modele Bluza cu mâinile lor fac pentru începători

Coase o bluză fără un model cu propriile sale mâini ar putea orice femeie, chiar dacă ea a luat mai întâi un ac și ață, țesături și foarfece. Purtați creația ta ca tine poate cu o fusta si pantaloni, si arata foarte bine la aceeași descriere detaliată va coase. Pentru a face produsul sa arate abordare specială și exclusiv de a opera cu imaginație.modele Bluza cu mâinile lor fac pentru începători

Shirt bazat pe un dreptunghi

Bluză cusute pe baza unui dreptunghi este potrivit pentru incepatori, pentru a le permite să creadă în ei înșiși și nu se tem să ia de cusut. Pentru aceasta bluza este mai bine pentru a alege tesatura bluze lumina culori frumoase, deoarece accentul principal nu este o siluetă complicată, și țesături frumoase. Atunci când alegeți o tesatura monocromatica pe care doriți să le adăugați la elementul decorativ, cum ar fi o bluză sau o curea arc-l coase pe umăr sau partea laterală a raftului.

modele Bluza cu mâinile lor fac pentru începători

Coase, avem nevoie de 60 de cm lățime tesatura de 150 cm, în cazul în care doriți un produs cu mâneci lungi, este necesar să se ia tesut mai mult pentru a obține două produse de lungime (nu 60, și 120 cm).

Pânză pliate pe jumătate pe lățime și se taie de-a lungul cutelor. 2 dovedit o parte de 60 x 75 cm, dintre care una este din spate, al doilea - raft. Pe detaliile inainte de a menționa gât, împăturit în jumătate una dintre spațiile libere și retrăgându-a lungul cutelor de sus în jos 3-4 cm (adâncimea de tăiere). în exemplu, este de 14,5 cm, lățimea gâtului este măsurată la voință. urme, să taie prin cap a avut loc, altfel va trebui să faceți catarama, dacă doriți, în această etapă se poate face catarama sau zavyazochki. Când lățimea și adâncimea marcată rotunjiri liniei gâtului.

modele Bluza cu mâinile lor fac pentru începători

Noțiuni de bază pentru a coase. Cu ajutorul overlock acoperit de nori toate secțiunile. Partea de jos și de a trata gat cusătură la tiv, zig-zag sau conducte cusute. cusături umăr Sew lăsat complet sau spații deschise și doar a face ceva în cazul în care tac.Rămâne să coase cusături laterale. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a determina locul de coasere: măsoară circumferința pieptului, diviza în jumătate și se adaugă la rezultatul de 2-4 cm încercuire liber. După aceea, valoarea obținută este din nou împărțită la 2. În elementul găsi linie de mijloc (centru) pentru această curbă piesa de prelucrat în jumătate, este măsurată de valoarea rezultată și țineți partea de jos lateral linia de sus. Acum definesc înălțimea cusătura laterală (lungimea răscroială a mânecii). Pentru a-l găsi, aveți nevoie pentru a măsura orice lengerie lucru de la umăr la axila.

Ori produsul uniform pe cusături umăr lateral dreapta afară, bine aliniat, care combină toate marginile. Remarcăm pe avers cusături laterale și coase. A nu fi confundat cu lungimea sau lățimea primelor cusături mai bune pentru doar matura pentru a încerca produsul și dacă există pentru a elimina defectele. Și numai după aceea cusatura cusături pe o mașină de scris. Bluza poate fi gata de purtat.

La tăierea bluze bazat pe dreptunghi puteți neaten înainte de felii rotunde colțuri mici pe partea de jos a produsului, pentru a primi apoi o bluză frumoasă, fără colțuri, cu un fund rotunjit. Dacă ați luat pentru un simplu tesatura de o culoare din bluza ei poate fi decorat cu fir de broderie si margele a fost un lucru foarte interesant și exclusive, care poate fi purtat nu numai de mers pe jos, dar, de asemenea, pentru vacanța de vară.

Shirt bazat pe un cerc

După cum a devenit clar din titlu, această bluză este cusută bazează pe un cerc, să ia nevoia de țesături de cusut care se întind bine. Pentru fabricarea tricotului avea o lungime de aproximativ 160 cm și o lățime de 150 cm. Se măsoară numai două măsurători este lungimea produsului (D.izd.) Și circumferința șoldului (OB).

modele Bluza cu mâinile lor fac pentru începători
În funcție de lățimea benzii tesatura este contorizat latime de 10-12 cm și o lungime egală cu circumferința coapselor (această centură). Fold țesătură cu care se confruntă unghi interior de patru ori este măsurată prin R = W / 3/2. Mark R în mai multe locuri și a pus împreună într-un semicerc. Acest lucru va fi cercul interior, și este egală cu întreaga circumferință a soldurilor (aceasta va fi partea de jos a produsului). Raza cercului exterior este R + D.izd. Se măsoară și desena cercul. Îndoiți în jumătate, iar crestăturile încrețire marca care rezultă din cele două laturi de 0,5 cm. Acesta va fi mijlocul din spate și din față. Overlozhivaem toate secțiunile.

Retragerea din punctele marcate de 12 cm pe fiecare parte - aceasta va fi gâtul. Acum, de la marginile neckline decaleze la 12 cm raft, la partea din spate de 24 cm pe ambele părți (umăr). Și pe partea din spate a ansamblului de a face-măsurat 24 cm la transformat 12. Apoi adăugați până martor de-a lungul liniei de pliere, mai întâi prometyvaem și apoi sews umeri. Armholes și gât în ​​procesul de cusătură sau tubulatura tiv.

modele Bluza cu mâinile lor fac pentru începători

Coase centura. În primul rând, coase reducerile scurte, apoi pritachivaem cusătura în zigzag produsului. Belt în timpul tăierii poate fi mai mare lungime și coase capetele rămase ale papion. Bluză poate fi gata pentru a pune pe haine noi.