Neck-umăr mici simptome dureri de spate și de tratament

Neck-umăr mici simptome dureri de spate și de tratament
Osteochondrosis - o boală care se manifestă prin modificări degenerative ale tesutului cartilaj. Este cu această boală poate fi legată de durere în umăr. Cel mai adesea, boala afecteaza coloana vertebrala, dar se poate dezvolta, de asemenea, osteocondrozei a articulației umărului. Boala poate afecta cartilajul a coloanei cervicale. In acest caz, grosimea cartilajului între vertebre scade și există compresie a nervilor spinali emergente din fasciculele, inclusiv nervii care inervează articulația umărului și brațului. Ca rezultat, poate să apară sindromul cervicobrahială. Acest sindrom este adesea însoțit de o periartrită articulația umărului - inflamație a țesutului periarticular (capsulei articulare, ligamente, tendoane și mușchi).Tratamentul acestei boli ar trebui să fie efectuată în mod cuprinzător. În primul rând, pacienții practica un exerciții speciale de reducere. În al doilea rând, cu ajutorul unor remedii populare sigure și eficiente pot opri degenerarea tesutului, reduce inflamatia si durerea.

Cauzele sindromului gâtului și umerilor

Neck-umăr mici simptome dureri de spate și de tratament
Prin dezvoltarea cervico-brahială rezultat sindromul cartilagii osteohondroză poziționat între 4 și 5 vertebrelor cervicale. Este în acest loc vin nervii inervează articulația umărului. Consecința boli degenerative de disc este un spasm al mușchiului scalen, care comprimă nervii.

În unele cazuri, există un sindrom gât-umăr congenital. Pentru acest rezultat, în prezența coaste cervicale suplimentare. Această nervură în sine sau ca rezultat al degenerării sale fibroase duce la un mușchi de deplasare scalen și comprimarea rezultată a mănunchiului nervoase.

simptome

 1. Sindromul Gât-umăr manifestat în principal prin durere în articulația umărului, care poate fi dat în braț sau gât. Durerea apare de multe ori pe timp de noapte.
 2. senzații neplăcute sunt amplificate în timpul unor mișcări de mână, de exemplu, dacă începeți o mână la spate.
 3. Reducerea mobilității articulare. Prin aceasta cauzează o contracție musculară reflex.
 4. De-a lungul timpului, pacientul poate experimenta atrofia mușchilor umerilor, reducând volumul lor.
 5. Având dureri la palparea coloanei cervicale sau articulația umărului.
 6. manifestări cutanate ale bolii: umflarea articulației umărului sau perie, cianoza pielii, transpirație crescută. Temperatura suprafeței în această regiune este redusă.

Tratamentul metodelor tradiționale sindrom cervical-brahial

Este important de diagnostic în timp util și să înceapă un tratament complet al bolii, până când simptomele sunt încă nesemnificative. În cazul în care întârzierea terapie, s-ar putea întâmpla distrugerea cartilajului ireversibile.


medicamente tradiționale pot ajuta la reducerea simptomelor bolii. Ei au acțiune anti-inflamator, provocând un val de sânge în zona afectată, reduce durerea.

Rețete tradiționale pentru tratamentul bolii de disc degenerative ale coloanei cervicale:

 1. Lipitori. Un mijloc eficient de combatere a osteocondrozei este terapia lipitoare (girudoterapija). Pentru terapia va fi suficient pentru a efectua 5-6 sesiuni. Unele persoane pot dezvolta o alergie la lipitori. Este important să se monitorizeze îndeaproape reacția organismului la un astfel de tratament, precum și manifestarea primelor semne de alergie să abandoneze hirudoterapia.
 2. Comprimare cu hrean. grătar Hrean și se încălzește la foc mic. Cald înfășurat în terci tifon sau pânză de bumbac. Comprime aplicat la afectat fix în comun și. Comprimare mai bine să se impună pe noapte.
 3. Calendula tinctura. 50 g de flori proaspete de plante turnat 0,5 litri de vodca, insista într-un recipient de sticlă în loc cald întuneric timp de două săptămâni, după care se filtrează. Tinctura bine freca coloanei cervicale și articulația afectată. Inseamna un efect anti-inflamator.
 4. Brusture. Frunzele proaspete de brusture bine spălat cu apă fierbinte. Când această plantă este încălzită. Din frunzele calde fac o compresa pe articulația afectată, fixă ​​și sunt învelite cu o cârpă de lână. Astfel de comprese puse până după simptomele bolii.
 5. decoct din plante. Un volum egal de coriandru, muguri de mesteacăn, frunze de mentă și rădăcină de păpădie se toarnă apă fiartă timp de o oră, apoi se filtrează. Medicamentul este folosit pentru a freca cu atenție articulația afectată. Procedura se face de trei ori pe zi. Tratamentul dureaza pana cand simptomele trec.

exercițiu terapeutic

Neck-umăr mici simptome dureri de spate și de tratament
Foarte util in masaj osteocondrozei si fizioterapie. Când acest lucru se întâmplă fluxul sanguin în zona deteriorată, îmbunătățirea cartilajului de putere. exerciții terapeutice ajuta la îmbunătățirea stării pacientului, reduce durerea.

 1. Maseaza zona din jurul ochilor și regiunea temporală. Exercitarea ar trebui să fie efectuată cu vârful degetelor într-o mișcare circulară.
 2. Apoi, trebuie să pisa fata, palmele, frunte și partea de sus a capului.
 3. Masaje occipital regiune. O atenție deosebită este necesară pentru masaj umflaturi la baza craniului.
 4. Neck. Pentru a întinde gâtul, trebuie să „taie“ palmele sale porțiune de margine. Această manipulare se efectuează până la umplerea până când se simt căldura în gât.
 5. Omoplat. Muschii pe lame mash mâna alternativ stânga și dreapta, aruncându-le în spatele lui.
 6. Pantele ale capului. Capul inclinat alternativ la unul și celălalt umăr. Exercițiul ar trebui să se facă lent, sau poate să apară amețeli. În prima etapă va fi suficientă pentru a face 50 rabatează, atunci numărul acestora trebuie să crească treptat până la 300. În timpul acestui exercițiu, aveți nevoie pentru a monitoriza starea de sănătate. Dacă există amețeli sau înroșirea pielii, exercițiul este oprit.
 7. Rotația capului. În primul rând, aruncă capul pe spate și trage un gât semi-cercuri de la un umăr la altul și înapoi din nou. Apoi înclinați capul înainte și trage o semicercuri bărbie similară. Exercițiul ar trebui să se facă încet, dar bine, amplitudinea mișcării capului trebuie să fie mare.

prevenirea bolilor

dureri de spate, care este, în general cauza sindromului gâtului și umerilor - un semn de tulburări sistemice în organism. Prin boala de multe ori provoca tulburări metabolice, boli cardiovasculare, lipsa de exercițiu. Pentru a preveni dezvoltarea bolii, este necesar să conducă un stil de viață sănătos și să ia o serie de măsuri preventive.

 1. Alimente sanatoase. Nu ar trebui să abuzeze de alcool, cafea, alimente grase, renunțe la fumat. dieta adecvata alimente pentru a curata organismul de toxine, va menține starea de sănătate a sistemului cardiovascular și este o garanție a metabolismului normal.
 2. Activitatea fizică. Avem nevoie de mai mult de mers pe jos în aer proaspăt, exercitarea, mai ales dacă aveți un loc de muncă sedentar.
 3. Masaje și fizioterapie. Acesta va fi util pentru a organiza cursuri de masaj regulate și de a face exercițiile descrise mai sus, pe o bază de zi cu zi.
 4. Este mai bine să se dezvolte obiceiul de a dormi pe o pernă înaltă.

(Nu a fost evaluat încă)