Napoleon fotografie Napoleon pisici pitice, istorie de reproducție rasa persană aspect Munchkin

Napoleon fotografie Napoleon pisici pitice, istorie de reproducție rasa persană aspect Munchkin
Napoleon. Da, într-adevăr. Ai citit acest drept. Există o astfel de rasa de pisici, numit în onoarea marelui general, francez Împăratul Napoleon Bonaparte - un om de statură foarte mică și panică boyavshegosya pisici. Deci, este puțin probabil ca el a fost încântat dacă știa că crescătorii moderni au decis să imortalizeze numele său în titlul unei noi rase de pisici.Dar! Noi cei de la ambițiile lui Napoleon nu le pasă, așa că avem onoarea să vă prezint pisicile pitice Napoleon.

Napoleon fotografie Napoleon pisici pitice, istorie de reproducție rasa persană aspect Munchkin
Cu Smith a luat ideea pe baza munchkins crea pisica așternut o mare frumusete, principala caracteristică a, care va fi mic și atinge botul. Și labe lungime de construcții nu a contat, pentru că în cadrul aceleiași rase Smith a decis să planteze două tipuri de pisici - cu picioare scurte și lungi. La fel de populare și valoroase.

Astfel sa născut clasic Napoleon cu lungimea obișnuită a picioarelor și korotkopalye Napoleon-extreme (pentru cei cărora le place exotici).

Smith a pus ideea lui într-o mulțime de efort, timp și bani pentru copilul său a dobândit dragostea la nivel mondial și recunoaștere. La un moment dat, el este atât de disperat încât castrați, vândute și distribuite napoleoni sale existente. Și chiar a distrus toate informațiile privind creșterea lor.

Cu toate acestea, pisicile sunt atât de adorabil încât Smith inspira și pe alții crescători. Iar Napoleon rasa a fost acceptat pentru înregistrarea în TICA (SUA) și ASSOLYUKS (România).

Napoleon fotografie Napoleon pisici pitice, istorie de reproducție rasa persană aspect Munchkin
lucrărilor de ameliorare. Napoleon (pisica pitic) fac parte în prezent din categoria unei foarte scumpe și rare rase. Și este clar! Principalul motiv - exclusivitatea lor. Da, și, de asemenea, foarte dificil de a găsi strămoșii lor urmașilor îndeplinite toate standardele, era sănătos și fără defecte.Strămoși din aceasta rasa sunt persana si Munchkin. Hibridizarea acestor două tipuri de clienți potențiali, în cele mai multe cazuri la nașterea pisoi cu handicap. Genele capricioasă afecteaza perșii.

Prin urmare, pentru a aduce o mare urmași au nevoie de o bună înțelegere a genealogiilor, știu legături profunde pentru a putea determina - ce frumos persan poate fi legat cu Munchkin, și ce nu.

Aspect și caracter. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că Napoleon - nu este doar o încrucișare între un persan și Munchkin. Acesta este un mini-pisică cu un aspect și caracter neobișnuit.
În primul rând, o creștere. Dimensiunea acestui pufos mini-miracol în 2 ori mai mică decât cea a unei pisici normale. Da, și greutatea lui Napoleon aproximativ 2 kg. Întrucât pisica de obicei, în medie, are o greutate de 3,5-4 kg.

Napoleon fotografie Napoleon pisici pitice, istorie de reproducție rasa persană aspect Munchkin
În al doilea rând, botul. Napoleon Dwarf conceput inițial ca o creatură mică și cea mai emotionanta a tuturor felinelor. Atingerea cu ochii larg și deschis-copil bot, și confidențe expresia „copil se confruntă cu“ nu este doar admirat, dar unele afecțiune respectuoasă și încântare.

Datorită botul chiar și adulții napoleonchiki seamănă cu pisici mici lipsite de apărare și curios.

În al treilea rând, natura. rasa inteligent, sociabil, afectuos si foarte creduli. Ei nu înțeleg că o astfel de agresiune, astfel încât copiii mici pot înfășa împărat ca o păpușă într-un cărucior pentru a transporta. Acesta permite tuturor!

Dacă luați napoleonchika sus, el obmyaknet ca pânză, întreg aspectul său spunând: „Fă cu mine ce vrei - numai dragoste“.

Grijă. pisicile Dwarf nu sunt potrivite pentru viață pe stradă, în cazul în care acestea ar putea răni fiecare. Prin urmare, dacă vă decideți să aveți un așternut, amintiți-vă - în orice caz, nu o poate lăsa să iasă din casă fără supraveghere. În cazul în care se pierde, și va rămâne unul, apoi doar mor.

Napoleon fotografie Napoleon pisici pitice, istorie de reproducție rasa persană aspect Munchkin
Cost. prețurile de pisoi in miniatura din România variază între 35-70000. ruble. Totul depinde de calitatea de reproducere, de culoare și dimensiune.

Și mai mult! Napoleon Research Corporation Disney gasit cel mai bun medicament pentru reducerea stresului și tratamentul depresiei la copii și adulți.

Pisica Dwarf - un băiețel care nu crește!

Mai multe articole pe acest subiect.

Cel mai scump rasa de pisici
Unele pisici a mers la proprietar gratuit, al doilea - pentru o taxă minimă sau nominală, iar altele - sunt în valoare de o mulțime de bani.

Cum de a numi un pisoi, pisica sau o pisică?
Alege cel mai bun nume pentru o pisică. Secretele pisica denumire.

Catalogul plin de 96 de rase de pisici
o listă.

Cele mai rare rase de pisici
Lista celor mai rare rase de pisici erau tineri si hibride rasa si rasa cu istoria antica. Toate acestea sunt mici în număr.

10 cele mai puternice animale din lume
Omul nu poate fi comparat în puterea cu animalele?

25 lucruri interesante despre balene sperma
Cea mai mare odontocete este balena sperma. Lungimea sa este de 20 de metri.

30 lucruri interesante despre muște
O housefly femela depune la 100 la 150 de ouă!

Rating-ul dintre rasele cele mai inteligente de câini
Câinii nu numai că se pot distra și încântare, dar, de asemenea, pentru a ajuta la fermă, de vânătoare, proteja, proteja.

Multe lucruri despre pisici
Alegerea numelui, rasa cu fotografii, comportament, boala, de îngrijire și așa mai departe.