Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video

Pitice - cel mai mic dintre schnauzeri, cu toate acestea, de la frații lor mai mari, acestea diferă doar în dimensiune. Pentru restul, este câinii îngroșate, activi, loiali, dintre care de multe ori fac câini de serviciu excelent. Viitorii proprietari trebuie să fie luate în considerare faptul că piticii nu sunt potrivite pentru culcat pe canapea, ei trebuie să acorde o atenție și pentru a da posibilitatea de a arunca energia excesivă.Originea Schnauzer in miniatura rasa

Astăzi, rădăcinile istorice ale multor specii care nu sunt pe deplin înțelese, iar același lucru este valabil și pentru Schnauzer Standard. Cu toate acestea, este cunoscut faptul că acestea au fost luate pe baza Schnauzer medii - Mittel. Breeders a avut un anumit scop - de a păstra exterior Mittel, dar reduce dimensiunea lor. Mai mult decât atât, o nouă rasă, spre deosebire de alte soiuri de pitic ar trebui să fie lipsită de slăbiciune constituționale.

Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video

Locul de nastere al piticilor este Germania, este aici, sau mai degrabă, în regiunea șvăbească, efectuat lucrările de selecție. La sfârșitul secolului 20 și începutul anilor 19, căderea de trecere a Schnauzerii experimente cu alte rase, pentru a îmbunătăți aceste sau alte calități. Potrivit presupuneri ale cercetătorilor, lucrarea a fost făcută cu Affenpinscher, Pomerantseva câinele, caniche. Eforturile au avut succes, iar astăzi pinscher pitic câștigat popularitate în întreaga lume și chiar în unele țări cu succes transporta Serviciul Vamal.

Natura acestei rase

Familia de schnauzer miniatură - un favorit, care permite copiilor la aproape toate, foarte loial si ascultator. Dar dacă ai nevoie dintr-o dată calitățile sale de protecție, este un câine amuzant se poate transforma intr-un caine foarte vicios protejează cu furie proprietarul și proprietatea.

Corpul lui mic trăiește un luptator curajos, care are puțin de a speria sau zdruncine. Dar această calitate a unui câine la ceva și obligă proprietarul. In ciuda dimensiunii sale mici, câinele va fi supus numai reale lider - inteligent, fără compromisuri, energic.

Luând în cățeluș șapte pitici, este în valoare de având în vedere că paznicul de pază și funcțiile în sânge, astfel încât zel excesiv necesare pentru a preveni și corecta primele zile de la sosirea lui în casă. Pet nu are nevoie să explice cine este „lor“ și care nu este credibil.

Neîncrederea și integritate în sângele lui, și între delicatețe străin propus și capacitatea de a face să dispară, piticii nu ar ezita chiar și să aleagă din urmă. În mod firesc, acest comportament are nevoie în educație, în caz contrar, casa va intra în afară de proprietar, numai membrii ai familiei. Restul va fi pentru persoanele de câine periculoase, amenințând familia și proprietatea.

Descriere rasa Schnauzer miniatural

Miniature Schnauzer - caine indesat, cu un mic trunchi, puternic, musculos, având un format pătrat. Este un paznic curajos, vigilent, care, spre deosebire de alte ornamentale Reprezentanților nu are infantil în aparență, că este, de nanism pitic nu există nici o întrebare:

 • Reprezentanții sunt caracterizate printr-o proporție mare la dimensiunea capului cu lățimea moderat de frunte si botul decorat sprâncene masive, tufișuri, mustață bogată și barba.
 • pigmentat negru nas, nari mari, bine dezvăluite. Buzele uscate, cu o pigmentare negru și strâmt. Dinti complet, puternic, de culoare albă, cu o muscatura in foarfeca. Ochii mici, iris inchis si ochii vii, răutăcioase.
 • Urechile sunt trunchiate, în cazul în care acestea devin o formă în picioare. atrii Uncropped au o lungime medie ușor ridicată la cartilagiile, de așteptare de mare.
 • medie de gât în ​​lungime, mușchi dezvoltat devine treptat un Withers, bine definite și spate puternic, musculos. care este ușor înclinată. Cotlet are o ușoară umflătură. Crupa cu pantă moderată, mușchii bine marcate, acolo rotunjime.
 • Coada este prinsa sus, andocat scurtă ședere trei vertebre. În cazul în care câinele este excitat, este nevoie de o poziție verticală.
 • Labele sunt sub forma de „pisica“ de tip - trunchiate, ușor rotunjit, a ridicat nodul cu unghii puternice, de culoare închisă.

câini de creștere variind în intervalul de 30-35 cm și, de preferință mai mic la femei rostovaja curea, la bărbați, respectiv, de sus. câini Greutate ny de 6 până la 7 kg.

Scurt strat de acoperire de câini cu densitate diferită, cu un subpar moale, destul de dulce și, firele de păr de paza lejer adiacente dure. Caracteristicile speciale ale exteriorului includ barba stufoasă, mustata si sprancene chic, care acoperă ochii. Parul de pe picioare este mai lung decât pe restul corpului. În ceea ce privește decorarea părului, este accidentat.

Schnauzer miniatural se mișcă cu ușurință, în mod liber, energic - loping trap. Dog este plin de contraste - cu un aspect destul de amuzant, în timp ce dominat de un sentiment de respect de sine și unele impresionant.

Culori miniatură Schnauzer

Există mai multe culori pitice:

 • Piper și sare. Este vorba despre coat colorat samur. nuanțe de gri de lână, de la argint la oțel de culoare închisă. Subpărul este gri. Standardul permite un ton mai deschis in sprancene, mustata, barba, obraji, gât, piept, picioare, abdomen si coada pe interior. Prezența masca de culoare închisă este necesară pentru orice nuanta de par.
  Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video
 • lână neagră Plain. Puritatea cerută și adâncimea de culoare, fără impurități și gri, negru și trebuie să fie subpar.
  Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video
 • strat negru cu culoare cafeniu „Argint“. Fundal negru, și case este necesar un gri-argintiu și cafeniu, simetrie. Marcajele sunt plasate deasupra sprâncenelor, lateral, în obraji, gât, torace - 2 Metacarp triunghi, metatarsian, partea interioară a picioarelor, sub coada, în jurul anusului. Subpărul este lumină neagră.
  Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video
 • Lână tonuri pale. Cu tonuri de gri undercoat.
  Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video
 • Lână albă. Solid de culoare, pură, prezența petelor, iar parcul nu este permisă, cu un subpar alb sau gri. Pe piele există pigmentare.
  Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video


Cum de a instrui pitice

Înainte de a urma educația neobositul său prieten cu patru picioare, proprietarul trebuie să înțeleagă - pentru a trata acest mic câine ca un animal de companie decorativ, nu poți. Întotdeauna merită să ne amintim că toate Schnauzer - mari și mici, mai presus de toate, sunt câini de serviciu.

Pitici, desigur, un caine foarte inteligent, dar aceasta nu înseamnă că ei nu au nevoie în educație, și de a face acest lucru trebuie să fie o vârstă foarte fragedă. Este savvy lor și poate afecta modul în care câinele va începe rapid să trișeze, și de formare complicat în mod semnificativ.

În timpul antrenamentului, proprietarul trebuie să dea dovadă de fermitate și consecvență. Giving animalul echipei, el trebuie să facă obligatorie punerea în aplicare a acestuia. În caz contrar, câinele profite rapid inițiativa, și va trebui să decidă când și ceea ce vrea să facă, și miroase a faptului că piticii ar fi nepoliticos și auto-voință.

În primul rând, trebuie să învețe câinele să se supună fără îndoială, în toate condițiile și stimuli externi. Având în vedere caracterul său neînfricat și chiar destul de combativ, acest lucru va ajuta la evitarea conflictelor în timpul șantierelor, iar când oaspeții vin acasă.

Apropo, cum ar fi piticii redarea activă și în cazul în care fac cele mai variate și interesante, el chiar ar fi niciodată eschiveze. Și este o mare oportunitate de a arunca excesul de energie.

Ce pot învăța acest mic câinișor? De fapt, este aproape toate sub forța. Pitici poate lucra la o înălțime, ele sunt extrem de nervoși și pot depăși obstacolele, deasupra lor de câteva ori. De la un astfel de animal de companie, petrec mai mult timp pentru a învăța, puteți face acest lucru un jongler de circ.

Piticii pot fi foarte utile în casă, pentru că poate fi învățați să aducă lucruri, și el face acest lucru cu mare plăcere. În ciuda aspectului și compact dimensiuni frivol, cainele va fi destul de grave să stea de pază, și nimeni nu poate ignora cu impunitate.

Reprezentanții rasei recomandate de persoanele care conduc un stil de viață activ. Pet va însoți comandantului pentru orice antrenament. - Pista de alergare, excursii cu bicicleta, exerciții de dimineață, etc. Mai mult decât atât, acesta poate fi cu adevărat atlet destul de succes cu ea, puteți crea o agilitate echipa de succes, pentru a participa la canin Frisbee, freestyle, flaybole.

Cu miniatură Schnauzer pot fi rezervate pe aproape orice curs de îmblânzire, el este capabil să stăpânească orice set de calificare. Singura limitare - sarcină de tracțiune. Desigur, cainele va fi postat aici, în vigoare, dar o astfel de activitate în detrimentul sănătății animale de companie mici. Nu este necesar să-l forțeze să se rostogolească copilul într-o sanie, înhămat la o căruță, și așa mai departe.

Grija pentru Schnauzer miniatural

Nursing necesită pitice, în special în ceea ce privește haina lui uimitoare. La fel ca toate Schnauzer pitici practic nici o decolorare, și este un plus clar, cu toate acestea, de salvare pentru animale de companie din parul mort este încă necesar. În plus, este predispus la încurcarea. Proprietarii de câini de companie, departe de a arăta cariera, este posibil de a face lucrurile fire de par usor si simplu de pază de forfecare, lăsând doar subpar. Puteți face acest lucru singuri sau încredințarea unui loc de muncă groomer profesionist.

Cu toate acestea, în cazul în care câinele participă la expoziții, această opțiune nu va funcționa, în conformitate cu haina aspră, greu și strâns standardul. O astfel poate fi atins prin smulgere firele de păr de pe cap, gât, urechi, burta, corpul si coada.

O astfel de procedură - tundere, eliberează pielea de lână vechi și manual. Acesta este un eveniment complex care necesită o lungă perioadă de timp și nu mai puțin răbdare, par a fi deosebit de dificil pentru persoana implicată în acest proces, pentru prima dată.

Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video

Pentru tunderea, puteți consulta cu proprietarii experimentați sau crescători de schnauzeri, deoarece există întotdeauna posibilitatea de a vizita un groomer și a vedea cum se face corect. Dacă nu doriți să-l facă pe cont propriu diferite ZooSalon, fericit pentru a oferi acest serviciu.

Pentru a-strat încurcarea liber și nu se abată în rogojini, trebuie să regulat - de 5-7 ori pe lună, pieptene pentru animale de companie cu o perie specială, potrivită pentru strat dur. Asigurați-vă că să o facă înainte de a veni să cumpere un câine. de multe ori format din procedura de pornire recomandată desigur, fără a uita subsuori, abdomen si picioare, este aici ca rogojini.

pitice scăldat frecvente nu necesită procedura obișnuită se efectuează înainte de forfecare, înainte de spectacol, și dacă este contaminat. Ar trebui să fie la fel de atent pentru a preveni intrarea de fonduri în ochi, urechi si gura câinelui. Este recomandabil să se utilizeze o speciale, șampoane de spălat moi și geluri cu efectul de „lacrimi“. păr Abundent trebuie clătit bine sub jet de apă.

Urechile au nevoie de atenție, de asemenea, ele sunt inspectate în mod regulat pentru semne de infecție și inflamație. În cazul în care acestea sunt acoperite cu par, ceea ce face dificil de a verifica, este recomandat să smulgeti firele de păr nedorite cu ajutorul unei pensete. Majorete au nici o descărcare de gestiune, și roșeață. Dinți perierea timp suficient pentru animale de companie în 7 zile sau da o jucărie specială favorit dentare sau osoase.

Caracteristici alimentare

Miniatură Schnauzer sunt caini foarte activi, ceea ce înseamnă că au nevoie de o dieta speciala. Corpurile lor sunt foarte sensibile la alimente grase și necesită adesea surse suplimentare de vitamine și minerale. Pet pot fi hrănite diete uscate, dar este mai bine în cazul în care produsul alimentar este doar un supliment la alimente naturale.

În linia unor mărci pot fi găsite un aliment special pentru pitici, el este cel mai adaptat la reprezentanții rasei, și previne dezvoltarea de urolitiaza. Dar încă o viață lungă și sănătoasă este de a asigura cainele va ajuta la alimente echilibrate, naturale - carne, produse lactate, cereale, legume și altele.

fotografie Miniature Schnauzer
Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video
Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video
Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video
Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video
Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video
Miniature câine fotografie Schnauzer, pret, descriere rasa, caracter, video

Costul Schnauzer miniatural

Pret catelus rasa pura porneste de la 18.000 de ruble. Acesta va fi un copil sanatos, cu documente și vaccinările necesare. Dacă avem nevoie de un animal de companie pentru reproducție și arată cariera, acesta va trebui să plătească un pic mai mult. De înaltă calitate descendenti din canisa costa un maxim de 35000-38000 de ruble.

Schnauzer miniatural poate fi numit un adevărat pachete de energie, deci nu este potrivit ca o cameră de zi pentru animale de companie. Acesta este un caine grav este mic în dimensiuni, cu o inimă curajoasă, și devotament fără margini.

pepiniere Miniature Schnauzer