Mercantile fata - aceasta este maxim și minim emoțiile de calcul

Dacă te uiți în dicționar Ozhegova, devine clar că oamenii mercantile - calcularea, în jur căutând propriul lor beneficiu. Cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare dacă această calitate, ca un viciu? Să încercăm să dau seama ce îi motivează Mercantile fată?interese mercantile

Mercantile fata - aceasta este maxim și minim emoțiile de calcul

Mai întâi în România la oamenii mercantile au fost tratati cu dezaprobare. În tradiția poporului român de a împărtăși ultima bucată de pâine, pentru a sprijini orfani și nevoiași, în general, arată lățimea sufletului.

Patrimoniul spiritual în ultimii ani, a uitat puțin parțial și se găsesc din ce în ce un om ale cărui interese se află doar în căutarea unui câștig personal. Deci, devine firesc dură cariera de concurență, „prietenie“, fără sprijin reciproc și de căsătorie, bazate pe calcule materiale reciproce. Despre acesta din urmă, și vom vorbi.

Nu cu mult timp în urmă, aproape fiecare fată a vrut să înceapă o familie cu un iubit-o, indiferent de situația sa financiară. Acum nu este mai puțin frecvente fată Mercantile, gata să meargă în jos pe culoar pentru componenta financiară. Ar trebui să-i condamn pentru asta?

Practica arată că, în cele mai multe cazuri, sindicatele, în funcție de interesul financiar reciproc avantajoase, sunt mult mai puternice decât legăturile care lipite sentimente de sarcini. Desigur, nu fiecare om e bine să știe că soțul împarte patul său numai pentru realimentarea card bancar.

Cu toate acestea, o astfel de căsătorie are avantajele sale.

 • În primul rând, doar cunoscând beneficiile sale, ea nu a fost niciodată să dor, și de a face tot posibilul ca soț nu are nici măcar gândit la divorț;
 • În al doilea rând, va încerca să își consolideze „din spate“ și asigurați-vă că pentru a da naștere la un moștenitor - un flux de numerar de garanție;
 • În al treilea rând, fata, ale cărei interese sunt concentrate exclusiv pe bunăstarea materială, este puțin probabil să-l riște pentru sex pe partea.

Cu toate acestea, este recunoscut faptul că o astfel de situație este bună pentru un om încrezător în statutul său financiar ferm, deoarece poziția precară Mercantile fata face schimb cu ușurință soțul într-o petrecere mai bună.

Cu toate acestea, dacă sunteți devreme pentru a acuza o doamnă să mercantilismul? În primul rând să înțeleagă - ce este această calitate.

Mercantile fata - cine este asta?

Traducere din franceză și italiană «Mercantile» oferă o definiție precisă - de auto-servire. Dar să nu se grăbească, să încerce să înțeleagă ce s-ar putea numi persoană egoistă în România.

Mai ales ca semne de lăcomie variază foarte mult între diferite naționalități.

Mercantile fata - aceasta este maxim și minim emoțiile de calcul

 1. Thrift. Pe de o parte, este de calitate într-adevăr nu foarte frumos. Un om prudent cântărește argumentele pro și contra înainte de a lua o decizie. El nu cheltuie bani pe elemente inutile și de divertisment. Pe de altă parte, fata, care este capabil să ia în considerare proiectul de lege și cu acuratețe calcula ce pot petrece - descoperirea de aur. Ea nu va depăși limita, aceasta nu va permite să facă un contor intern;
 2. Cumpătare. Puteți varia în noțiunea de commerciality de la zgîrcenia la cumpătare. Persoana Thrifty este foarte conștient de cât de dificil devine bani. Se va lua fiecare bănuț, dar fericit să-și petreacă economiile lor pentru a realiza un obiectiv prețuit. Miser acumulează bani doar de dragul de a le posedă. El încălzește sufletul „rezervele de aur“, și chiar a cădea în sărăcie, el nu deturnare de fonduri și o mică parte a lecțiilor.


Frugalitate este ridicat într-un fel de cult în Europa, sunt obișnuiți să-și planifice cheltuielile lor și nu vor fi aruncate în coșul de gunoi cupon pentru o reducere. Apropo, tocmai din cauza soților excesive cumpătare, multe fete din Romania, atrase de căsătoria cu un străin, sa întors acasă cu nimic. Prudența și cumpătare soția occidentală a fost mai mare decât interesele lor mercantile pe cap.

Astăzi, în România literalmente de leagăn pentru a începe să învețe pe copii comercialism. Rezultatul este evident - deja dificil de imaginat o prietenie între fete din clasele de jos și ierarhia superioară. Micul „printesa“ este pe deplin conștient de statutul și poziția lor în direcția lucrătorilor fiice se va uita cu dispreț, sau cel puțin cu milă.

Mai puțin și mai puțin posibil să se observe personal dezvoltarea poveștii zână. Cenusareasa modern, ca și mai înainte, sunt atractive pentru „prinții“. Aceasta este doar pentru a legitima relație „prinții“ în nici o grabă. Chiar și cu o dragoste curată și profundă, ei preferă, de asemenea, mercantil căsătoria cu sine egal specială. Banii sunt bani, iar restul va urma.

Cum de a evita relațiile cu Mercantile fată?

Dacă nu sunt în favoarea prudenței și doresc să construiască o relație de afecțiune reciprocă numai, vă rugăm să citiți lista de mai jos.

Poate câteva exemple vă va aminti de un potențial de companie:

Mercantile fata - aceasta este maxim și minim emoțiile de calcul

 • Mercantile fată nu va plăti pentru ele însele în restaurant. Ea ia pe bună dreptate profite de poziția jumătate slabă a omenirii, și nu oferă să reducă la jumătate costurile;
 • Profunzimea sentimentelor tale ea măsoară întotdeauna valoarea cadourilor. Cu cât este mai valoros darul este, cu atât mai favorabil pentru doamna domn;
 • Cel mai probabil, nu sunt singurul pretendent. În măsura în care este posibil, va fi de a accepta cadouri de la câțiva tipi;
 • A fost plăcut să meargă acasă într-un taxi, dacă plătești. În cazul în care nu este mulțumit cu transportul public;
 • Dacă magazinul pe care îi solicitați să profite de card, partenerul tau va nerușinare cumpăra totul;
 • Fiți atenți la împrejurimile ei. Este puțin probabil ca printre rudele de oameni găsești pe cineva pentru suflet. De obicei, toate „prietenii“ sunt selectate în conformitate cu așteptările profunde - iubire, comunicare;
 • Dacă vă întreb pe prietena lui să împrumute, ea va eșua, fie, sau să încerce să fure de la tine interes. Dacă declara faliment - frumusețea va dispărea de la orizont, decisiv de rupere toate relațiile;
 • După ce a primit o invitație de la ziua de naștere a unui prieten, ea ar cumpăra un cadou, a căror valoare nu depășește prețul unui cadou primit de acesta de la această prietena pe propria lor petrecere de aniversare.

Familiar portret? Daca nu sunteti un oligarh, și nu poate oferi însoțitorul său o viață confortabilă - fugi. Conexiunea dvs. nu va dura mult. Întinzându-se de podea tot ceea ce este posibil, frumusețea va găsi cu ușurință o nouă victimă. Este posibil ca, în fața prietenului tău.

prăzi mercantilism societate, sau vice-versa?

De ce mamicile cu fiicele copilărie inspira trebuie să caute o pereche decentă? De ce importanța darurile sufletului este pierdut? De ce cresc, copiii în căutarea propriei sale fericirea este atras de toți părinții și să le arunce singuri?

Cineva ar putea spune că este persoană comercialism de vină pentru faptul că simple calități ale sufletului nu mai sunt valabile, înlocuite cu bani de defrișare și concurența. Într-adevăr, nimeni nu face o fată de mers în jos pe culoar cu un bogat „om bogat“. Nu este necesar să se dea vina pe lăcomia?

Mercantile fata - aceasta este maxim și minim emoțiile de calcul

Sunteți naiv să credem că talentul va fi capabil de a obține? Faptul este că locul de muncă nu este suficient pentru tot talentul, și pentru a obține salarii decente necesare grade de la instituții de învățământ de prestigiu, în cazul în care formarea vine la un preț.

E un cerc vicios. De ce a devenit mercenar? Pentru ca acest lucru impinge societatea. De ce societatea churns lacomă și avari? Deoarece fiecare Cenusareasa vrea să trăiască în palat.