Milbemaks pentru pisici

Milbemaks pentru pisici

Știm că toate pisicile place să aibă grijă de ei înșiși: să-și lingă blana lor matasoasa, și se bucură de vânătoare în diferite rozătoare, muște și insecte. Dar, din păcate, aceste două obiceiuri sunt cele mai frecvente mijloace de infecție a pisicilor cu viermi, în limbajul comun - viermi. Există și alte modalități de infecție, de exemplu: pisica a mâncat carne crudă, pește, înghițit o muscă, și că ambele sunt purtători de paraziți.Tratamentul helminthiasis se efectuează folosind preparate de diverse helminthics. Acestea sunt disponibile sub formă de tablete, suspensii, cuburi de zahăr, paste, picături pe greabăn. Dacă nu aveți recomandări specifice de la medicul veterinar, ar trebui să alegeți un produs cu un spectru larg de acțiune (împotriva tuturor tipurilor de viermi).

Milbemaks - descrierea preparatului

antihelmintic Milbemaks pentru pisici - un antihelmintic eficient, un producător Novartis Animal Health (Novartis Animal Health). În structura sa conține o substanță cum ar fi - milbemitsinaoksim și alte componente auxiliare. In exterior este comprimat alungită, cu margini teșite, pe de o parte are crestare transversală. Pentru pisoi si pisici tinere - o tabletă cu amprenta „BC“ și „NA“, acestea sunt acoperite de culoare bej sau roz. Pentru pisici adulte - o tabletă cu amprenta „KK“ și „NA“, acestea sunt acoperite cu o coajă roșie. Tablete Milbemaks - pregătirea unui spectru larg de acțiune, prin urmare, este administrat ca un tratament, din cauza prevenirii următoarelor boli: Echinococcosis, Taeniasis, dipilidioz, hookworm, toxocarioza.

Instrucțiuni de utilizare Milbemaksa pentru pisici

Cum de a da un Milbemaks pisica:

Medicamentul este utilizat o singură dată pisicile în timpul hrănirii timp într-o formă fragmentată de o cantitate mică de alimente sau intră în vigoare în rădăcina limbii după hrănire. golodnaniya preliminar și utilizarea de laxative la combaterea viermilor intestinali nu este necesar.

Antihistaminic se recomandă să nu se dea în afară de produsele alimentare, deoarece este posibila tulburare a tractului digestiv. De asemenea, este recomandat să ia droguri în prima jumătate a zilei, deoarece recepția pe timp de noapte poate provoca insomnie, în cazul unei reacții de rău la acest instrument de viermi. Momentul optim al dozelor - dimineața, după mese.Efectele adverse după ce a primit milbemaksa ca toshtony sau vărsături, precum și diaree și constipație, sunt destul de rare și doar posibil supradozaj sau intoleranță la medicament. În cazul în care pisica are originea tremor - nu vă faceți griji, aceste simptome dispar de la sine in timpul zilei.

Medicamentul are un număr de contraindicații: Nu-l dau animalelor în timpul sarcinii precoce, bolnave, slabe, pisicile care au perturbat ficatul și rinichii.

preparare Dozare Milbemaks pentru pisici și pisici, în greutate, în tratamentul viermilor

1½ pastile roșu

Cât de des pentru a da Milbemaks pentru pisici:

  • worming profilactică Milbemaksom recomandat - o dată pe trimestru, în astfel de doze așa cum este indicat în tabel.
  • Cand pisicile de vaccinare ia medicamentul trebuie să fie de 14 zile înainte de vaccinare.
  • veschestvo- milbemitsinaoksim care acționează (funcționează în toate etapele de helminți rotunde de dezvoltare);
  • aplicat o dată (fără administrare repetată medicament după 10 - 14 zile, așa cum funcționează în toate stadiile de dezvoltare a helmintului);
  • pot fi aplicate la pui, la vârsta de 6 săptămâni, precum și pisicile gestante;
  • Tabletele sunt gustul cărnii, astfel încât pisicile să le mănânce pe cont propriu;
  • dimensiunea redusă a tabletei;
  • strat gros de comprimate - nu cauzează gipersolivatsii (hipersalivație).

Tablete de viermi Milbemaks se referă la un grup de compuși în ceea ce privește animalele moderat periculoase. Este bine tolerat de pisici de diferite vârste și rase. Milbemaks este toxic pentru pești și alte organisme acvatice.

Dacă credeți că mijloacele nu funcționează, contactați medicul dumneavoastră înainte de a da din nou milbemaks. Medicamentul nu trebuie să dea din nou după 10 de zile, acesta este prelungirea și acționează asupra helminților în orice stadiu de dezvoltare.

Medicii veterinari recomanda, de asemenea mijloace care combină doi agenți activi moxidectina și prazicuantel, de exemplu, gelmimaks. Datorită structurii sale combinate este în siguranță nu numai pentru animalele adulte, dar și pentru căței și pisici, precum și pentru rasele mici. În acest caz, este eficient împotriva celor treisprezece specii de helminții și nu duce la apariția rezistenței la dăunători.

Milbemaks pentru pisici

alimentatoare automate pentru pisici rezolva problema hranei pentru animale, în cazul unei absențe îndelungate a gazdelor. Mai mult decât atât, o astfel de structură, s-ar putea fi bine în măsură să facă propriile lor mâini. Master-class pentru a face alimentatoare automate pisică citit articolul.

Milbemaks pentru pisici

Pentru animalele de companie nu a fost plictisit in lipsa ta, ar trebui să stoc pe zeci de jucării pentru pisici. În acest articol, vom arăta o serie de master-class, modul de a face jucării pentru animalele de companie cu mâinile lor de vehicule de fier vechi.

Milbemaks pentru pisici

Milbemaks pentru pisici

Dacă pisica ta refuză să mănânce, acesta poate fi un semn al unei boli animale, dar nu se confunda acest fenomen cu pierderea poftei de mâncare obișnuită. În acest articol ne uităm la motivele refuzului de a mânca pisici.