Nessie - monstrul din Loch Ness, încă o dată a găsit o fotografie făcută


David Elder a spus că stătea pe dig, fotografiere lebede. Dintr-o dată a văzut o mișcare ciudată în Loch Ness. la fața locului de 4,5 metri pentru a trece rapid sub apă. Valul de obicei era puțin probabil. Mai mult decât atât, valurile de pe lac la acel moment nu era deloc. Spotul întunecat a fost ca un obiect solid. Nu era nimeni.


Specialiștii în incident au reacționat destul de sceptic. Oamenii de știință cred că pata a fost cauzată de rafale de vânt sau de alte fenomene naturale.


Prima mențiune a lui Nessie a apărut în 1933. Din momentul creaturii misterioase mesajele primite cu o constanță de invidiat, dar nu a putut să dovedească realitatea.

Dovezi ale martorilor reale, uitam monstrul din Loch Ness

La două luni după cazul unui cuplu căsătorit McKay Monstrul din Loch Ness a fost văzut constructorii de drumuri Brigada. Potrivit acestora, monstrul ieșit la suprafață la pupa navei care trece în mijlocul lacului. În conformitate cu descrierile monștrii ciudat trunchi destul de masiv și mare și un cap imens.

Problema existenței monstrului din Loch Ness a fost pus pe ordinea de zi a Parlamentului scoțian. Acesta a fost oferit pentru a prinde animalul. Cu toate acestea, această idee a fost respinsă, deoarece tot mai mulți oameni de știință au început să se repete nu a existat nici o dovadă a existenței acestui animal misterios.

În 1943, un pilot militar B. Farrell a fost raportat la gestionarea pe faptul că în timpul zborului, la o altitudine de 230 de metri deasupra lacului, el a văzut în mod clar Nessie. Dar britanicii nu au fost de până la monștrii în acei ani.Acest caz sugerează că monstrul din Loch Ness constă nu numai în apă, dar, de asemenea, merge la țară. Pe aceasta arată, de asemenea, 7 cazuri înregistrate atunci când monstrul văzut pe uscat.

Unul dintre localnici o dată în pădurea de pe malul auzit o fisură, apoi am văzut strecurându-se în creatura de apă. Potrivit ei, a fost o gramada mare, care sa mutat ca o omidă. Pielea lui străluceau ca un elefant, iar în fața ei au fost două picioare de formă rotundă. În apa era parte dintr-un stîngace, leganat pe picioare.

În 1951, monstrul din Loch Ness vazut paznicul de vânătoare pădure și un prieten, iar în anul următor, după care localnicii au văzut o creatură misterioasă în apă, în apropierea țărmului.

După ce a trăit cea mai mare a vieții sale pe Lacul Constance doamnei White în 1957 a publicat o carte intitulată „Aceasta este mai mult decât o legendă.“ În ea, ea a colectat aproximativ 120 de povești de martori oculari care au văzut monstrul din Loch Ness. Apariția de monstri in toate povestile pe care a fost descris aproximativ același: un gât lung, un corp gros masiv și un cap mic.

În următorii cincizeci de ani, mai mult de trei mii de martori oculari au susținut destul de serios pentru a fi văzut monstrul din Loch Ness. Este puțin probabil ca atât de mulți oameni ar putea fi greșit.

dovezi fotografice ale monstrului din Loch Ness

Ceva timp mai târziu, după povestea lacului McKay a început să apară fotografi. Prima imagine a Loch Ness Monster a apărut în 1933. L-am făcut Hugh Gray, care, întorcându-se acasă de la biserică pe malul lacului, a văzut „un obiect masiv“ plutește la suprafață. Am fost răsfățat patru cadre, care sunt făcute gri, dar în a cincea pentru o creatură misterioasă a fost în mod clar vizibil. negativitate a confirmat în mod oficial autenticitatea firmei „Kodak“.

În timpul capturarea monstru a fost programată taxă, după care cercetătorii pentru a căuta monștrii misterioase și începe să împingă stimulent financiar, nu numai de interes științific.

Și știri de Nessie!

În Letonia, rezervorul a apărut în Sloka Nessie: sâmbătă scafandri entuziaști scufundate în apă plesiozaur inactiv.

Știri asociate: