Momeală pentru prădătorul cu propriile sale mâini

Momeală pentru prădătorul cu propriile sale mâini

Într-o zi, după o altă achiziție de ambalaje comestibile «respirație Bait» silicon si «Keitech» au vizitat cap gândit: „Ceea ce producătorii acestor companii știu acest lucru, că peștii sunt musca momeala lor pe fiecare excursie de pescuit și în condiții diferite.“ Privind compoziția atractant, am analizat nu o năluci de ambalare de filare și, din păcate, în plus față de caractere nu au găsit nimic. Orice sfaturi! Noțiuni de bază
Apoi, am luat un pachet de fiecare dintre producătorii de cauciuc și a efectuat deshumarea fiecăreia dintre ele, pentru examinare detaliată. În timpul experimentului, sa constatat că în cele mai multe momeli atractant prezintă o cantitate excesivă de sare! Și este destul de logic, deoarece sarea - un mineral care pește în dieta nu este suficient, mai ales în primăvară, după congelare-up. Plus de sânge are un gust sărat. Și aici este - primul atractant ingredient!

Chiar și în cursul experimentului, am atras atenția asupra faptului că momeala este foarte abundent acoperite cu unsoare. Există o nevoie să-l înlocuiască. Am încercat: ulei de floarea soarelui, ulei vegetal, diverși esteri și hote. atacuri asupra pescuitului au arătat că acestea nu sunt adecvate pentru aceste scopuri. Și în capul meu ca un ciocan cu ciocanul boboc „pește ... pește ... pește și pește din nou“, iar apoi a avut o revelatie - ulei de ficat de cod! Cu parfum natural, este perfect și păstrează respinge apa momeala. Și este arătat practica. În loc de ulei de pește poate fi de asemenea utilizat făină de pește, este mult mai ieftin. Dar aceasta este doar în cazul în care pentru a obține în vânzarea de ulei de pește va fi o problemă.Având două componente pentru a crea un „sconcs“, o decizie a fost luată pentru a opri, dar numărul de fishings activi ma condus pentru a inversa acțiune, pentru că atractant care tocmai sa încheiat. Nu a fost necesară pentru a crește volumul, și transforma totul într-un conținut de gel cum ar fi - pentru a reduce consumul.

Ideea, destul de ciudat, a venit imediat. Pentru aceasta am folosit un borcan de vaselina pe care nici o problemă a cumpărat de la farmacie local. Se amestecă toate ingredientele în proporția corectă, a primit atractant marca sa, care, de exemplu, are deja numele său - „Bass Killer“.

Momeală de gătit se bazează pe 45-50 ml³. Asta, chiar și pe sezonul de pescuit cel mai activ, cu mai mult decât suficient.

Aici este rețeta de atractant de casă (aromă), la un animal de pradă:

40 de grame de petrolatum;
2 lingurițe de făină de pește incompletă sau capsulă ulei de pește unul;
sare 1 linguriță;
Mai mult, totul amestecat și încărcate în seringă, convenabil pentru tine volum. Și pentru a nu sol hainele sau muniție de pescuit, tăiat de la capacul nou-nouț în sine și seringa umplută aceeași închidere atractant.

Efectuarea atractant (aromă), la prădător acasă cu propriile mâini.

Performanța aroma și utilitatea sa în dubiu pescuitul nu este necesară. Acele persoane care sunt gata să se certe cu mine, aș spune că cel mai rău încă nu va fi, în special pentru astfel de bani mic!

Din cele de mai sus avem un, amestec bănuț rece, care funcționează cu adevărat. Pătate sau atractant primanochku și captura un prădător pentru sănătatea ta!