Musetelul de bile cu mâinile

Mușețel de bile sau o grămadă de aer necesar va fi un decor minunat de orice vacanță, fie că este vorba de naștere sau o temă petrecerea unui copil. Creați o astfel de frumusețe pot fi propriile lor mâini, urmând pas cu pas instrucțiunile detaliate. Opțiunile pot fi un pic, și gust, puteți alege orice potrivită.Musetelul de bile cu mâinile

De ce este nevoie?

Musetelul de bile este foarte simplu. Avem nevoie de toate bilele în trei culori: 5 alb și galben 2, precum și cârnați cu bile verde. Pompă Inflația poate fi utilizată. Pentru baloanele lipirea împreună pentru a pregăti guma.

Musetelul de bile cu mâinile

buchet decorativ

Turn bile obișnuite într-un buchet elegant, nu este doar interesant, dar, de asemenea, foarte simplu. Acesta este un original și, în același timp, un mod simplu de a proiecta o petrecere perfectă prințesă sau chioșc pentru ceai după-amiază în grădină. Sau poate vrei doar să reînvie ziua de naștere mic semn celui mai bun prieten de apreciere? buchet de aer sau chiar numai una dintre bilele Daisy capabil să ridice starea de spirit și să aducă un zâmbet.

Luăm foaia de carton și se taie în ea două găuri circulare de diametru diferit. Dimensiunile potrivite sunt de 15 cm și 10 cm. Griji despre frumusețea cercurilor nu este necesară. Acesta este doar un șablon pe care doriți să reglați volumul de bile.

Musetelul de bile cu mâinile

Pentru a crea petale de flori ia cinci bile albe. Cu ajutorul pompei și un șablon cu o deschidere de 15 cm umfla toate cele cinci piese, astfel încât dimensiunile lor au fost aproape identice.

Musetelul de bile cu mâinile

Capetele de baloane se asocia cu o banda de cauciuc.

Musetelul de bile cu mâinile

Pentru a crea centrul de flori are nevoie de doua minge mică galben. Utilizați șablonul la 10 cm și balonul pentru a umfla. Mușețel din perlele trebuie să fie neapărat alb-galben, se poate folosi alte culori.

Musetelul de bile cu mâinile

Cu toate acestea, este de dorit să se folosească o singură culoare de petale și miezul de altă culoare pentru un contrast. Atunci când baloanele sunt umflate, de asemenea, ar trebui să conectați capetele lor.

Musetelul de bile cu mâinile

Punerea petale și miezul, astfel încât floare arate cam la fel pe ambele părți.

Musetelul de bile cu mâinile


I a lua o mare margele de musetel. propriile lor mâini pentru a face o astfel de creație este foarte simplu. Ea rămâne atașat de ea tulpini, și toate - darul original este gata! Puteți decora camera. puteți face câteva dintre flori originale.
Musetelul de bile cu mâinile

Bazele Aerodesign - compoziția originală de baloane

O alternativă foarte bună de a trăi flori poate fi un buchet de materiale mai simple, cum ar fi hârtia. Foarte popular astăzi este de a crea compoziții uimitor destul și frumos realizate din baloane. arta de colectare sunt atât modele simple și complexe, se numește „Aerodesign“. Modelarea ambarcațiunilor de aer include producerea de masa aceasta.

Cum sa faci o margaretă de la mingi de cârnați?

De multe ori bile speciale sunt folosite pentru a crea buchete de flori alungite numit cârnați. Mai întâi trebuie să învețe formarea de modele de bază, care pot fi apoi unite împreună în mai multe moduri diferite.

Musetelul de bile cu mâinile
Diverse culori, inclusiv musetel de bile mezeluri, obținute ca urmare a răsucire. Deci, este arta de răsucire de baloane alungite pentru a construi diverse articole. Acesta poate fi nu numai florile. Dintre aceste bile pot face aproape orice: masini, păpuși, câini, personaje preferate din desene animate, porțile și toată casa.

Musetelul de bile cu mâinile

Toată lumea iubește florile

În lume există puțini oameni care ar fi indiferenți față de culorile. Cu toate acestea, plantele vii vei pierd rapid prospețimea și recursul lor. Nu putem spune că margarete, din margele, vă va încânta de ani de zile, dar, în orice caz, acesta va fi un cadou minunat și unic de la un om care nu numai că vrea să facă o surpriză plăcută, dar, de asemenea, să aibă grijă de natură și mediul înconjurător.

Scumpe sau ieftine?

Dacă cumpărați buchet gata făcute din margarete gonflabile, va trebui să furculiță ca munca manuală astăzi este apreciată destul de mare. Vestea bună este că această frumusețe poate fi complet configurat propria casă, cu propriile mâini, și cu investiții minime. Dacă utilizați becuri conventionale, acestea pot fi umflate și buzele. În ceea ce privește „cârnați“, este încă nevoie de o pompa speciala. Aceste perle umfla manual, nu este atât de simplu.

Musetelul de bile cu mâinile

decoratiuni suplimentare

În plus față de materialele de bază (perle pompa matrita guma cu cercuri) pentru decorarea artefactelor pot folosi panglici strălucitoare și panglici, cerneluri, creioane si paiete.

Recomandări pentru masterat aeriene

În cazul în care bilele utilizate, cârnați, un sfat bun este să nu le umfla la limita, și se lasă un mic sfat, de aproximativ 3-4 cm lungime, pentru a lega nodul și atașați celălalt element. Este mult mai ușor și mai rapid pentru a obține articole din bile convenționale. De exemplu, pentru a face o margaretă, aveți nevoie de doar 4-5 petale de aceeași culoare, care sunt ținute împreună cu benzi de cauciuc sau fire, și una sau două bile pentru a face miezuri.

Green ball-cârnați face perfect cu rolul tijei. Dacă intenția dumneavoastră este de a face un buchet, apoi, în acest caz, cât mai bine posibil principiu de funcționare: mai mult - cu atât mai bine. Un imens armful deși flori false, care abia se potrivește în mâinile tale, va fi întotdeauna incredibil de frumos și plăcută surpriză, nu numai pentru copii.

Musetelul de bile cu mâinile
senzația de confort o vacanță pentru adulți și copii

Baloanele sunt un atribut esențial de aproape orice vacanță sau ocazii speciale. Ei se bucură în toate, indiferent de vârstă. Ei spun că baloanele face pe oameni un pic mai fericit. Deci, de ce nu aduce un pic de diversitate luminoasă în viața lor? Absolut forme fabuloase și originale pot fi făcute doar să umple aerul cu piese colorate de latex.

Există mai multe moduri în care aeronava sunt capodopere. Efectuarea de camere mari, cu structuri masive și complexe, desigur, este cel mai bine la stânga la profesioniști. Dar multe meserii ciudat și elegant, inclusiv mușețel și cârnați de bile, puteți face pe cont propriu, fără ajutor, armate cu materiale de lucru si starea de spirit excelenta.