Nobivac pentru câini și pisici pret ghid al vaccinului, comentarii

Vaccinarea - un pas foarte important este necesar pentru a proteja sănătatea animalului împotriva bolilor infecțioase comune. Una dintre cele mai populare este vaccinuri Nobivac pentru câini și pisici. Cu toate acestea, proprietarii responsabili au multe întrebări cu privire la droguri cat de sigura si eficienta.Care sunt tipurile de vaccinuri Nobivac pentru câini și pisici?

Vaccinărilor nu numai un pur sânge, dar, de asemenea, animalele de curte. Tipul corect de vaccin veterinar preia pisica după inspecție. În cazul în care animalul este singur în casă, iar proprietarii nu intenționează să-l elibereze pe stradă, va fi suficient pentru a obține Novibak Tricat Trio și rabia de la producător olandez. Pisicile, care vor fi amplasate în afara apartamentului în contactul deschis cu alte animale, vaccinate în plus următoarele medicamente:

 • Nobivac Bb (din bordetelleza);
 • Nobivac Ducat (ca înlocuitor pentru animale recupera de la panleucopenie Ducat).

Nobivac pentru câini și pisici pret ghid al vaccinului, comentarii

Prețul Nobivac pisica variază de la 500 până la 700 de ruble pe sticla, in functie de vet.apteki selectat.

Atunci când este necesar să se vaccineze pisoi?

Instrucțiuni vaccin Nobivac triketene Trio pisica prevede pentru prima injecție la 9 săptămâni, iar al doilea - după 12 săptămâni. La etapa inițială a vieții unui pisoi că protecția va fi de ajuns. La 9 săptămâni, medicul veterinar decide vaccinarea unui medicament Rabie animal (rabic). Conform instrucțiunilor, primele pisici de vaccinare rabie primi in 3 luni. Dar dacă există o situație epidemiologică nefavorabilă din regiune, aceasta înseamnă că Rabia este administrat împreună cu Trio-ul de droguri triketene în 9 săptămâni. În același timp, revaccinarii împotriva rabiei este încă efectuată în 12 săptămâni.

Este în valoare de vedere: instrucțiunile din Nobivac pisică indică în mod clar faptul că animalul nu obține o protecție completă după prima vaccinare. Numai după a doua injecție, care se face la 12 saptamani, pisica dezvolta imunitate specifica. Între primul și al doilea vaccin este recomandat pentru a proteja animalele de companie de la contactul cu alte animale. Și pentru a menține imunitatea vaccinarea trebuie repetată în fiecare an.

Din ce boli va proteja de droguri Nobivac Tricat Trio?

După cum sugerează și numele, vaccinul Tricat Trio protejează animalul de cele trei cele mai frecvente boli.

 1. Calicivirusul - o boală infecțioasă contagioasă care poate provoca leziuni în cavitatea bucală, o lipsă totală poftei de mâncare, și chiar dezvoltarea de pneumonie, mortale pentru viața de pisici.
 2. Rinotraheita - afecteaza tractul respirator al animalului. Boala este asociata cu calicivirusului felin si este uneori numit „gripa pisica“, deoarece provoaca toate simptomele clasice, inclusiv febră mare, strănut, tuse, secreții nazale. Riscul de boală este că aceasta poate fi fatala pentru pisoi si pisici mai mari. De asemenea, instrucțiunea interzice vaccinarea, în cazul în care animalul a apărut deja mai sus simptome.
 3. Panleucemiei (declanșare parvovirus) - o boală extrem de contagioasă, care, în cele mai multe cazuri fatale. parvovirusul pericol este că el supraviețuiește în mediu pentru o lungă perioadă de timp și pot fi aduse în apartamentul pe pantofii persoanei. Astfel, în pericol chiar și pisicile de interior, care nu au fost niciodată în contact cu alte animale.

Panleucemiei afecteaza maduva osoasa, cauzand o deficienta a tuturor celulelor sanguine. Parvovirusul poate infecta creierul foarte tineri pisoi, provocând pagube ireversibile, ceea ce duce la moarte. Cele mai evidente simptome ale panleucemiei: vărsături și diaree.

Atenție! În cazul în care animalul a supraviețuit panleykomeniyu, vaccinarea este folosit doar de vaccin Ducat, dar nu Tricat Trio.

De ce vaccina un vaccin animal Novibak Rabie?

Nobivac pentru câini și pisici pret ghid al vaccinului, comentarii

Rabie - o boală incurabilă. Prin urmare, în cazul în care animalul apar simptome periculoase, medicul efectuează eutanasia. Situația este complicată de faptul că prima etapă de rabie la pisici este foarte greu de observat. Animalul devine letargic, evita contactul. Numai în stadiile avansate de a dezvolta probleme respiratorii, care duc la moarte.

vaccin Cât de sigur si eficient Nobivac pentru pisici?

Ghidul prevede că toate tipurile de vaccinuri Nobivac sunt „vii“ și sunt realizate pe baza unei linii speciale de cultura de fluid continuă de celule infectate cu virusurile respective. Pentru a asigura siguranța animalelor și umane, toate tulpinile patogene de inactivat. Acest lucru înseamnă că activitatea de viruși este suficientă pentru a se asigura că organismul pentru animale de companie a început să producă anticorpii necesari. Dar, în același timp, este eliminat dezvoltarea bolii de grad înalt după injectare.

În cazul în care vaccinarea a fost efectuată de către un medic veterinar profesionist, după o examinare atentă a animalului, fără efecte secundare, nu apar. In cazuri rare, există o ușoară umflare în zona puncția pielii. Durata garantată a imunității existente: 1 an (atunci când este utilizat nici trecut, medicamentul original). După această perioadă trebuie să-și petreacă în mod necesar revaccinare.

Instrucțiuni de utilizare pentru pisici

Nobivac păstrată la 2 ° -7 ° C într-un flacon închis, nu mai mult de 3 ani; după deschiderea flaconului - nu mai mare de 30 de minute la temperatura camerei. Trebuie avut în vedere faptul că expunerea pe termen lung la temperaturi ridicate și scăzute pot afecta negativ eficacitatea medicamentului. După data de expirare, asigurați-vă că pentru a dezinfecta medicația și apoi aruncate. Dacă Novibak a fost achiziționat pentru uz casnic, este recomandat să se efectueze fiola la cea mai apropiata clinica veterinara sau farmacie pentru eliminare.

Nobivac pentru câini și pisici pret ghid al vaccinului, comentarii

Indicații generale pentru administrarea medicamentului Rabie similar cu tehnologie de injecție convențională. Este necesar să se agită flaconul și să aducă 1 ml. Suspensie subcutanat. Înainte de introducerea mijloacelor triketene trio trebuie adăugat la solvent special flacon, și doar apoi pentru a injecta animalului. numai seringi sterile sunt folosite pentru manipulare.

Important! În ciuda faptului că producătorul indică absența aproape completă a efectelor secundare, există întotdeauna riscul de intoleranță individuală. șoc anafilactic deosebit de periculos. În clinica veterinară a animalelor face imediat primul ajutor. Dar, în cazul în care vaccinarea va fi efectuată la domiciliu, ar trebui să achiziționați un flacon de adrenalină. În caz de sufocare introduc 0,5 ml. înseamnă subcutanat și să ia animalul la clinică pentru asistență suplimentară. Este mai bine să nu pentru a economisi bani pe sănătate pentru animale de companie și de vaccinare încredințez imediat profesional.

Comentarii despre Real Preparate Nobivac triketene Trio și rabia

vaccinuri Nobivac peste 5 ani utilizate pe scară largă în clinici veterinare. De asemenea, este recomandat de Rosselhoznadzor. Review-uri de medici veterinari și proprietarii de animale convenționale, cea mai mare parte pozitiv.

„Recent dobândite pisoi Sfinxul. Firește imediat transportate la o clinică veterinară. Medicul a recomandat vaccinul Nobivac, care ar putea insufla și de rabie, și badijonat pe. Pisoiul a suferit lovitură de cuțit excelent: nu are efecte secundare, modificări de comportament. După un an, am de gând să continue re-vaccinare. "

„Atitudinea mea la vaccin controversat. pisica Plantată timp de trei ani Rabiesom în clinică, fără inițiativă. Bine, fără complicații. Și recent, am luat pisoi de pe stradă și a cerut să insufle aceeași Rabiesom. La câteva zile după injectare, copilul a început să vomite, scaune devin lichide și verde. În clinica veterinară a spus că animalul inițial fusese slăbit. "

Dar cel mai bine este să se bazeze pe recenzii pentru medicii veterinari. Statisticile care sunt transportate de vaccinuri animale.

Nobivac pentru câini și pisici pret ghid al vaccinului, comentarii

Metis - un caine unic sau corcitură?
 • Nobivac pentru câini și pisici pret ghid al vaccinului, comentarii

  pisici ghearelor
 • Nobivac pentru câini și pisici pret ghid al vaccinului, comentarii

  Cele mai rare rase de câini: Top 10
 • Nobivac pentru câini și pisici pret ghid al vaccinului, comentarii

  acarienilor subcutanat la pisici: simptome și tratament
 • Nobivac pentru câini și pisici pret ghid al vaccinului, comentarii

  Nobivac pentru câini și pisici pret ghid al vaccinului, comentarii

  Pecingine la câini: cum să trateze
 • Nobivac pentru câini și pisici pret ghid al vaccinului, comentarii

  Incontinența urinară la câini: cauze si tratament
 • Nobivac pentru câini și pisici pret ghid al vaccinului, comentarii

  furaje medicamentate pentru câini în diferite boli