nave de curățenie la domiciliu

Corpul nostru - un sistem complex, și tinde să fie înfundate cu deșeuri care nu sunt necesare, uneori dăunătoare. Dacă o persoană nu se limitează la alimente grase, vasele de sânge ale plăcii-înfundate. Apa bruta saturata cu var, și eventual sânge și oxigen devin conductori „piatră“, deci apariția de accident vascular cerebral. Tratamentul medicamentos provoacă adesea daune altor organe importante. Prin urmare, mulți oameni aleg metode tradiționale. Curățarea navelor în casă - o opțiune bună să se ajute singuri.oameni Inventata testate în practică în mediul intern și dovedit de-a lungul anilor rețetele rareori nu reușește, astfel încât să acorde o atenție.

Shoe vase la domiciliu, bazate pe utilizarea plantelor convenționale și plante care sunt preparate în orice fel sub formă de infuzii, decocturi sau tincturi la alcool. Lista acestor fonduri: lămâi, trifoi, muguri de mesteacan, hrean, ceai lapte. metoda tibetană, care foloseste o tinctura de usturoi pentru vase de curățare, este de asemenea utilizat destul de frecvent și cu succes.

preparare și consum Rețetă

  1. Una dintre rețeta cea mai simplă și la prețuri accesibile, ingredientele pe care fiecare casă acolo - lapte și ceai. Pentru a face acest lucru într-o cană sau ceașcă se toarnă 1/5 lapte și se toarnă o bere puternic. Bea această băutură la fiecare 2 ore de la 2 la 5 zile. Este important în aceste zile, nu bea sau să mănânce, dar ceai cu lapte. În a patra zi de tratament poate fi introdus în dieta de dulce. Pentru a accelera procesul de detoxifiere, este recomandat pentru a pune o clismă.
  2. Cei care sunt de peste patruzeci de ani, nu începe îmbătrânirea rapidă a corpului, vasele de sânge și organe pentru a face față pe deplin cu atacul de colesterol. reteta Oamenii de trifoi va ajuta satura vitaminele și vasele curate zgură supraîncărcat. Aceste nave de curățare în casă este primăvară adecvată.
    nave de curățenie la domiciliu


În timpul o plimbare plăcută peste câmp pentru a colecta vârfurile de trifoi. Carcasa 200 grame este necesară măsurarea culorii, pentru a umple un litru de apă și se aduce la fierbere. Se fierbe vindecare bea 10-15 minute, apoi insista 2-3 ore. Răcit tulpina bulion. Adăugați la zahăr și să insiste pentru încă o oră. Acesta trebuie să ia un pahar pe zi. consumul de lichide pentru o lungă perioadă de timp ajută la îmbunătățirea starea generala de sanatate.

3. Metoda vaselor de purificare găsite în tratate tibetane usturoi. Aceasta reteta este consumatoare de timp destul, dar foarte eficient, de bază - usturoi și lămâie. Organismul după o astfel de procedură sunt literalmente întinerește 5-7 ani, sunt dureri de cap, exacerbate de văz și auz. Deci, spun cei care au experimentat prima mana aceste retete. navele de curățare în acest mod poate fi utilizat 1 dată în 5 ani, nu mai mult.

Trebuie să ia 300 de grame de usturoi si coaja-l. Dinți zdrobit bine în terci, a pus într-un borcan, a pus recipientul într-un loc întunecos pentru a soluționa. suc de usturoi va da, iar lichidul (200 g) trebuie să fie turnat într-o altă bancă. Apoi se toarnă sucul cu alcool, se acoperă borcanul și a pus într-un loc răcoros, timp de 10 zile. Această infuzie ar trebui să fie depășite, se scurge și se lasă timp de încă trei zile.

nave de curățenie la domiciliu

Regimul de dozare este după cum urmează: în prima zi, pentru a începe să utilizeze tinctura cu o picătură dimineața, la prânz - două seara - trei. A doua zi, continuă să adauge o scădere în fiecare masă. Prin a zecea zi, trebuie să utilizați pentru a ajunge la 25 de picături. Infuzia de lapte băutură, sau să producă și să bea apă. După a 10-a zi de utilizare continuă să ia în fiecare zi, timp de 25 de picături până când, până când se execută lichid. Tratată de aceea este recomandat trei luni.

Aceste nave de curățare la domiciliu este interzisă pentru femeile însărcinate și pacienții care nu sunt în rinichiul drept.

De multe ori oamenii nu-și dau seama că un remediu pentru boli se află literalmente sub picioarele lor. Tratamentul și prevenirea bolilor nu poate fi la fel de scumpe ca acestea apar la fel de simplu și accesibil. Principalul lucru - timp pentru a observa simptomele deranjante și să caute medicina tradițională, trezoreria strămoșilor noștri, care oferă propriile lor rețete.

nave de curățenie la domiciliu