modele de croșetat dantelă bandă și modele cu fotografii și video

Tehnica, care prevede tricotat de diferite lungime și lățime și benzile de dantelă numit dantelă bandă. Banda poate fi realizată pe baza unor motive ovale, patrate, triunghiulare. Direct sub formă de bandă poate depinde de ce sector utilizat atunci când se face un desen. Folosiți bandă adezivă dantelă poate fi atât în ​​finisare și la fabricarea anumitor articole de uz casnic.În articolul nostru „croșetat bandă dantelă: schema și modelul“ propus pentru a vedea ce se pare ca banda de dantelă croșetat, diagrame și modele pentru această tehnică.

modele de croșetat dantelă bandă și modele cu fotografii și video

modele de croșetat dantelă bandă și modele cu fotografii și video

În cazul în care pentru a începe?

Cel mai adesea centura de potrivire dantelă croșetat, modele de dantelă și scheme sunt destul de diverse. În primul rând, în cazul în care vi se potrivesc orice element de îmbrăcăminte, trebuie să facă lucrurile necesare pentru a pregãti model. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat și produsul finit ca un model. Mai jos puteți vedea cum să efectueze cârlig banda dantelă:

modele de croșetat dantelă bandă și modele cu fotografii și video

modele de croșetat dantelă bandă și modele cu fotografii și video

modele de croșetat dantelă bandă și modele cu fotografii și video

modele de croșetat dantelă bandă și modele cu fotografii și video

Tricotat cel mai bine este de a utiliza un fir subțire, din care o parte este din bumbac. Pentru că este făcută din dantelă fire fine sunt mai ușoare și elegante.

Pentru a lucra necesită anumite instrumente: cârlig dreapta dimensiune, ac și foarfece. Atunci când toate instrumentele sunt gata, aveți nevoie pentru a determina pentru tine ceea ce vreau să fac dantelă model. Desenele pot fi atât cele mai simple și mai complexe. După schema de dantelă aleasă, este posibil să se înceapă de tricotat. Primul pas în crearea unui tricotat panglică dantelă este un lanț de bucle de aer. În plus, lanțul se formează într-un cerc și ligaturate fără coloană nakida.Când fundația este gata, trebuie să urmeze imediat schema de desen, care a fost selectat anterior. Lungimea benzii se potrivi ceea ce este necesar. Când se atinge lungimea dorită, firul se poate rupe și se trece la următorul tricotat benzii.

Atunci când toate benzile sunt conectate, trebuie să le conectați la toată pânza. Ele se pot conecta cu un ac și ață, și un cârlig. Dar mai întâi trebuie să completeze pentru a plasa bandă pe modelul în ordinea, o dorință, folosind ace pentru a fixa banda pe modele. În cazul în care motivele sunt conectate cu un ac și ață, atunci este necesar să le coase împreună din interior. Dacă este necesar să se facă o prelungire - este mai bine să utilizeze numai cârlig. Conectați cârligul este după cum urmează: aveți nevoie pentru a lega câteva copci, în timp ce capturarea una și apoi cealaltă parte a pieselor finite.

Rochie tricot de măsline dantelă panglică verde

În această parte a articolului se va da o clasă de master pe cârlig bandă dantelă. În acest caz, haine tricotate. Aici, toată lumea pentru ei înșiși pot învăța cum să tricot cârlig bandă dantelă: o fotografie este atașat la descrierea circuitului.

Pentru a lega rochia, se arată în fotografie, este necesară pentru a pregăti cinci sute cincizeci de grame de fire, din care să fie de trei sute de grame de culoare fistic și două sute cincizeci de măsline. Cârlig pentru numărul luat 1.1-1.25.

Pentru a efectua o aterizare pe figură, este necesar să se facă un file de insertii care se va conecta banda. Primul pas este de a face modelul de toate detaliile rochiei în mărime completă, în același timp, pentru a regla modelul standardelor lor. Mai jos sunt diagrame dantelă bandă, care va fi executat rochie:

modele de croșetat dantelă bandă și modele cu fotografii și video

În cadrul schemei de la numărul șapte pentru a face modelul panglică, care ulterior trebuie verificată pentru a se asigura că dimensiunile corespund dimensiunilor prezentate în figură cu numărul opt. Dacă este necesar, lățimea benzilor poate fi mărită sau micșorată. Aceasta poate lua cârlig sau grosime mai mică sau mai mare.

Pentru copii de care aveți nevoie pentru a lega cele două benzi, fiecare dintre cele nouăzeci și nouă de centimetri, mai mult de două benzi în lungime și nouăzeci și șapte de centimetri. Țesută din fire verde de măsline. Pentru forehand pentru a lega două benzi de nouăzeci și nouă de centimetri și optzeci și cinci de centimetri.

piese finite sunt asamblate înapoi de sus în jos culoarea firului fisticul. Benzile sunt aranjate asimetric în raport unul cu altul. Distanța de la umăr la linia taliei trebuie să fie conectat lățimea ochiului șale, care este de doi centimetri. După aceea, de la talie pentru a continua pene de tricotat - se introduce grila de muschi de vita. linie silueta se formează datorită faptului că numărul modelului celulă de rețea crește în mod corespunzător. Compusul cu benzi de magnetofon finit dantelă începe în timpul funcționării. Ca un exemplu, putem lua 7B de circuit. Vor fi arătat cum să se conecteze și să se extindă pene. Aceeași metodă și inainte de benzi unite. După care se conectează toate cusăturile laterale Mușchi grila. În acest caz, rochia răscroială a mânecii lăsate deschise de douăzeci de centimetri înălțime.

Un punct foarte important în tricotat este că, în formarea rochiei face frecvent un montaj.

tesatura A terminat nevoie pentru a coase de-a lungul liniilor de cusătură umăr tricot destul de strâns. Folosind diagrama, opt, tricot mâneci, și apoi le coase în manșetelor. Gâtul este realizat din Schema 8a. Rochie gata.

modele de croșetat dantelă bandă și modele cu fotografii și video