Mici grup - echipa de sport - studopediya

Una dintre caracteristicile de echipe sportive, este o actualizare periodică a compoziției lor. Într-o măsură mai mică, acest lucru se aplică și grupurilor formate din elevi sau studenți ai instituțiilor de învățământ. In aceste grupuri, compoziția, sunt în general mai stabile.Comportamentul uman în grup este foarte diferit de comportamentul său în afara acesteia. Un motiv pentru acest lucru sunt normele de grup, care reprezintă forme clare de conștiință socială. O echipă de sport, o echipă caracterizată de prezența anumitor caracteristici, printre care sunt aceleași pentru toate scopurile relevante, în conformitate cu obiectivele și motivele activităților practice comune care vizează atingerea acestor obiective.

În funcție de posibilitățile reale ale membrilor grupului, nivelul general al echipei (și adversarii lor) pot alinia scopurile și obiectivele specifice. Deci, în funcție de puterea de antrenor inamic sau profesorul poate seta sarcina de a câștiga sau de a verifica capacitatea propriei sale echipe de a juca împotriva unui inamic puternic.

În sporturile de echipă activitățile legate este deosebit de luminos, dar și în alte tipuri de echipa câștiga este fezabil numai în cazul în care exercitarea în comun a participanților spre un obiectiv comun. Acest lucru se datorează faptului că unitatea rezultată a efortului, atmosfera generală, un sentiment de empatie și sprijin pentru acțiunile individuale ale fiecărui membru al echipei pentru victorie.Pentru grupul de grup-team caracterizat prin înalt de pregătire, bazată pe capacitatea de a acționa împreună. O astfel de calitate este capabil, într-un sens pentru a compensa lipsa de competențe profesionale. Din acest motiv, comanda „superstaruri“, de exemplu, echipa națională a lumii poate juca o echipă extrem de coeziune - nu un campion. Devine evident că abilitate individuală nu este întotdeauna o garanție pentru succes. Foarte des victoria echipei depinde de capacitatea unora dintre participanții la anumite puncte pentru a lua jocul în sine, iar celălalt - să subordoneze acțiunile liderului. Așa cum se spune în astfel de cazuri, o echipă bună - este ceva mai mult decât un joc cu sportivi buni.

Pentru grupul de grup-echipa se caracterizează prin pregătire ridicată. adică, capacitatea de a lucra eficient împreună pentru a gestiona și să prezinte una de alta. De obicei, pregătire de grup se acumulează în cursul unei activități comune, nu este întotdeauna asociată cu formarea fizică. Astfel, pentru același nivel de fizic de fitness o mai mare coeziune demonstrează de grup, în care un nivel mai înalt de înțelegere, solidaritate psihologică reciprocă. Desigur, acest grup are mai multe șanse de a câștiga în concursul pe echipe.