Montare de plinte din material plastic cu mâinile sale instrucțiuni de instalare, caracteristici și recomandări

După cum probabil ați observat deja, în procesul de renovare și construcție a spațiilor detalii nesemnificative nu poate fi. Mai mult decât atât, chiar și elemente nesemnificative joacă adesea un rol esențial în crearea unei imagini finalizate. Și aici este imposibil de rezolvat: plinta importante sau podele - toate aceste elemente permit, pentru a forma o imagine armonioasă. Dacă decideți să montați plinte, trebuie să vă familiarizați cu tehnicile de bază, dintre care unul este, probabil, potrivita pentru tine.lipirea plintelor

Montaj muluri din plastic pot fi realizate cu ajutorul unui adeziv. Această metodă este cea mai comună și utilizate în proces pot fi diferite tipuri de formulări, inclusiv unghii lichide. Avantajul acestei metode este lipsa nevoii de a detalia. Ca rezultat, praful nu va fi format, iar lucrarea nu pare a fi murdar. Nu te grăbi să lipi plinte, primul pas este de a verifica toate, și apoi instalați componentele fără adeziv. Odată ce toate componentele sunt montate, precum și exemple, elementele pot fi instalate în locul său. Dezavantajul acestei metode este utilizarea de plinte de unică folosință, aplicarea repetată a acestuia ar fi imposibil, si demontarea inrautati aspectul. Printre altele, este nevoie de a avea anumite abilități în lucrul cu lipici.

Montare de plinte din material plastic cu mâinile sale instrucțiuni de instalare, caracteristici și recomandări

Lucrul cu lipici

Unele compoziții și nu exclude posibilitatea de a obține amestecul la suprafața materialelor de finisare, deoarece acest lucru le poate deteriora complet. Montarea plintei plastic adeziv efectuată după distribuirea amestecului pe suprafața din spate a articolelor, și apoi un element necesar să se aplece la suprafață și apăsat. Unele tipuri de adezivi includ necesitatea de a deține fileul la suprafață timp de câteva minute, dacă aveți o astfel de opțiune nu este adecvată, este necesar să se aleagă compoziția, care asigură lipirea imediată.

Montare de plinte din material plastic cu mâinile sale instrucțiuni de instalare, caracteristici și recomandări

folosind șuruburi

Această tehnică de montare este inferior în efect decorativ, dar crește fiabilitatea. Veți avea nevoie pentru a efectua următorul algoritm. Temeinic plinta în găuri, distanța dintre care poate varia de la 40 la 50 cm. Găurile trebuie să facă scobituri sub forma unui con, folosind un burghiu. Cu această abordare, vă puteți îneca în liniște elemente de fixare a capotei. În etapa următoare poate fi instalat plinte, începe lucrul la unghiul. Se presează ferm pe perete și prin găurile puteți pune un semn cu ajutorul unui creion. În locațiile marcate master perforatoare găuri și montați dibluri, etc., pot fi aplicate pe lungimea suprafeței plinta de perete și montați dispozitivele de fixare.

Montare de plinte din material plastic cu mâinile sale instrucțiuni de instalare, caracteristici și recomandări

consultanță de specialitate

Instalarea o podea plinta din plastic nu ar trebui să fie însoțită de o instalație foarte densă de elemente de fixare nu trebuie să fie deformate și este forțată. Algoritmul descris mai sus trebuie repetată atâta timp cât nu vor putea lipi peste perimetrul fileurile de cameră. șuruburi cu cap poate fi mascată de dopuri, care sunt selectate la umbra podelei. Pentru a se asigura că acestea sunt mai dense de fixare, acestea sunt încurajați să rămânem.

Montare de plinte din material plastic cu mâinile sale instrucțiuni de instalare, caracteristici și recomandări


Utilizarea de elemente de fixare speciale

În cazul în care, într-un dispozitiv special poate fi folosit ca o alternativă înainte de ai nevoie de a instala plinte. Aceasta tehnologie are multe avantaje, dar nu exclude și contra. Avantajele includ ușor dezasamblate, dacă este necesar, precum și o simplă re-instalare, în care nu va fi nici o urmă de elemente de fixare pe suprafața frontală a fileurile. Dar dezavantaj este cresterea cererii de planeitatea podea și pereți, se îngustează în mod semnificativ utilizarea de elemente de fixare, în special în ceea ce privește piața imobiliară secundară. Printre altele, re-instalarea, deși este posibil, dar se pretează la punerea în aplicare nu este întotdeauna netedă, deoarece sistemul de fixare este slăbit, și se potrivesc pentru a atinge densitatea inițială devine foarte dificilă. În cazul în care instalarea de plinte din material plastic cu mâinile vei fi folosind un dispozitiv special, atunci primul pas este de a marca punctele de atașare, și după adâncimea găurii de foraj pentru care nu ar trebui să fie mai mult de trei centimetri.

Montare de plinte din material plastic cu mâinile sale instrucțiuni de instalare, caracteristici și recomandări

Metodologia lucrării

Set următor de dibluri din plastic, șuruburi sunt înșurubate, și elemente de reținere. Între suporturile adiacente trebuie să reziste la o distanță în intervalul de la 30 la 50 cm. Pornind de lucru să fie întotdeauna de la colț. Cu toate acestea, în acest caz, merită să ne amintim că instalarea primului fixare pe unghiul trebuie să fie îndepărtat de 10 cm sau mai puțin.

Instalarea muluri plafon

Instalarea de muluri de plastic la tavan se face de obicei după instalarea de panouri din plastic, care sunt montate pe cadru. Odată ce sistemul cadru este asamblat, puteți începe să instalați profilurile de montare. Dacă te uiți la dispozitivul de plinte, veți observa că una dintre părți are forma unei limbi, care ar trebui să conțină căptușeală sau o altă piesă decorativă de material de finisare. muluri de tavan care urmează să fie instalat pe partea de sus a șinei, care se află sub plafonul. Prin urmare, cadrul trebuie să fie instalat după finalizarea plafonului de panouri din PVC. Instalarea muluri plafon din material plastic pot fi realizate pe capse sau șuruburi din lemn. Atunci când cadrul este realizat din CD-profile din gips-carton, repara plintei la piesele de metal, puteți utiliza șuruburi autofiletante pentru metal. Când este necesar pentru a ocoli colțurile exterioare și interioare, folosiți elementele de legătură, care sunt selectate în culoarea file. O astfel de oportunitate ar fi cea mai bună soluție, atunci când lungimea plinte nu a fost suficient. La montarea elementelor de conectare este cel mai bine este de a utiliza adeziv sau silicon, ca elementul de inserție poate sari la impact în cazul în care prinde accidental orice obiect, acesta este valabil mai ales pentru colțurile exterioare.

Montare de plinte din material plastic cu mâinile sale instrucțiuni de instalare, caracteristici și recomandări

consiliere de specialitate

Montarea muluri din plastic pot fi purtate protuberanța de pe panourile de finisare de margine. După instalare, îmbinările sunt acoperite cu culoare corespunzătoare etanșant. Fileul poate tiv partea de jos pentru UD-profil, care înconjoară camera. Se folosește lipici și șuruburi cu șaibă de presă. Punctele de fixare se forează mecanic file, atunci când a exclus probabilitatea de fisuri în plastic, care, de asemenea pot fi deformate. Instalarea plinta din plastic (prețul este de 130 de ruble. Pe metru) pot fi instalate în spații mici, astfel, este posibil să se renunțe la șipcă folosind șuruburi. Dar, în cazul unghiurilor poate elimina utilizarea de colturi speciale, folosind aceeași plinta, care este tăiată în caseta Mitre. Diferența rezultată poate fi mascată cu mastic.

Montare de plinte din material plastic cu mâinile sale instrucțiuni de instalare, caracteristici și recomandări

Instalarea plinta cu canal de cablu

Montare de plinte de plastic cu canal de cablu, în principiu, realizată în conformitate cu tehnologia descrisă mai sus. La calcularea materialului nu trebuie să uite necesitatea de a scădea căile de acces și adăugați câteva procente la lungimea să tăiați. Este important să se ia în considerare prezența colțuri, conectori interni și externi și prize. Cele mai frecvente plintă de podea din material plastic este instalat în așa fel încât atașamentul este în perete, nu pe podea. În timpul instalării, puteți utiliza cuie lichid, dibluri, prize și șuruburi. Dacă peretele este realizat din gips carton, cel mai bine este să folosiți șuruburi autofiletante cu dopuri sau lipici. În acest din urmă caz, ar trebui să fie atent, pentru că în cazul în care există un decalaj între perete și plintei pentru ao elimina va fi foarte dificil.

În prezența peretelui din beton sau cărămidă la baza va fi cea mai bună pentru fixarea dopurilor dibluri. Găurile sunt forate la o distanță de 30 cm unul de altul. Mai convenabil de a folosi ciocanul pentru a lovi funcție pentru a economisi timp. Montare de plinte din material plastic trebuie să pornească de la colț, dar în partea cea mai vizibilă a camerei ar trebui să fie stabilite piese profile. După plinta este apăsat pe suprafața pentru a fi siguri că între podea și fileul nu a fost format decalaj. Prin muluri din plastic de pe scena următoare va trebui să facă găuri, iar praful rezultat trebuie îndepărtat cu un aspirator. Următorul pas va fi instalarea de capace din plastic, care sunt înșurubate șuruburile.

Montare de plinte din material plastic cu mâinile sale instrucțiuni de instalare, caracteristici și recomandări