Monumente la mormântul de fotografii și prețuri

Îngrijire piatră de mormânt

Cât costă o piatră de mormânt frumos de încredere

Mulți clienți, în special la Moscova. București și orașele cu milionari aleg pietrele funerare din granit, marmura si soiuri rare de piatră naturală. Cu o stelă masiv, în formă, uneori, decoratiuni gravura frumoase si accesorii. De multe ori băncile supliment ordine, mese, garduri și a acoperit locul de înmormântare de dale de pavaj sau de chips-uri de marmură, presărat. monumente frumoase din granit sau marmura pe baza seriei model standard - astăzi este foarte diversă - va costa de la 30.000 la 120.000 p.Originalul monument neobișnuit. posibilitatea de a opri un trecător în cimitir, pot fi achiziționate de la P 150.000 și mai mult. Memorialul exclusiv cu elemente de arhitectură memorială de elită - cum ar fi o sculptură, bas. bronz sau bust de marmură - și gardul din fier forjat poate costa o jumătate de milion de ruble, și un milion.

Monumente din marmura

Monumente la mormântul de fotografii și prețuri
Marmura - alternativa eleganta la granit. Soiuri și nuanțe de marmură, chiar mai mult, iar fiecare placa, placa de marmura, fiecare unic în textura. Marmura este din material plastic: pietrari poate da orice formă.

dezavantaj marmura prin aceea că, spre deosebire de granit, în cele din urmă absoarbe murdăria și pierde luciul. Dar când mijloacele moderne de manipulare și de protecție a pietrei, și, dacă este posibil, să aibă grijă de mormânt cel puțin de două ori pe an, marmura își va păstra deceniu de aspectul original. Cele mai multe dintre granit sale specii este mai ieftin, dar există tipuri de scumpe, de exemplu, alb marmură de Carrara.Prețurile pentru monumente de piatra sintetice

Polimergranit (întotdeauna negru) și marmură turnate (mai multe culori) cuceri cu încredere nișa de pietre funerare ieftine. deplasarea așchiile de marmură și beton. Monumente din polimergranita gravate, grădină de flori și mormântul a instalației într-un număr de regiuni din România sunt de la 15.000 p. Ateliere de lucru ofera sute de modele de modele clasice si cret de polimergranita. Chiar și o opțiune de buget de până la 25.000 p cu gravura elaborata si o pereche de accesorii poate arata decent și în mod individual.

Cum de a cumpăra ieftin piatră funerară

  • Dimensiunea redusă a pietrele funerare Stele - pentru cei care împărtășesc argumentul că „mai puțin este mai mult“.
  • Monumentul pe baza piesei standard este întotdeauna mai ieftin. Dintre sutele de tipuri de modele, inclusiv cele cu stelă buclat sau sculptate, putem găsi forma dreapta, și individuație oferă gravura foto si un design unic.
  • Selectați un material care este, în atelierul stoc de granit. Achiziționați o piatră pentru comanda mărește timpul de producție a monumentului și a produs scump.
  • Gravată pe o singură tehnologie. de exemplu, numai imprimanta pe o stelă de piatră din întreaga suprafață - și fotografii, și inscripții și epitafuri. și simboluri rituale.
  • Este regretabil, dar noi nu sunt eterne. Unii clienți mai vechi și mai cumpăra monument imediat dublu sau de familie, lăsând spațiu pe ei înșiși sau pentru Stela rude apropiate.
  • Comanda printr-o licitație. Concurența între producătorii garantează un preț corect și diversifice alegerea modelelor, materiale și idei de design. Cu citate din magazinele online alegere va fi chiar mai bogat.
  • Faceți o rezervare în extrasezon. În toamna și iarna, firma nu este încărcată, astfel încât clienții pot să acorde mai multă atenție și timp, oferă reduceri. dețin acțiuni magazin-vinde liber la produsul finit, înainte de instalarea sezonului.

Monumente la mormântul de fotografii și prețuri
De multe ori achiziționarea unui monument într-un atelier mare de zona de extracție din piatră va fi mai ieftin, chiar cu livrarea la locația dumneavoastră.

Pe ce nu se poate salva