nas roșu cauze, tratamentul de remedii populare

nas roșu cauze, tratamentul de remedii populare
Pielea nasului este foarte delicată, deci este sensibil la orice modificări externe sau tulburări în inrosirea corpului. Nas Roșu - nu este doar un defect cosmetic, care conferă titularului său disconfort.În cazul în care nu se iau măsuri, pielea poate deveni umflat și albăstruie. Cu toate acestea, înainte de a începe tratarea bolii, este important să se identifice cauza.

Ce boli provoca înroșire a nasului?

nas roșu cauze, tratamentul de remedii populare

1. boli respiratorii, alergii

Cu o răceală puternică este adesea necesar să se utilizeze o batistă, picături medicinale și spray-uri. Ca rezultat, pielea nasului este puternic decorticate, fisuri și roșește. După recuperare, culoarea nasului este restabilit rapid.

2. dermatita seboreică

Aceasta boala provoaca o ciuperca de drojdie-ca, care este prezent pe pielea feței și în mod constant contribuie la activitatea normală. Sub influența unor factori (tulburări hormonale, stres, imunitate scăzută), organismul încetează să controleze dezvoltarea ciupercii, care rezultă în funcționarea ei devine hiperactiv. In straturile superioare ale epidermei dezvolta inflamatie, ulcere formate, nasul devine roșu. Pentru aceasta boala sunt mai susceptibile de a proprietarilor de ten gras.

3. acnee

Aceasta tulburare a pielii cauzeaza Zheleznitsa acnee sau acarianul. În acest caz, nasul și zona din jurul swells, pruriginoasă și puternic îmbujorată. Pentru tratamentul prescris agenții externi care împiedică activitatea acarianul, vitamine si stimulatori imunitar. Cu toate acestea, chiar și cu eritem adecvat de abordare se extinde pentru o lungă perioadă de timp.

4. Probleme cu tensiunea arterială

În cazul în nas hipotensiunea devine nuanta rosu-albastru. Hipertensiune arterială, de asemenea, duce la o înroșire și nazală intensă manifestare pe acestea dungile vaselor de sânge.

Alte cauze de nas roșu

nas roșu cauze, tratamentul de remedii populare

Prezența unei foarte subtiri si slabe vaselor de sange pot cauza inrosirea nasului.

Boala cu sporită sub influența schimbărilor bruște ale temperaturii.

Omul abuzul de alcool. De asemenea, devine proprietarul nas roșu. Sub influența corpul lichior trece printr-o multitudine de schimbări negative: presiunea crescută excesiv, dilatarea vaselor sanguine, perturbat funcționarea sistemului circulator. Acest lucru conduce la o schimbare de culoare a pielii mai ales pe nas.nas roșu poate fi o consecință a reacțiilor la anumite alimente. De obicei roseata apare cu utilizarea regulată de carne afumată, dulciuri, alimente grase acute, fast-food, cafea, atunci când vasele de expansiune si capilare se produce ruptura. Dacă renunțați la aceste produse nocive, tonul pielii revine la normal după 10-12 zile.

Cu stres emoțional frecvente și severe sau emoție, sângele se grăbește la cap, astfel încât persoana inrosi urechi, obraji si nas. Pentru a face față cu starea emoțională, puteți face exerciții speciale de respirație. De asemenea, este necesar de a vizita un psiholog.

Roșeață a nasului cauzează adesea cosmetice greșite. Fondurile care nu se încadrează tipul de piele, cauza descuamarea acesteia, mâncărime, schimbare în nuanță. Suficient pentru a schimba gelul pentru spălare, tonic sau smântână și ton nazal este restabilită.

Remediile populare cele mai eficiente

nas roșu cauze, tratamentul de remedii populare
musetel decoct

Brew de fierbere 40 g de flori și se plasează recipientul cu un bulion baie de apă. După 15 minute, un mijloc de tulpina, rece. Ștergeți nasul cu bulion. O anumită sumă de bani pot fi înghețate să se ocupe de loc supărătoare o bucată de gheață.

nas roșu cauze, tratamentul de remedii populare
mască de cartofi

Gatiti cartofi în piele, se răcește și piure în tavan. Compoziția rezultată în bandaj folie și atașați la nas roșu timp de 15 minute. La finalul procedurii lubrifia pielea cu suc de lamaie si apoi o crema hranitoare.

nas roșu cauze, tratamentul de remedii populare
greutate castravete

Castravetele grătar pe o răzătoare fină, se adaugă sucul de aloe frunze inferioare. Mush pus pe nas, și după 15 minute de clătire. Suc de Castravete poate șterge zonele cu probleme de zi cu zi.

nas roșu cauze, tratamentul de remedii populare
suc de afine

afinele proaspete tolkushkoy tavan, apoi stoarce prin tifon. Saturează un suc de minge de bumbac și se aplică pe nas. Într-o oră, de mai multe ori umeziți un suc de minge de bumbac.

nas roșu cauze, tratamentul de remedii populare
suc de aloe

Se taie frunzele inferioare ale plantei și le-a derula printr-o mașină de tocat carne. Apăsați pulpa verde și se diluează la jumătate cu apă fiartă. Umeziți suc tifon pliat în 4 straturi, și atașați la nas timp de 20 minute. Nu spălați.

Recomandări pentru tratamentul nas roșu

nas roșu cauze, tratamentul de remedii populare

Pentru a scapa de inrosirea nasului, un tratament nu este suficient. Urmați sfaturi simple și va fi capabil de a învinge complet boala:

Cand roseata a nasului, în orice caz, se referă la un dermatolog. Numai un medic va numi un examen competent, și apoi tratament. Amintiți-vă că medicina tradițională nu este întotdeauna eficient.

În cazul în care schimbarea de culoare a nasului, din motive grave, aceasta poate necesita tratament cu medicamente, crioterapie, terapie cu laser și alte tratamente.