Mobilier de grădină cu propriile sale mâini realizate din lemn (desene, fotografii)

Aproape fiecare persoană cabana - este oa doua casă sau un loc preferat de vacanta. Întreținerea grădinii și grădina de legume, precum și lucrările de construcție în casă - procesele consumatoare de timp, care necesită investiții finanțe și muncă fizică. Mobilier de grădină este nu numai un plus frumos la site-ul, dar, de asemenea, servește ca un loc minunat de relaxare. La selectarea materialelor pentru construcția de pergole, majoritatea prefera lemn. chioșc de producție independentă va economisi bani în mod semnificativ.Avantaje și dezavantaje

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini realizate din lemn (desene, fotografii)

Principalele avantaje ale mandrinele de lemn:

 1. Frumusețe. Fără îndoială, abilitățile creative ale oamenilor obișnuiți este uneori o surpriză plăcută.
 2. Ecologic. Lemnul nu conține substanțe nocive.
 3. preț adecvat. Lemnul poate fi ușor achiziționate în magazine de bricolaj pentru un preț rezonabil.
 4. Ușor de utilizat. Lemnul destul de ușor de operat și nu necesită abilități speciale.
 5. La temperaturi ridicate, mai ales în timpul verii, foișoare de lemn nu sunt încălzite.

Dezavantajele sunt:

 • Fragilitatea. Lemnul poate fi supus stricăciunii și probabilitatea de deteriorare a Sondele de lemn gândacul mare. Pentru a prelungi durata de viață a nevoii de la sfârșitul sezonului de vară pentru a elimina frunzele căzute de pe podea, pentru a evita putregai. De asemenea, este necesar un tratament de suprafață de lemn cu compusi antiseptici speciali, aceasta se face imediat după finalizarea construcției, dar înainte de vopsire / lăcuire structurilor din lemn. Aparut cu timpul trebuie să chit fisuri. În timpul iernii, pentru conservarea acoperișului chioșc ar trebui să fie acoperite cu folie stretch și toate elementele suplimentare, este de dorit să se deplaseze în interior.
 • Inflamabilitate ridicat. Din cauza riscului ridicat de incendiu nu este sigur pentru a instala grătare și Mangale în foișor. Riscul de incendiu este redus prin prelucrarea lemnului formulări speciale care reduc riscul unui astfel de dezastru.

Selectarea unei locație

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini realizate din lemn (desene, fotografii)

La etapa pregătitoare este de a alege locația, dimensiunea și tipul de construcție, construcții stil și materiale de construcții. Alegerea depinde de marimea arbor scopul principal al structurii de construcție. Pentru familie sau prietenos get-întâlniri necesită un foișor mare pentru uz personal și suficient de mici.

Alegerea locației este un proces responsabil. Pe acest factor depinde de durabilitatea structurii. Dacă vă construi o clădire în vale, se poate putrezi din cauza ploilor frecvente. La fel de importantă este protecția de factorul de vânt. proiecte fără sfârșit sunt puțin probabil să livreze plăcerea de adunări în foișor. În ceea ce privește designul peisagistic. vedere de la chioșc propus ar trebui să fie bun. Opțiunea ideală este considerată a fi proiectarea construcțiilor din grădină.

Pentru armonie este necesar ca chioșc a fost în stilul de construcție a casei, sau o disonanță similară va sta foarte mult în zona.

specie

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini realizate din lemn (desene, fotografii)

Pergole pot fi clasificate în conformitate cu următoarele criterii:

Formele comune sunt: ​​dreptunghiulare, hexagonale și rotunde.

Prin tip de chioșc poate fi divizat în deschis, semi-închis și închis. copertine închise sunt versatile pentru utilizare în toate anotimpurile. foișoare semi amintește de o casă mică.

alegerea stilului

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini realizate din lemn (desene, fotografii)

O nuanță importantă este contul stilului de construcție, în conformitate cu un design peisaj. Cele mai comune pavilioane stil includ clasic, victorian, rustic, oriental propriu.Pentru un stil clasic clădire este caracterizat prin linii clare. Structura bază predomina bază hexagonală și dreptunghiulare.

în stil victorian plante decorative și obișnuite inerente, deci cu construcția, ținând cont de această bază nuanță foișor construit cu o grila speciala.

Stilul oriental este diferit de alte forme de acoperiș și ornamente extraordinare.

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini realizate din lemn (desene, fotografii)
Caracteristici mandrinele din lemn

Desenele și diagramele

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini realizate din lemn (desene, fotografii)

După ce a definit stilul și punctul de vedere al chioșc propus, trebuie să facă desene. Datorită ei, veți înțelege cum să facă construcția necesară. Un proiect legitim va ajuta pentru a economisi timp în timpul construcției de clădiri, pentru a calcula cantitatea exactă de materiale necesare pentru a lua în considerare toate nuanțele, înainte de începerea construcției, în scopul de a obține de înaltă calitate și durabilitate.

Conducerea proiectului ar trebui să includă punctul de vedere al structurii intenționat pe toate laturile cu dimensiuni.

Pregătirea materialelor / instrumentelor

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini realizate din lemn (desene, fotografii)

În conformitate cu un proces de construcție de proiect planificat structura din lemn presupune prezența unor astfel de materiale:

 • blocuri de lemn;
 • piloți;
 • bord;
 • ciment;
 • pietriș;
 • nisip;
 • cuie sau șuruburi;
 • colțuri de metal;
 • materiale pentru acoperirea acoperișurilor;
 • accesorii;
 • caramida;
 • material pentru acoperișuri.

Molid, mesteacan, pin, zada si cedru - cele mai comune tipuri de lemn utilizate pentru construirea unor astfel de structuri. Înainte de a începe, trebuie să se usuce mânerul de lemn cu caracteristici speciale, care vor proteja clădirea de dăunători și putregai.

Instrumentele necesare sunt:

 • un ciocan;
 • daltă;
 • găurit / șurubelniță;
 • chei;
 • Masina de indreptat electrice;
 • ferăstrău circular.

repere

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini realizate din lemn (desene, fotografii)

După o fază pregătitoare urmată de un proces de lucrări de construcții, care include execuție secvențială de etape:

 1. Compensarea și nivelarea șantierelor de construcții. În această etapă, aveți nevoie pentru a curăța zona de moloz, taie copaci și arbuști, dacă este necesar, la nivelul site-ului.
 2. Alegerea fundației. Fundația a pus în mod corespunzător - fundamentul pentru succesul și durabilitatea construcției. Există câteva opțiuni pentru baza - bandă. dală și coloană. Cel mai simplu și nu necesită investiții financiare mari - columnare. Pentru a face acest lucru, notați teritoriul viitoarelor posturi de lemn și chioscuri înșirate între corzi. Apoi, la suprafața de teren selectat pentru a elimina stratul superior al o adâncime de cel puțin 0,5 m. După aceea, straturile de nisip pus succesiv (10 cm), piatră spartă (10 cm), mortar din beton (30 cm). O astfel de soluție se face din nisip, pietriș și ciment. În continuare, în stratul de beton a pus un strat de material pentru acoperișuri. Apoi, aveți nevoie pentru a face coloanele de cărămizi în trei sau patru rânduri pentru a crea un spațiu între sol și o pergola pentru a evita putrezire lemnului. În etapa finală a crea necesitatea de a re-pune stratul de fundație de material pentru acoperișuri.
 3. Instalarea podelei. Pentru a efectua această sarcină, trebuie să alegeți o instalare podea: în construcție sau de modul dat pereții podea. A doua opțiune este destul de simplu. Totul pentru podea folosesc grinzi de lemn tratate cu straturi de sulfat de cupru pentru a le împiedica putrefacție și mănâncă insecte.
 4. Construcția cadrului și a acoperișului. În realizarea acestei lucrări este important să se concentreze pe grinzi de susținere, deoarece acestea sunt responsabile pentru stabilitatea pergola. La montarea cadrului folosit scânduri de lemn și grinzi. montate pe suport de rulmenți bare de lemn. Baza șinelor cadru speciale, care sunt plasate pe blocuri de beton. Pentru structura de bază grinzi de podea atașate și montanți. Pentru frame - coloane verticale, folosind suporturi metalice și șuruburi. Pentru dispunere verticală a elementelor de bază care aveți nevoie pentru a utiliza elemente de recuzită speciale. Când construcția cadrului folosind așa-numita tubulatură superioară (bare orizontale speciale). Cel mai simplu mod în construcția acoperișului este utilizarea de lemn jurnal, crearea de forme geometrice pentru a construi.
 5. Schelete. În etapa de construcție, alegerea materialului este important: tabla, placi, ardezie și altele. Principalul dezavantaj în alegerea materialului de tabla este lipsa de izolare fonică, în special manifestat în vreme ploioasă. Cea mai simplă opțiune este de a utiliza placare folosind placi de lemn. În funcție de stilul și designul de proiectare propus poate fi pereți solizi sau zabrele.
 6. Amenajare a teritoriului chioșc. Ultimul pas este de a umple interior și de a crea structurile necesare, obținute.

Alegerea mobilierului și a disponibilității de energie electrică este deja dependentă de dorința și maestru de fantezie.

Foto: chioșc originale

Mobilier de grădină cu propriile sale mâini realizate din lemn (desene, fotografii)
Arbor articulat