Miniature Schnauzer câine rasa descriere standard aspectul și caracterul pe recenziile proprietarilor de câini

Într-o măsură de câine musculos, robust, de dimensiuni mici și o greutate de 4-8 kg la greaban de la 30 pana la 35 cm. Are un cap foarte mare și un aspect sever de sub sprâncenele groase, lungi. Prin standardele rasei includ: 1. Dezvoltarea echilibrată a pieptului.
 2. Scurt, dar elastic și puternic spate.
 3. stomac Moderat întinsă.
 4. carcasă frontală înaltă.
 5. O tranziție pronunțată de la frunte la nas.
 6. Puțin alungit fata, un pic ca o pană.
 7. Etanș, buze negre, care ar trebui să fie întotdeauna uscat.
 8. falci puternice cu muscatura in foarfeca.
 9. Ochii de marime medie ovale mici.
 10. spate Convex a gâtului.
 11. Agățat, set de mare pe urechi.
 12. gâtul puternic si musculos.
 13. Paralele și distanțate bine dezvoltate pe scară largă labe puternice.
 14. Înghesuit împreună cu degetele scurte și unghiile negre.
 15. , sprâncene groase lungi și barbă.

lână Schnauzer miniatură

Câinii sunt diferite de păr aspru și dur, care este foarte similar cu sârmă. În același timp, pe picioarele lor, fruntea si urechile blanii este scurt și moale.

Conform standardelor, rasa poate avea urmatoarea culoare:

 • Miniature Schnauzer câine rasa descriere standard aspectul și caracterul pe recenziile proprietarilor de câini
  negru cu argintiu;
 • negru pur;
 • alb pur;
 • sare și piper;
 • ciocolată și cafeniu, care este o versiune nouă a culorii și nu este recunoscut de către toate organizațiile.

În prezent, kupirovki coada cainelui nu impune ca acesta să fie natural. Și urechile pot fi trunchiate sau naturale, dar întotdeauna în picioare.

Natura Schnauzer miniatural

Micul câine cu natura independentă a diferitelor activități, temperamentul și inteligența. Datorită faptului că rasa este foarte jucaus, plictisit cu ea nu trebuie să.

Miniatură Schnauzer ar trebui să fie educați de la o vârstă fragedă, în curând a arătat cine este liderul pachetului. Proprietarii prin natura lor, acestea sunt foarte gelos și nu a acceptat imediat noi membri ai familiei și animale de companie. Dacă atenția animalului la lapte de var, acesta va merge un lung resentiment.

Cu un câine mic nu ar trebui să fie tratată ca o jucărie, ca rasa nu este decorativ. Pitice - o persoană reală, care trebuie să fie considerate ca membri cu drepturi depline ai familiei, și să le permită să participe la diverse activități de familie. Ei au nevoie de afecțiune umană și atenție, și în același timp, se poate demonstra independența.

rasa energetica este potrivit pentru persoanele active, care sunt dispuși să-și petreacă cu animalele de companie o mulțime de timp în jocuri și de formare. Schnauzer miniatural nu este potrivit pentru familiile cu copii mici, pentru că ei nu tolerează poznele și trucurile lor. În cazul în care copilul va perturba câinele, ea poate maraie la el și chiar bate joc lătrător. Cu copiii mai mari, care respecta comunicarea de frontieră cu câinele, piticii ar fi fericit să joace.

câine gravă în genul de au într-adevăr curajul și curajul. În cazul în care situația o cere, animalul de companie se va ridica la apărarea celor pe care îi iubește. Rasa se caracterizează prin suspiciune, astfel încât abordarea de străini este întotdeauna de alertă. animale de companie socializati a venit la casa oaspeții sunt întâmpinați cu curiozitate și entuziasm.

Schnauzer miniatural raspund bine la antrenament, dar în timpul antrenamentului poate fi incapatanat. Ele sunt foarte inteligent și adesea folosesc inteligența lor pentru a atinge propriile scopuri. Rasa este caracterizată de curiozitate, care se manifestă în comportamentul animalului. La plimbare el va mirosi cu siguranta toate tufișuri și pietre, nu trece interes pentru obiectele sale și va concura pe lanțul de etichetă, care a lăsat ceilalți câini. De aceea, umbla cu Schnauzer miniatural este recomandată numai în lesă, sau a reveni favorit fugar, va fi dificil.

Caracteristici de îngrijire

Miniature Schnauzer câine rasa descriere standard aspectul și caracterul pe recenziile proprietarilor de câini
Miniatură Schnauzer sunt foarte curate. astfel încât grija pentru ei este destul de simplu. O atenție specială este necesară numai lână lung și greu de rock, care de multe ori sunt formate rogojini. Pentru a evita acest lucru, una sau două ori pe săptămână, trebuie să pieptene animalele de companie folosind o perie cu peri aspri. Asigurați-vă că pieptene burtă, axile și între plăcuțele de pe picioare.

De multe ori se scalde roca nu poate fi, deoarece poate afecta sanatatea animalului tau de companie. Această procedură trebuie efectuată numai înainte de forfecare sau după cum este necesar. În jurul urechilor, ochilor și organelor genitale trebuie să taie în mod regulat de păr.

În plus față de îngrijirea Schnauzer Standard includ: 1. Verificarea stării dinților, mai ales la o vârstă fragedă a câinelui. animalele de companie pentru adulți trebuie să fie sistematic îndepărtate de pe dinții de placă galben. În acest scop, o periuta de dinti speciala si pasta de dinti. Ajuta sa scape de placa si se freaca dintii coaja de lamaie. Este foarte util pentru a da un os special Zwerger mestecați pentru a elimina placa, un mar sau un morcov.
 2. O atenție specială ar trebui să fie agățat urechile câinelui. În jurul lor, asigurați-vă că să taie părul, și în interiorul urechii - pentru a trage. În fiecare săptămână, canal auditiv recomandat servetel inmuiat in apa sau lichid special pentru fierbere vatkoj urechi.
 3. În fiecare dimineață cu ochii Schnauzer miniatural trebuie să ștergeți cu un tampon de bumbac umed. Asigurați-vă că pentru a viziona de ochi nu au avut selecții. Dar nu-ți fie frică de descărcare de gestiune grele, care sunt câinii tineri din aceasta rasa. Cu vârsta, această caracteristică se execută. Dar, dacă izolarea însoțită de roșeață, atunci aceasta poate indica inflamatie care apare adesea din cauza prafului, lumina soarelui dure sau alergii. În acest caz, ochii sunt spălate cu extract de mușețel. De asemenea, ei pot picura o soluție de picături Sofradeks. În cazul în care îmbunătățirile nu trebuie să fie timp de două zile, atunci ai nevoie să caute ajutor de la veterinar.
 4. mișcări regulate, libere și frumoase ale unui câine într-o anumită măsură, depind de starea de ghearele sale. Ei trebuie să fie în mod regulat pe durata scurtă tăiat cu o kogterezki specială.
 5. După fiecare ieșire ar trebui să fie inspectate tampoane pentru animale de companie de degete, care pot apărea, aschii rogojini sau răni. Așchiile îndepărtate cu grijă, iar fisurile sunt lubrifiate prin mijloace speciale, dintre care una este o soluție de vitamina A.

În îngrijirea rasa include, de asemenea, plimbari regulate. să fie efectuate cel puțin de două ori pe zi, timp de 1-2 ore. Aceasta se reflectă asupra stării de sănătate și starea de câine și de nutriție adecvată. Deoarece Schnauzer miniatural sensibile la obezitate, ei nu pot supraalimenta. Nu ar trebui să se hrănească hrana pentru animale de companie, precum și cu o masă comună. Cel mai bun mâncare pentru câini este o hrană uscată specială, care are deja toate substanțele nutritive și vitamine.

proprietarii Recenzii

Miniature Schnauzer câine rasa descriere standard aspectul și caracterul pe recenziile proprietarilor de câini
câini sârmos mici au un temperament energic și pozitiv, și fiecare trecător provoca un zâmbet. Ele sunt foarte prietenos și nu au nici un miros urât mirositoare, deci sunt potrivite pentru comunicarea cu copii mici. Miniature Schnauzer catelus dupa ce a cumparat viata noastra sa schimbat destul. Case a început haos. Fiul a fugit pentru animalele de companie pe un Walker, și el, la rândul său, a fugit de el. Tratează sunt împărțite în jumătate, iar în cazul în care un fiu mâncat bomboane complet, apoi catelul a început să devin nervos și scoarță de copac.

Ca un câine și soțul. Ea la întâlnit cu un tipat ascutit de la locul de muncă, și a înotat în mare, aducându-l jucării abandonate. Mai puțin de rock este că are nevoie de un coafor permanent. De asemenea, la fiecare trei luni, care au nevoie pentru a trage lână. Este în valoare nu este foarte scump, dar încă mai trebuie să cheltuiască bani. Prietenul nostru cu patru picioare - un adevarat miracol bewhiskered!

Soțul meu și am decis să aibă un câine, și a început să aleagă o rasa care s-ar potrivi pentru oraș și un mic apartament. Încă din copilărie mi-am amintesc de câine Tim cu o dispoziție veselă și sprâncenele moleșit, care locuia cu prietena mea. Bazat pe amintirile din copilărie, alegerea ne-am oprit la rasa schnauzer in miniatura. sprâncene concrescute și barba, care protejează ochii și fața, datorită faptului că rasa a fost crescut pentru a vâna șobolani. Și pitic nostru minunat bărbos doar de reacție fulger. Aproape toate obiectele în mișcare destul de brusc forepaws. Mici Zwerger nu se estompeze și nu miros Skunk decât ideale pentru întreținerea apartamentului.

animalele de companie nostru minunat este întotdeauna gata să se joace și să se joace. Cu toate acestea, dacă am o stare proasta, el se afla chiar liniștit în jos și a adormit. Câinele este întotdeauna acolo, și nu interferează. La acasă, el se comportă ca o pisică afectuos, iar strada devine un apărător reală. barba și sprâncenele stufoase, el a amintit barbosika de jucărie. Toți trecătorii de doar le atinge. Zwerger nevoie doar de o dieta sanatoasa, fara diete speciale, iar apoi el va fi puternic și nedureros. Vă recomandăm toată lumea să acorde o atenție la aceasta rasa, dezamăgit de faptul că este pur și simplu imposibil.

Miniature Schnauzer câine rasa descriere standard aspectul și caracterul pe recenziile proprietarilor de câini
Ne-am dorit mult timp un caine mic versatil, și ca urmare a cumparat pitice. Ca experiență în creștere de câine a fost cu noi, am ales un catelus pentru mult timp, și să aibă un băiat liniștit aspect. În recenzia lui vreau să spun despre caracteristicile caracterului rasei. În primul rând, Schnauzer miniatural este foarte matur pentru o lungă perioadă de timp. care amintește de terrier. animale de companie nostru a fost singurul adult la doi ani, dar ludic a rămas până acum. În al doilea rând, câinele este capabil să ghicească starea de spirit a proprietarului. Pet va urmări mereu el, și să rămână calm și tăcut.

pitice Alone începe să urle și să arunce lucruri. În timpul pe care copilul locuieste in casa, sa despărțit linoleum, o pereche de cârpe, câteva cutii de carton și biți buchet de fire.

O altă trăsătură a rasei este o circumspecție de străini. Dog freamăt din exterior poate trezi și începe să latre pe timp de noapte. Pitici înot bine, și le place să vâneze păsări, șoareci și pisici. Ei nu se tem de alti caini si poate fi ridicat cu ei. animalele de companie nostru este întotdeauna de mers pe jos fara lesa, dar departe de noi nu se abate nici în pădure. El are un bun simț al mirosului, și dacă de la el să se ascundă, este ușor de a găsi proprietarul traseului. pitice alimentele neconsumate îngroapă sub covor și pânză, pe care nimeni nu trăiește până la acest lucru, nu am făcut un câine. Pentru copii câine tratează cu calm.

Miniature Schnauzer câine rasa descriere standard aspectul și caracterul pe recenziile proprietarilor de câini
Noi am trăit întotdeauna, sau mutts mestizo, dar apoi tatăl meu a decis să-mi dea un câine rasa pura. Îmi plac câinii mari, dar la acel moment condițiile de detenție a acestora nu a fost, și după multă gândire și studiu de rechemare, am optat pentru Schnauzer miniatural. Ca rezultat, timp de cinci ani în casa mea ruleaza caine negru pletos. El este foarte ascultator, curajos nu mărimea, ușor de educație și nu-i place copiilor mici.

În cazul în care animalul a transformat anul, l-am dus la un specialist pentru părul smuls. Particularitatea rasei este ca parul ei nu au nevoie să taie, și anume de a scoate. În caz contrar, aceasta ar pierde calitatea. Procedura Jumulire am efectuat doar o singură dată, pentru că eu cred că câinele meu nu merită o astfel de chin. La expozitie nu merg, așa că acum am avut o tunsoare în sine pitici. În timpul iernii, am pus pe salopeta lui în mod regulat pentru a merge, hrana pentru animale, o baie, și, desigur, aduce.