Montaj cadru casa caracteristici ordinea de montaj

 • Metode comune de construcție
 • Procedura tehnologică pentru construcția de case din lemn
 • Se montează în procesul de construcție a unei case cadru
 • Elemente de fixare pentru construcția de case din lemn
 • unele caracteristici
 • Suporți în construcții cadru

Până în prezent, acest tip de construcție, ca și construcția de case din lemn, a devenit foarte popular. Acest lucru se datorează tehnologiei simple și capacitatea de a efectua munca ei înșiși.Dispozitiv de conducere casa cadru.

Se ridică întrebarea logică este, cum de a construi o casa cadru. în cazul în care pentru a începe, ce să acorde o atenție. Mulți sunt preocupați de modul în care să pună în aplicare de montare casa cadru. Pentru a răspunde la aceste întrebări, ia în considerare opțiunile posibile pentru construcția cadrului.

Metode comune de construcție

Montaj cadru casa caracteristici ordinea de montaj

Conducerea articulațiilor aparate de colț în clădire cadru.

Fiecare a auzit vreodată de metoda de construcție cadru-panou, dar este puțin probabil să se îngropa adânc în esența ei. Această metodă implică efectuarea lucrărilor de la materialele livrate la locul construcției directe. Această listă poate include grinzi de construcție diferită, izolație termică și material de barieră de vapori, elemente pentru acoperișuri, elemente de fixare, etc.

Acest lucru este în mod normal, de către constructori realizează profesioniști în strictă conformitate cu proiectul. Toate casele au un marcaj etichetă specială, prin care constructorii le-a pus împreună într-un ansamblu coerent. Cadru de capitonaj finit se realizează cu ajutorul OSP plăcile, urmate de lucrările la izolație și cabluri pentru comunicații de diferite tipuri. Iar la sfârșitul toată această muncă poate proceda la lucrări de finisare interioare și exterioare. Desigur, nu fără instalarea acoperișului, în cazuri individuale, este posibil pentru a rezolva problema și design zona adiacentă casei.

Montaj cadru casa caracteristici ordinea de montaj

Conducerea cadru casa pervaz.

O altă metodă, cadru-panou, este de a asambla panourile finisate, inclusiv părți ale carcasei, material de izolație etc. direct pe planta pentru producția lor. Livrate pe șantier și părțile componente ale viitoarei case gata făcute. Acestea includ stepele, dotate cu uși și ferestre, frontoane și elemente de acoperiș, podele, etc. Asamblarea o astfel de acasă se face foarte repede - cel mult o săptămână. Clădirea este un frumos, confortabil și, desigur, foarte cald, ceea ce este important.

Orice tip de clădire cadru include o structură de perete (exterior) pereți, pardoseli și acoperiș. Acestea sunt toate elementele importante aranjate în același model. Cadrul este realizat din grinzi de lemn și, ulterior, acoperit pe ambele părți de un material foaie. Lacunele au format în interior este umplut cu moderne și destul de eficiente materiale de izolare termică.

Ambele aceste tehnologii sunt destul de comune in zilele noastre si sunt considerate cele mai promițătoare în construcția de locuințe private.

Înapoi la cuprins

Procedura tehnologică pentru construcția de case din lemn

Montaj cadru casa caracteristici ordinea de montaj

Construcție de case cadru-panou, acesta este, de fapt, să construiască case din foi pre-preparat de tip Lego.

Înainte de a începe construcția, trebuie să aibă grijă de pregătirea site-ului și materialele pe care le va avea nevoie la locul de muncă.

Montaj cadru casa caracteristici ordinea de montaj

Plăcile cu circuite de placare colțurile exterioare ale casei cadru.

 • ax;
 • un ciocan;
 • șurubelniță;
 • a văzut;
 • foraj;
 • nivel de construcție;
 • pătrat;
 • burghielor de diferite dimensiuni;
 • Tommy și altele.
 1. Materialul izolator termic este, de asemenea, achiziționată în avans, deoarece este de calitatea acestuia, mai precis, grosimea va depinde de dimensiunea cadrului. Material Groasă pentru izolare implică un cadru de dimensiuni mai mari.

Înapoi la cuprins

Se montează în procesul de construcție a unei case cadru

După cum a devenit clar din informațiile de mai sus, casa cadru este durabil și economic, iar construcția sa nu ia prea mult timp. Dar casa ta este în deplină concordanță cu aceste caracteristici, trebuie să aibă grijă de asamblare de montare corecte șantierelor cadru.

Acest proces este destul de complicat, astfel încât înainte de a începe de construcție, cel mai bine este de a examina cu atenție tehnologia de asamblare a componentelor.

Montaj cadru casa caracteristici ordinea de montaj

Acoperiș cadru casa poate fi căptușite cu orice material care au fost la dezvoltator ca. Principalul lucru pe care acest proces a fost efectuat în conformitate cu toate regulile și regulamentele.

Cei care au prea puțină înțelegere a lucrărilor de construcție, se poate întreba ce este punctele de atașare. Răspunsul este simplu: acesta este punctul de conectare a pieselor structurale în toată casa. Cel mai de bază dintre ele - această suprapunere, sistem de acoperiș și de perete. Și fiecare dintre aceste noduri principale are în structura sa un număr de puncte de atașare importante.

Mai jos este o listă a principalelor puncte de fixare în structura cadrului de jos în sus:

 • fixarea grinzii prag la suprafața fundației, pot fi, de asemenea, remarcat faptul doc beam pervaz unul cu celălalt în îmbinările de colț;
 • instalarea caracterului montanti vertical; rețineți că primul set de bare de tip unghiular, și numai apoi - suportul de bază non-colț, rămase;
 • fixarea cantrail a grinzilor; această sarcină implică aceeași metodă ca și cea a raftului de montare vertical pentru a forma un asieta inferior;
 • compuși, a căror funcție este de a consolida structura șasiului în planuri verticale și orizontale; acesta va fi cadru mai stabil, rigid și ușor să reziste la efectele negative ale diferitelor origini;
 • grinzi ale tavanului de montare la partea de sus a lemnului ham.


Montaj cadru casa caracteristici ordinea de montaj

Conducerea unităților de casa cadru.

In urma sunt componentele principale ale porțiunilor de acoperiș având o legătură între ele.

 • în special compusul căpriorilor și curelele superioară;
 • urmat compus se căpriorilor într-un loc numit patina;
 • ciorchine și ace compuse;
 • Muntele kontrobreshetki și căpriori;
 • și în cele din urmă, șipcile de conectare și căpriori.

Toate componentele de fixare de mai sus sunt în natura transportatorilor, acestea sunt responsabile pentru rezistența întregii structuri a clădirii. Dar, în același timp, nu trebuie să pierdem din vedere componentele de fixare secundare, care includ grinzi și punțile de podea.

Pentru lipirea puternică de a conecta diferite părți utilizate elemente de fixare speciale. dezvoltarea și producția lor se desfășoară în strictă conformitate cu specificul lucrării. Mai multe detalii despre aceste elemente importante - pe.

Înapoi la cuprins

Elemente de fixare pentru construcția de case din lemn

Montaj cadru casa caracteristici ordinea de montaj

Ansamblul de circuit al unei case cadru din bare.

După cum a fost deja remarcat pentru fiabilitate și de înaltă rezistență cadru de construcție casă ar trebui să fie utilizate numai elemente de fixare de înaltă calitate, care sunt proiectate special pentru aceste scopuri. Fiecare dintre ansamblurile de montare implică utilizarea unor tipuri de elemente de fixare individuale. Utilizarea lor ca elemente de fixare, puteți evita compușii complecși, cum ar fi medalion sau diferită, așa-numitul dispozitiv de blocare.

 1. Material pentru a face o astfel de rece elemente de fixare din oțel laminate. Grosimea piesei variază între 2 și 4 mm. De la faptul că, pentru anumite tipuri de obiective de fixare un anumit element de fixare depinde de dimensiunea, forma structurală, numărul și mărimea de perforații și prezența coaste.
 2. În ceea ce privește perforația, apoi, ghidat de dimensiunea sa, determinarea grosimii cuie sau șuruburi adecvate pentru acest atașament, și, desigur, numărul lor. Această opțiune vă permite să nu ezitați pentru a determina numărul de cuie (suruburi), care ar trebui să asigure conexiunea și mai mult vă va evita crăparea componentelor structura de lemn.
 3. elemente de fixare pot fi diferite Acoperind, dar în orice caz, ele sunt un tratament anti-coroziune. Cel mai adesea este o suprafață de zinc sau grunduite, sau cu utilizarea de caractere vopsea polimer pulbere.

Montaj cadru casa caracteristici ordinea de montaj

Casa cadru acoperiș cu lungimea consolei dispozitivului.

După cum sa menționat mai sus, acest tip de elemente de fixare de legătură vă scutește de numeroase și complicate conexiuni comune, care necesită anumite abilități. Acest exercițiu cravată în funcție de tipul vpoldereva sau efectuarea încuietori lungi. Prin efectuarea unor astfel de compuși ai reduce rezistența structurii de lemn, deoarece există o reducere loc în secțiune care unește două părți. Dar utilizarea de elemente de fixare din oțel inoxidabil îmbunătățește doar fiabilitatea, crearea de conexiuni suplimentare de armare.

Înapoi la cuprins

unele caracteristici

Montaj cadru casa caracteristici ordinea de montaj

Opțiuni pentru montarea știfturi verticale la pervazul fasciculului.

Mai multe informații detaliate cu privire la anumite tipuri de elemente de fixare din oțel. Pentru a începe cu plăci de fixare.

 1. Utilizarea lor este recomandată atunci când articulațiile cap la cap, cu o sarcină asociată cu întindere. Poate fi procesul de instalare a șarpante. Aceste plăci au pe ambele părți ale detaliilor și trage împreună cu șuruburi și cuie.
 2. Cornere pentru montare. Acestea ar trebui să fie folosite în tot felul de îmbinări de colț. De exemplu, în construcția de pereți, rafturi de instalare, sistem pentru schelete fabricare, etc. Dacă suprafața utilizată având o nervură de întărire, rezultatul este posibil să se obțină un grad ridicat de rezistență la încovoiere. De asemenea, au colțuri de pe ambele părți, șapa produs cu ajutorul șuruburilor și cuie. Utilizarea șuruburilor este recomandată numai în cazul în care este necesar cu o rezistență specială.
 3. În cazul în care casa de cadru de suprapunere sunt susceptibile de a avea nevoie de deținătorii și suporturi pentru grinzi. Astfel de elemente de fixare rezista cu ușurință un grad ridicat de sarcină la tracțiune, atunci când natura unghiulară a compușilor. Astfel de elemente de fixare ca suportul este utilizat pentru fixarea calității fasciculului luminos și pereți sau grinzi și stâlpi. Dar sprijinul sau pantof este utilizat pentru a seta fasciculul pe perete (coloana) case deja construite, de exemplu, atunci când efectuează operații reconstructive.
 4. Organe de asamblare numit „suport“ este universal. Design-ul său include două elemente: stânga și din dreapta.
 5. Așa-numitul pantof este proiectat pentru coloane și stâlpi. Acesta este fixat cu ajutorul șuruburilor sau a efectua procesul de turnarea betonului în dispozitivul de fundație sau altă bază.
 6. Că dispozitivul este podele din lemn masiv de încredere, este recomandabil să se utilizeze astfel de elemente de fixare ca grinzile de susținere. Fixation unor astfel de compuși se realizează mod cu două fețe. Acesta este motivul pentru care acest element are o componente stângaci și dreptaci. Pentru a-l fixa cu cuie.

Suportul de caracterul universal al fasciculului este compus din două părți - din nou, un stângaci și dreptaci. Acesta poate fi folosit pe grinzi având o secțiune transversală diferită. Pentru fixarea șuruburi și cuie sunt folosite. Pentru producerea lor se utilizează oțel, care poate fi o grosime nu mai mică de 2,5 cm.

Înapoi la cuprins

Suporți în construcții cadru

Montaj cadru casa caracteristici ordinea de montaj

Conducerea perete de izolare casa cadru.

După ce a pus coroana scăzută a clădirii, este rândul rafturi de instalare pentru pereții exteriori. Pentru ei potrivite dimensiunea bord 200x50 mm. Important în această construcție - reprezintă viitorul deschiderea ușilor și ferestrelor.

Fixarea acestor piloni trebuie să fie greu. Lățimea deschiderilor de ferestre, în general, poate fi orice, dar expertii recomanda sa nu depaseasca 1,2 m în dimensiune. Aceasta presupune o creștere a complexității a ansamblului.

Din colțul, iar suporturile menționate mai sus sunt instalați toate celelalte, și anume, contoare gratuite. aranjament cremalierei este de aproximativ 120 cm. Mai frecvent aranjamentul lor este nepractică și rare reduc rezistența structurală. Acest lucru se datorează faptului că orice rack-uri sunt așa-numitele poduri rece. Toată lumea știe că un material, cum ar fi lemnul nu are proprietăți bune de izolare, în comparație cu spuma si alte materiale moderne pentru realizarea izolației.

Montaj cadru casa caracteristici ordinea de montaj

dispozitivul de etaje în casa cadru.

Pentru a efectua colțuri fixare fiabile și rafturi șuruburi adecvate (75 mm). rafturi simple, necesită aproximativ 5 șuruburi și unghiulare - 10. Fixați placa cu șuruburi nevoie de o modalitate de a reduce. Nu este nevoie să inventeze altceva, un mod de fixare este considerată suficientă. Nu aveți nevoie să utilizați mai mult și colțuri sau placă. Nu uitați că dispozitivul va adăuga mai multe lăzi puterea de montanți ca le conecta împreună foarte sigur.

O etapă importantă în construcția unei case cadru este instalarea de rafturi la nivel. Pentru a începe, toate unghiurile sunt setate la nivel, iar apoi a înregistrat calitativ. A doua etapă de aliniere va avea loc după instalarea coroanei de tavan se va face la primul etaj. Suport de montaj realizate prin șuruburi (100 mm) prin coroana tavanului, dar al doilea etaj. Acesta va fi suficient doar două șuruburi.

Aceasta, desigur, nu este întreaga informații utile pentru cei care sunt auto-autoridicatoare cadru casa, dar numai o mică parte din ea. La urma urmei, în scopul de a construi o casă cadru pe cont propriu, trebuie să examineze foarte atent o cantitate suficient de mare de informații cu privire la diferitele faze de construcție. Acest lucru este în cazul în care puteți fi mândri de rezultatul și să nu vă faceți griji cu privire la durabilitatea și fiabilitatea.