Milbemaks pentru pisici comentarii, instrucțiuni de utilizare, contraindicații - murkote despre pisici și pisici

Fiecare pisică amenințată de viermi! Ei încearcă să ajungă la un favorit acasă de praf pe pantofi, cu lame de iarbă din țară, cu care zboară trecut și cu succes a prins o muscă, chiar și cu lapte de pisica-mama! Prin urmare, nevoia de deparazitare regulat, chiar noi nu vorbim, ci despre alegerea antihelmintice, vom spune.Milbemaks pentru pisici comentarii, instrucțiuni de utilizare, contraindicații - murkote despre pisici și pisici
Milbemaks pentru pisici - medicamente cu spectru larg destinate tratamentului și prevenirii bolilor: echinococoza, Taeniasis, dipilidioza, hookworm, toxocarioza.

Ingredientele active (milbemitsinaoksim oximă și prazicuantel) fac din acest produs pentru pisici este foarte eficient.

Tablete de la viermi concepute pentru pisici și animale tinere, roz, au un marcaj „BC“ și „NA“.

animalele adulte sunt comprimate roșii marcate cu „CC“ și „NA“.

Novartis Milbemaks Cat 2 comprimate ambalate în cutii cu blistere și cutii de carton.

După deschiderea blisterului termenul de valabilitate „Milbemaksa“ - nu mai mult de șase luni.

Instrucțiuni de utilizare

Vă rugăm să rețineți - pentru a primi „Milbemaksa“ nu este nevoie de a pune pisici pe o dieta foame. Mai mult decât atât, Milbemaks instrucțiuni afirmă că porțiunea de antihelmintice recomandată pentru a da cu hrana de dimineață. În cazul în care pisica este atât de sensibil încât refuză să mănânce alimente, în care se adaugă medicamentul, este recomandat să-l dea forță.

Cum să luați Milbemaks pentru pisici de viermi în cazul în care acesta din urmă a rezistat și nu a înghiți propria lor tabletă?

Pune pisica pe genunchi, un braț în jurul animalului și fixați-l în același timp, ridicând capul pisicii în sus. Ridicați maxilarului și degetul împingeți comprimatul la rădăcina limbii - pisica va face o înghițitură reflex.

Cu toate acestea, poate că este cu a lua acest medicament nu va avea dificultăți, deoarece are gust de carne.

Milbemaks pentru pisici comentarii, instrucțiuni de utilizare, contraindicații - murkote despre pisici și pisici


Cum de a da de droguri?

Doza depinde de greutatea animalului.

 • 0,5-1 kg - ½ comprimate de culoare roz;
 • 1-2 kg - 1 comprimate de culoare roz;
 • 2-4 kg - ½ comprimate de culoare roșie;
 • 4-8 kg - 1 comprimate roșii;
 • 8-12 kg - 1½ comprimate de culoare roșie;

Cât de des pentru a da?

Ca pastile de prevenire pentru pisici viermi Milbemaks da o bază trimestrială, în timpul perioadei de vaccinare - cu două săptămâni înainte de vaccinare.

Notă - Milbemaks toxic pentru pești și organisme acvatice!

avantaje

 • ingredientul activ este activ în toate stadiile de dezvoltare a rundă helminții;
 • o singură cerere;
 • palatabilitatea bine datorită faptului că tabletele au un gust de carne;
 • nu provoacă salivație excesivă.

Contraindicatii si efecte secundare

Milbemaks nu trebuie administrat la pisici și pisici în cazul:

 • epuizarea animalului;
 • prezența bolilor infecțioase;
 • probleme renale sau hepatice;
 • reacții alergice la prezența substanței medicamentoase active;
 • Pisoii varsta mai mica de 6 săptămâni sau mai puțin cu 500g greutate;
 • greutatea animalului adult mai mică de 2 kg;
 • Sarcina pisica.

În alte cazuri, de obicei nu exista complicatii. Efectele secundare nu au fost găsite Milbemaks pentru pisici. În cazul în care o pisică după ce a luat droguri a aparut tremor - nu intra in panica, simptomele vor avea loc în timpul zilei pe cont propriu.

Opinii de Milbemaks pentru pisici

Cele mai multe comentarii de Milbemaks - pozitive, dar există și altele pe baza cărora se poate concluziona că utilizarea Milbemaks pisicile au nevoie cu mare grijă.

Irina: „a luat o pisică pe stradă și a devenit suspicios după câteva zile - cu un apetit nebun spre exterior, ea arăta mai subțire, cu fiecare zi care trece. Presupunând că cauza părți poate fi viermi scurși, vetapteku a mers la și sa întors de la ea cu „Milbemaksom“. I-am dat pisica în dimineața cu pate - a mâncat cu un bang! Câteva zile mai târziu laturile devin pisica rotunjite și foarte vesel. Apropo, nu am observat viermi într-o oală, deoarece după tratament acestea sunt digerate și nu vin cu fecale. A doua oară pisica a mâncat singur comprimat demascat, nu fără motiv pe ambalaj se spune că, odată cu pregătirea aroma de carne de vită. "

Maroussia „paraziți în pisica a văzut accidentul și au intrat în panică, pentru că avem un copil nou-născut. Milbemaks am fost sfătuiți la farmacie ca cel mai puternic remediu pentru viermi. Avand in vedere de droguri în conformitate cu instrucțiunile, dar după câteva săptămâni înapoi pentru a vedea parazit. Nu este sigur că va ajuta, iar al doilea comprimat! "

Marat: „Pisica mea are 10 ani si, dupa ce a primit un Milbemaks deworming el aproape a murit - în tavă era sânge, după ce medicul a diagnosticat pankreotit acută. Probabil, aș recomanda mai multe medicamente care economisesc potasiul! "

prețurilor la medicamente Milbemaks

Prețul Milbemaks pentru pisici adulte este de 160 UAH.

Antihelmintic pentru pisici costă 130 USD.

pentru pisici adulte este în valoare de 390 de ruble.

pentru pisici - 270 ruble.