medifleks Saltea Dikul - recenzie, comentarii

Una dintre cele mai populare tipuri de baze cu efect de saltele ortopedice este „Medifleks“ (a nu se confunda cu Magniflex), care sunt utilizate nu numai acasă, dar, de asemenea, utilizate pe scară largă în instituțiile medicale. Care sunt avantajele design unic și românul care este creatorul? Care sunt modelele prezentate acest brand? Alege salteaua perfecta va ajuta să răspundă la aceste întrebări, precum și recenzii ale clientilor.Caracteristici Saltea Dikul

medifleks Saltea Dikul - recenzie, comentarii

Gama de saltele proiectate cu implicarea directă a academician și șef al cele mai mari din România, centru de reabilitare Valentin Dikul, care nu este străin de problemele pacienților care suferă de boli ale sistemului musculo-scheletice.

Caracteristici ridicate anatomice, ortopedice si medicale de saltele Dikulja au confirmat nu numai utilizarea practică pe termen lung, dar, de asemenea, certificate Roszdravnadzor. precum și tratament și centru de reabilitare Ministerul Sănătății din România. Amintiți-vă că baza de prost-ales pentru o saltea poate nega toate proprietățile sale ortopedice.

Toate saltelele Dikulja au următoarele avantaje:

 • caracteristici ortopedice ridicate;
 • au confirmat efectul tratamentului și reabilitare;
 • siguranța ecologică a vehiculelor și a materialelor utilizate;
 • hipoalergenic;
 • efect antibacterian excelent;
 • durată lungă de viață;
 • nici o limitare în greutate;
 • 25 ani garanție.

Caracteristicile produsului ortopedice sunt prezentate în relaxarea musculară, eliminând tensiunea asupra coloanei vertebrale și întregul organism, activează circulația sângelui.

Bloc arcuri independente cu zone de distribuție a presiunii unsprezece a fost dezvoltat de către profesorul Dikul, care a luat în considerare toate caracteristicile speciale ale bolilor sistemului musculo-scheletice. De-a lungul perimetrului produsului există un câștig suplimentar, prin urmare, nu numai să mintă, ci să se așeze pe astfel de saltele sunt extrem de confortabile.

Saltele „Medifleks“ recomandat nu numai pentru persoanele cu boli ale coloanei vertebrale, dar și copii, pentru că la o vârstă fragedă este important să se pună toate bazele pentru o viață sănătoasă și fericită în viitor.

Gama de saltele Medifleks

Saltele cu arcuri „Medifleks“ pot fi achiziționate în saloane „Ascona“. Ce, apoi modele sortiment?

medifleks Saltea Dikul - recenzie, comentarii

«Controlul stresului»

Saltea înălțime „Stresul de control“ de 21 cm, se bazează pe o unitate independentă 550 arcuri per mp fibre de nucă de cocos naturale îmbunătățește caracteristicile produselor ortopedice. Unic confort «MEDITEX» capac tricotate include un design patentat și materiale de umplutură și spumă holoteka «MediFoam». Saltea reduce tensiunea musculara, normalizeaza circulatia sangelui si este recomandat pentru adulți și adolescenți pentru prevenirea bolilor ale sistemului musculo-scheletice. Gata pentru a rezista la greutatea mai mare de 140 kg.

medifleks Saltea Dikul - recenzie, comentarii

«Sleep control»

Saltea „Slip Control“ au o grosime puțin mai mare - 25 cm Cu caracteristici similare, devine principala caracteristică a prezenței «MediFoam» spumă foarte elastic, cu efect de masaj, care ajută la creșterea fazei de somn profund.. Modelul recomandat pentru cei care conduc un stil de viață inactiv, inclusiv lucrătorii de birou. Ideal pentru prevenirea bolilor sistemului musculo-scheletice la adulți, adolescenți și copii.

medifleks Saltea Dikul - recenzie, comentarii

«Tonus control»

înălțime saltea „Tone de control“ a crescut la 27 de cm, prin utilizarea unui strat dublu de fibre de nucă de cocos. Ceilalți parametri - la fel ca modelele anterioare. Modelul este potrivit pentru persoanele cu o greutate mai mare, precum și cei care iubesc suprafața dură.medifleks Saltea Dikul - recenzie, comentarii

«Extra Efect»

Dublu-verso saltea „efect Extra“ are o rigiditate diferită. De o parte a acestuia de umplutură cuprinde latex natural, care se adaptează perfect la contururile corpului. Pentru alte, bistrat mai rigid selectat de nucă de cocos. Inaltimea produsului - 22,5 cm.

medifleks Saltea Dikul - recenzie, comentarii

«Ziua activă»

În salteaua universală „Active Day“ utilizate exclusiv materiale de umplutură naturale, sunt perfect ventilate în mod eficient și pentru a asigura un somn de sunet. Modelele sunt perfecte pentru cei care doresc să se trezească cu ușurință și se simt plini de energie pe tot parcursul zilei. Inaltime - 25 cm.

medifleks Saltea Dikul - recenzie, comentarii

«Corp Rest»

De la toate celelalte modele de 30-inch saltea corp Resta «se caracterizează printr-o umplutură specială -» viskolateksa“. Acest design inovator este capabil să se adapteze la conturul corpului, scuti de stres si oboseala, pentru a normaliza circulația sângelui. Dormi pe această saltea, conform producătorului, un adevărat senină.

medifleks Saltea Dikul - recenzie, comentarii

saltele pentru copii de la «copii» Seria

 • «Berry Copii» - model de spirale «MediFoam» spumă, care nu provoacă alergii, absoarbe umezeala si mirosurile, nu se acumulează praf;
 • «Tutsy Copii» - verso saltea cu o parte mai moale cu spumă «MediFoam» și mai elastic lipit termic cu lenjerie;
 • «Happy Kids» - model de primavara este de 9,5 cm grosime, cu o unitate independentă umplut cu spumă «MediFoam» și lenjerie, recomandat pentru copii sub 12 ani;
 • «Cherry Copii» - modelul utilizat în același bloc de arcuri independente, ca și în modelul precedent, iar „stratul“ de lenjerie naturale și bumbac, caracteristica produsului - prezența de impregnare cu antibiotice;
 • «Copii stele» - înălțime premium saltea cu arcuri de 11,5 cm, cu spumă «MediFoam» și latex natural; Este recomandat pentru sugari și copii de până la 12 ani.

Opinii de saltele Medifleks

Dacă mai devreme, înainte de a lua o decizie de cumpărare, ne-am bazat în întregime pe recenziile de prieteni și de familie, astăzi este posibil să se adauge recomandările utilizatorilor de internet care au achiziționat și apreciat toate avantajele și dezavantajele unui anumit model.

medifleks Saltea Dikul - recenzie, comentarii

Kristina și Sergey Novikov
Modelul ales «Activ Ziua»

Cu privire la problema alegerii saltelei a decis să meargă bine. Pe termen lung, foarte mult timp pentru a decide ce vom face. Ambele - dureri de spate, și soția lui, de asemenea, hernie. Nu mai este nevoie să o zi, ea poarta protivogryzhevoy corset spinării. și pe timp de noapte, avem nevoie de o saltea de calitate. Am realizat că „buchet“ cele mai bune saltele alege dikulevskie. Ne-am plimbat de opțiunile pe care au fost. Se pare că a oprit la „Control Tone“. Am venit la magazin să cumpere, dar vânzătorul, de îndată ce a aflat că noastre 55 și greutate 75 kg, sa dovedit imediat ce în mod rezonabil că pentru noi acest lucru nu este o opțiune. El a spus că „un control de stres“ este conceput pentru sarcini grele de 110 kg și în corpurile noastre nu de primăvară nu va funcționa. El a oferit o alegere - sau „Control Slip“ sau „Ziua activă“. Pentru o lungă perioadă de timp soția mea și eu eram unul la altul, și se repetă cercul culcat pe saltele oferite în mod repetat. În final, selectați „Active Day“ și nu au regretat. Tall, dar principalul lucru nu umed - durerea a început să apară mai puțin frecvent, este posibil pentru a obține suficient de somn normal. Nu merge la orice comparație cu vechea noastră saltea. Și, deși prețul este destul de mare, ca și în cele mai multe saltele „Medifleks“ Ne bucurăm că l-au ales.

medifleks Saltea Dikul - recenzie, comentarii

Julia Spirkova
Alegeți modelul «Extra Efect»

I-am cumpărat o saltea „efect Extra“ un an în urmă. Bani plătit mult, dar să spun că este absolut mulțumit de cumpărături, nu pot. Motivul? A trebuit să aleagă cu atenție! Soțul meu și diferența de greutate de 45 kg și un consultant de la magazin a sugerat acest model. După un an de utilizare pe partea soțului saltelei a început să scadă ca și din partea mea - totul este în regulă. Ne întoarcem la saltea în conformitate cu regulile de două ori pe an, dar rezultatul este în continuare. Și din nou, salteaua este foarte grea. În timp ce singur rasturnare, șapte vase de vin. Poate pentru că aceste saltele sunt încă mai mult destinate pentru spitale. Nu știu. Sunt foarte mulțumit de suprafață - netedă și plăcută la corp. Da, și eu dorm foarte confortabil. Asta e doar îngrijorată pentru soțul ei.

medifleks Saltea Dikul - recenzie, comentarii

Natalia K.
Alegeți modelul «caroserie Rest»

Oh, am fost plecat atât de mulțumit de achiziție. Tall, solid, saltea drept foarte luxos, și un pat foarte place. Ma trezesc cu un sentiment de lejeritate. Cu toate acestea, achiziționarea umbrit vânzătoare răuvoitor (consultant nu îndrăznesc să-l numesc), dar am cerut să înlocuiască personalul, iar cealaltă fată a servit foarte eficient. Costul ridicat nu mă deranjează, pentru că banii pentru o saltea de calitate pentru o lungă perioadă de timp au fost deja, ar putea alege numai. Ca și faptul că acesta este „iarnă-vară“, pentru că patul este frumos și iarna pe ea, iar vara. I-am cumpărat cu un caz de protecție și a primit 25 de ani de garanție extinsă (garanție normală - ani și jumătate). Saltea livrate rapid și precis - nu plângeri am. În general, dacă aveți fonduri, atunci putem uita la modelul „Corpul Resta“.

Atenție! Înainte de a cumpăra ar trebui să consulte un specialist.