Naina Vladimirova

Cinci se numește numărul de om, ea simbolizează rasa umană în sine și caracteristicile tuturor oamenilor care trăiesc pe Pământ.
Cinci - numărul de aventură și de a găsi noi experiențe. Foarte mult de oameni cu probleme se nasc cu acest card! Ele sunt în mod constant eforturi pentru a extinde conștiința lui, tot timpul sunt în mișcare perpetuă. Cinci pentru aventura poate asuma riscuri, îndura greutățile, așa că de multe ori nu sunt înțelese de alții, oameni mai pașnici. Experiența mea îmi spune că acești oameni nu sunt de familie - este plictisitor și nu interesant de a trăi fără schimbare.


Principalul lucru pentru Fives - o nouă experiență, cunoștințe și idei. Ei - cel mai real oameni de știință-pionieri. Ei preferă activitățile multilaterale și de călătorie, profesia ei aleg cea care le dă posibilitatea de a obține de fiecare dată când în situații noi, sa cunoasca oameni noi. Chiar dacă nu s-au schimbat de locuri de muncă, atunci ei încearcă să aducă în munca lor cu idei proaspete. Ușor pentru oameni să comunice cu cinciari, deoarece acestea sunt în măsură să înțeleagă și să asculte pe nimeni. Fives sunt bune pentru toate profesiile legate de comerț, că programul este doar locul de muncă trebuie să fie neapărat liber.
Cinci experiență de multe ori anxietate, poate arunca cu ușurință loc acasă și du-te într-o călătorie lungă în țară necunoscută. Mulți Cinci oriunde nu se pot simți acasă (acasă - dreptul de proprietate de patru), nu este nimic mai rău pentru ei decât rutina și stabilitatea. Cel mai important lucru pentru ei - libertatea. În cazul în care această libertate este limitată, cele cinci primi imediat pe picioarele din spate și du-te fără țintă. Ei pot trăi timp de mai mulți ani într-o căsătorie civilă, nu se dorește să fie legat prin legături de căsătorie formală. De obicei, ele sunt atrase de parteneri, de asemenea, iubesc libertatea. Pentru a fi fericit, Cinci ar trebui să te accepte așa cum este. In ciuda tuturor place totul nou, schimbări frecvente, uneori provoca nesiguranță, deoarece acestea Fives nu fac un lucru suficient de mult timp pentru a face progrese semnificative. De aici - conflictul intern, deoarece fiabilitatea ei încă mai au nevoie, și în dragoste, și în finanțe.
Fericirea la Fives vine atunci când încep să realizeze că lumea - acest câmp la noi experiențe; Principalul lucru - ce lecții se vor trage din experiența.
Cinci dintre Rush - este un pelerin adevărat. Oamenii nascuti cu acest card, cum ar fi schimbarea, de călătorie, ei sunt neliniștiți, nu pot tolera de rutină și monotonia muncii, schimbarea de multe ori locul lor de reședință. Această neliniște și impactul în domeniul căutare spirituală. Adesea Vârful Cinci pot face sacrificii de dragul celor dragi, sau de dragul educației. Uneori, viața socială începe să cântărească. Acești oameni sunt fără milă exploata pe alții. În viață, ei vor trebui să suporte o mulțime de frustrare asociate cu relatiile cu prietenii si cei dragi.


Cinci vârf ajunge pentru spiritualitate, dar pentru a realiza pe deplin potențialul său în acest domeniu, ea trebuie să învețe să dea un alt mod altruist dragostea lor. Dintr-un punct de vedere material, poate fi foarte norocos.
Cinci Peak au bune abilități de organizare și un sistem clar de valori. Mulți dintre ei lucrează cu succes în comerț, finanțe și economie. Cu ani de viață se întâmplă tot mai multe momente plăcute, și după treizeci și nouă de ani de viata lor si a schimbat dramatic în bine. Acesta a fost în acest moment în Wanderlust stins Fives Peak și să ajungă la fericire în dragoste și succesul financiar.
Cinci Peak populare cu multe: ele sunt fermecătoare și spiritual, ca o aventura romantica (care este doar adesea o experiență dezamăgire în dragoste, care nu este surprinzător, deoarece în prezentul exemplu de realizare, ei trebuie să completeze unele relații au venit din incarnarile anterioare). Cinci vârf să se înțeleagă că diferența aparent relație importantă este de fapt un avantaj pentru ea. De multe ori Fives Peak trebuie să renunțe la dorințele lor, că unii percepută ca o pedeapsă severă, iar altele - ca o lecție de viață importantă, cu care puteți urca pe scara dezvoltarii spirituale. Cinci Peak este capabil să facă sacrificii de dragul unei persoane dragi și sunt întotdeauna gata să dea partenerilor libertatea necesară.
Femeia Peak Cinci poate fi o soție bună, costumele om de inimă, cu toate problemele într-o astfel de căsătorie nu poate fi exclusă în totalitate. Un bun prieten ea poate deveni un om Bubnova costum. Femeile sunt atrase de bărbați de cluburi Fives Peak.
Cinci Peak vine în această lume pentru a experimenta tot ceea ce viața le oferă. Ea face de multe ori decizii care din punct de vedere rațional, par a fi pur și simplu ridicol. Motivul principal pentru acest comportament - setea de noi experiențe.
La vârsta de treisprezece Peak Cinci sunt pentru a face sacrificii de dragul celor dragi. La vârsta de Venus pentru frustrările lor inevitabile și de separare. Intre Marte si pierde, ei vor beneficia numai, este necesar doar pentru a trata în mod corespunzător mai multe pierderi. Jupiter le dă dragoste și prietenie bună. Și, ca un adult în sufletul Cinci Vârful se naște și crește dragostea mai puternică pentru această lume frumoasă și oamenii, în general.
Când oamenii vin la mine femeile care au soți - cinci, eu nu le pot da chiar și o speranță mică pentru revenirea fosta fericire și dragoste ...
Acest card de anxietate, schimbarea de domiciliu, locul de muncă și probleme cu sănătatea. Cinci Peak - cel mai puternic dintre cinciarii și întotdeauna prevestește schimbări în toate sferele. Modificări este imposibil de a rezista, dar ele pot face viata mult mai bine cu abordarea corectă. Gândire, idei și perspectivele sunt, de asemenea, supuse unor schimbări radicale.
Numărul cinci Peak - 44.

Toate simbolizează armonia doua P, care se realizează în parteneriat. Această hartă de cooperare. înțelegerea ei a legilor inerente ale vieții, capacitatea de a crea echilibru și armonie. Doiar este mereu în căutarea, încercând să aducă pe oameni să-l, care l-ar completa armonios, și foarte greu să treci prin conflicte. Acesta este adesea acuzat de teama de a fi singur, dar este judecata foarte superficială. Găsirea unui partener Deuce îi dă să se înțeleagă că acestea sunt de fapt părți ale aceluiași întreg. Twos da partenerului tau un sentiment de pace și securitate. Cu toate acestea, de foarte multe ori twos manipula alte persoane încearcă să le suprime și subordonarea voinței sale. Extern twos poate arăta apatie și indiferență, ca și când ar fi cineva nu trebuie și poate fi fericit singur, dar nu este așa. Dacă Deuce nu este recunoscut ca fiind sincer cu mine insumi care are nevoie disperată de un parteneriat, atunci acesta poate fi emoții nesănătoase și să apară diverse probleme de comportament.