizuirea despre Nobivac pentru pisici. Lyudmila spune. Recent, pisica mea începe să limp, iar la început nu a acordat nici o importanță la acest lucru, m-am gândit că ea rănit piciorul pe undeva. A doua zi am aflat că a avut ulcere în gură, a trebuit să-l ia imediat la veterinar. Sa dovedit că a avut calicivirusului felin! Veterinarul ne-a sfătuit vaccinarea Nobivac pentru pisici.

Cum ar fi mine, mi-e teamă să fac injecții, iar eu nu sunt în stare, de asemenea, au vaccinat medicul (subcutanat). Deja o săptămână după prima vaccinare pisica a început să arate mult mai bine, răni și șchiopături trecut - medicamentul a ajutat.

Revizuirea despre Nobivac pentru pisici. spune Sofia. A luat pisica de pe stradă, omul sărac a fost în mod constant scurt de respirație, la nivelul mucoaselor au fost grav inflamate. Pisoi situată întotdeauna și a refuzat mâncare și apă. M-am dus la doctor, se recomandă să cumpere medicamente Nobivac. Mă bucur să văd că noua mea pentru animale de companie este acum un sănătos și vesel. Am Nobivac recomanda.

Pret Nobivac vaccin pentru pisici

  • Ambalare Nobivac tricat Trio - aproximativ 400 de ruble.

A se păstra departe de alimente la temperaturi între 2 și 8 grade Celsius, ferit de razele soarelui, departe de copii.

Perioada de valabilitate din data de producție - 33 luni.