Mergând în instanță - procedura de a merge în instanță - un apel la instanța de judecată - auto-dezvoltare, succesul - viață

Mă grăbesc să observe și să vă reamintesc că un apel pentru protecția drepturilor lor încălcate în instanță este un drept constituțional al tuturor cetățenilor. Prin urmare, pentru a depune o cerere, trebuie să nu fie un avocat. Cetățenii nu sunt necesare în declarația de cerere pentru a se referi la prevederile legii. Desigur, asistența juridică poate accelera uneori și simplifica procedura, dar în multe cazuri este cetățenii se pot face față merge în instanță.Să încercăm să rezolve pe scurt ce instanță ar trebui să fie trimise la un proces. oricine poate face și cum ar trebui să se facă o cerere.

Tu trebuie să depună o cerere în lume sau judecătorie.

Apel către instanță

Magistratul aude cazuri:

1) emiterea unui ordin judecătoresc; divorț, în cazul în care nu există nici o dispută între soți copiilor;

2) cu privire la tronsonul dintre soți proprietate comună;

3) cealaltă care rezultă din cazurile de dreptul familiei (cu excepția cazurilor de paternitate contestatare (maternitate), paternitate, privarea de drepturi părintești de adoptare (ordin de adoptare) a copilului);

4) litigii de proprietate, cu prețul creanței nu depășește de 500 de ori salariul minim;

5) care rezultă din raportul de muncă (cu excepția cazurilor de repunere în drepturi);

6) determinarea ordinului de a folosi proprietatea.

Cele mai multe dintre celelalte cazuri jurisdicția Tribunalului districtual.

Suit furnizate de locația de respondent. Dacă da în judecată, tu - reclamantul, iar persoana pe care o dă în judecată - pârât. Și vice-versa. În cazul în care localizarea pârâtului nu este cunoscut, cererea poate fi depusă la locul proprietății sale sau ultimul său loc cunoscut de reședință. Revendicările pentru pensie alimentară și de paternitate poate fi introdusă de către reclamant instanței de la locul său de reședință. Punerea în aplicare integralădrepturile și obligațiile cetățenilor lor procedurale sunt peste 18 ani interesele minorilor sau incapacitate în timpul apărării reprezentanților lor legali (părinți, tutori, administratori).

În plus, vă puteți încredința afacerile altei persoane, nu neapărat un avocat. De exemplu, pentru a scrie declarația de cerere poate fi o bunică, dar pentru a merge la o audiere - nepot adult. Este necesar doar să emită o procură. Dacă nu există nici o posibilitate de a participa la proces - a scrie o declarație cât mai detaliat posibil, se aplică documentelor și cere să examineze cazul fără prezența ta.

Nu te-am sfătui pentru prima dată:

Nu neglijați e-mail. În instanță, nu veți primi în mod necesar în ziua de recepție sau pe oră. Un program al său oficiu poștal știu totul. Întâlnire cu secretarul mereu ocupat - o plăcere dubioasă. Și scrisoarea e-mail-ul va lua fără întrebări. Nu vă bazați pe consiliere în instanța de judecată și de birou judiciare - nu face parte din munca lor.

Când scrieți declarația de cerere ar trebui să fie ghidate de următoarele reguli.

Procedura de a merge în instanță

Declarația de cerere depusă la instanță, în scris și trebuie să conțină:

• numele instanței; numele reclamantului, locul său de reședință;

• numele inculpatului de la locul său de reședință;

• Care este încălcarea drepturilor, libertăților sau intereselor legitime ale reclamantului și cerințele sale;

• circumstanțele pe care reclamantul își întemeiază pretențiile sale și dovezi care să confirme aceste circumstanțe;

• prețul creanței, în cazul în care urmează să fie evaluate, precum și de calcul percepute sau contestate sume;

• lista documentelor anexate la cerere (o copie a declarației de cerere, în conformitate cu numărul de respondenți, un document care confirmă achitarea taxei de stat, documentele ce confirmă circumstanțele pe care reclamantul își întemeiază pretențiile sale, calculul exacted sau suma de bani în litigiu).

Declarația de cerere se semnează de către reclamant sau de reprezentantul său, chiar dacă scrie declarația de revendicare este greșită, se va întoarce la tine cu o propunere de a aborda deficiențele și lista exact care ar trebui să fie corectate erorile. O astfel de procedură este prevăzută de lege. Deci, nu renunta dreptul de a merge la tribunal doar pentru că nu își pot permite un avocat.