MDF pictat pentru foto bucatarie, comentarii

Astfel de fatade unele de asemenea, numit smalț, smalț din poliuretan din cauza utilizării lor pentru finisaje decorative. Cu toate acestea, știm că nu este numele, dar aspectul cu adevărat de lux de fațade. Ei atașați la orice bucătărie modernă și perfect armoniza cu setul de bucătărie.Caracteristici materiale

Numele se spune ca este pictat placa MDF din strat acoperit cu rumeguș de vopsea. Să luăm în considerare modul în care sunt realizate aceste plăci, care au proprietăți astfel dobândite.

În comparație cu PAL MDP (standuri PAL), trebuie remarcat faptul că MDF din rumeguș mai mici. Asemenea pilitură nu sunt legați împreună cu rășini epoxidice, care sunt dăunătoare pentru mediu și pentru sănătatea și parafină și lignină. Rumegușul comprimat sub presiune înaltă și la temperatură ridicată.

MDF pictat pentru foto bucatarie, comentarii

Bucătărie MDF vopsit

Lignina - substanță secretată în procesul de lemn de încălzire. Un astfel de material este complet ecologic și este natural. Puțini știu că într-o traducere din germană Mittel Dichte Fazerplatte (MDF) standuri pentru MDF. MDF acronimul rusesc insemnand „mica-disperstnaya“. Astfel de nume sunt în egală măsură să reflecte cu acuratețe structura materialului. In zilele noastre, MDF câștigă popularitate înainte de alte materiale lemnoase, în ceea ce privește vânzările. Motivul pentru acest lucru - și respectarea legislației de mediu a unui astfel de material pentru toate tipurile posibile de prelucrare. Experții au stabilit că este superior din lemn natural asupra proprietăților mecanice, să nu mai vorbim de umiditate. Dar faptul este că, în producția CSI MDF nu a fost într-adevăr stabilit, prețul este ridicat și nu toate disponibile.

pictate MDF

Fabricat din MDF pictat pe un principiu simplu:

 1. placă tăiate pentru a specifica dimensiunea predeterminată;
 2. șlefuire se face;
 3. grunduire; 4. repetate de șlefuire;
 4. Mai multe straturi de vopsea de la uscarea și măcinarea completă a fiecărui strat;
 5. lac;
 6. lustruire finală.

Puteți găsi fotografii de bucătării cu fațade realizate din acest material, în cazul în care puteți vedea că acestea nu sunt numai netede.

Este demn de amintit despre gradul ridicat de plasticitate de MDF, este ușor de manipulat.

Placă inițială poate avea o formă convexă și concavă. Puteți face, de asemenea, de frezat, ștanțare, margini rotunjite.

Când o vopsea, un email de poliuretan umple uniform întreaga adâncitură, traversele, creând astfel un strat protector si decorativ continuu.

Un pic despre decorarea de fronturi de bucătărie

bucatarii MDF vopsite au un preț piperat, dar ele sunt în valoare de bani. Diferența este nu numai în calitatea și performanța de mediu, dar, de asemenea, într-o varietate incredibilă de nuanțe. Aceste nuante pot da diverse efecte speciale, dacă se dorește. Dacă vorbim despre culori, gospodina poate alege orice culoare din catalogul RAL. Astfel, este posibil să se facă bucătărie într-o singură culoare, și puteți alege culorile pentru dulapuri de perete, care vor fi combinate între ele.

În ceea ce privește adâncimea și saturația culorilor, precum și stabilitatea de fronturi la deteriorări mecanice, depinde de numărul de straturi de așa-numitul lac de finisare. Efecte speciale care sunt posibile în proiectarea, nu poate să nu lovească imaginația. Luați în considerare unele dintre ele.

 1. Acoperire „Cameleon“ Bucătărie de pictat MDF se pot schimba culorile, prin schimbarea unghiului de vizualizare sau de iluminare. Vă puteți imagina surpriza oaspetilor, care vor vedea un dans de culori în bucătărie! (A se vedea. Fotografia de pe Internet). Pe o astfel de acoperire pe resursele de internet sunt cele mai pozitive comentarii.
 2. Pârâi. O astfel de acoperire are ca efect în vârstă. Respectabilitatea bucătăria clasică poate fi acum realizate cu materiale moderne (vezi. Fotografii și comentarii de pe internet).
 3. Maica Pearl, Pearl. O astfel de acoperire are ea însăși un strat cu proprietăți optice specifice. Acest lucru permite stratul de suprafață să se reverse sau flicker în lumină (a se vedea. Fotografia).
 4. Metalice. In timpul colorării folosind smalț, care a fost adăugat anterior în substanțe speciale, acordându suprafața unui luciu metalic caracteristic.


Puteți face fără efecte speciale, alegerea unui mat simplu sau finisaj lucios. Deseori, producătorii pot oferi clienților un design ca imagine pe ecran (a se vedea. Foto).

Pro și contra de MDF vopsit

MDF pictat pentru foto bucatarie, comentarii

Cel mai mare avantaj al MDF vopsit este o mare varietate de culori

dorit vreodată să sublinieze că argumentele pro și contra de MDF vopsit direct dependentă de calitatea fațadelor.

Pentru a determina calitatea, puteți examinat în mod independent, probe înainte de cumpărare a materialului. Pentru a face acest lucru, aduce proba la ochi, astfel încât este între sursa de lumină și de tine, și sfârșitul - la nivelul ochilor. În cazul în care lumina este buna, defectele vor fi vizibile imediat. Aceste defecte pot fi rugozitate (profesioniști numesc piele de rechin), bule, cratere, pori și altele. Cu toate acestea, suprafața trebuie să fie netede, care seamănă cu sticla, defectele sunt posibile, în mod ideal într-o cantitate mică, și apoi numai la capete. În cazul în care defectele se disting clar pe partea frontală a fațadei, pentru a da imediat un ordin cu aceasta companie! Noi credem că un astfel de ghid simplu pentru a vă ajuta în selectarea materialului într-adevăr de înaltă calitate. Aș dori, de asemenea, să sublinieze că metoda mecanică de pictură este calitatea tuturor. Cu ajutorul capetele sale pot fi distinse de metoda manuală de vopsire. Ele sunt în mod clar vizibile în linie dreaptă în loc de un lac picaturilor de picături.

catalog cu ușurință vă va ajuta în alegerea culoarea dorită sau decor. De asemenea, în timpul funcționării, puteți elimina cu ușurință mici defecte. De asemenea, materialul în sine nu conține substanțe nocive și nu le eliberează în aer chiar și la temperaturi ridicate. Un astfel de material este rezistent la microorganisme, ciuperci, mucegai, și alți detergenți.

Pentru vopsirea MDF ușor de întreținut. Suprafața netedă este ușor de curățat, în timp ce nu absorbi mirosuri și coloranți. Dar pictat MDF are, de asemenea, dezavantajele sale. Suprafețele vopsite nu sunt rezistente la deteriorări mecanice. Atunci când manipularea neglijentă poate fi zgâriat smalțului sau chiar rupe o bucată. Apoi, din păcate, întreaga fațadă care urmează să fie înlocuit, deoarece repararea în acest caz este imposibil. Sub influența luminii solare se poate produce, de asemenea, vopsea epuizare. În plus, prețul de astfel de materiale considerabile.

Ceea ce este mai bine: MDF vopsit MDF sau plastic?

Această întrebare va cere atâta timp cât tehnologia de producție nu este de până la alin. Ambele variante au aproximativ aceleași avantaje enumerate mai jos:

 1. durabilitate;
 2. fiabilitate;
 3. rezistență la umezeală;
 4. rezistență la căldură;
 5. rezistența la deteriorare mecanică.

Anterior, o gospodină ar putea face griji cu privire la zgârieturi pe MDF vopsit, dar astăzi această problemă a fost rezolvată mult timp.

Deci, ce fel de material ai ales?
Faptul că alegerea unei gospodine nu se bazează numai pe anumite aspecte estetice, dar, de asemenea, pe funcționalitatea bucătăriei. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care bucătăria este o zonă de mare umiditate. Calitatea materialelor și bucătărie de design - cei doi parametri cei mai importanți, care sunt în primul rând. standarde de producție dicta alegerea materialelor de azi. MDF este perfect sigur pentru mediu, în ambele cazuri. Elemente de fațadă de acoperire sau mai multe straturi de vopsea, urmate de grund sau plastic. Capetele cu profil închis, care protejează perfect materialul de daune. Acum, calitatea materialului și, în consecință, întreaga bucătărie și setul cu cască, la cel mai înalt nivel, și vă puteți gândi în condiții de siguranță cu privire la schema de culori.

Și atunci va fi cel mai probabil din nou se pune întrebarea: deci tot acelasi plastic sau vopsea? Pentru a începe să definească o paletă. Aceasta este o nuanță importantă, deoarece culorile pentru aceste două opțiuni fundamental diferite, precum și elemente decorative. Mai mult, alegerea este casnică. După cum se spune, gustul și culoarea tovarăși acolo.

Consultați designeri calificați, care sunt sigur că pentru a face o alegeri înțelepte și informate de culori.

Și dacă vorbim despre calitatea de fabricație și asamblare, acesta este cazul cu folie de plastic, iar în cazul de vopsea este probabil pentru a rula în escroci. Atunci când alegeți o companie, producător de materiale, asigurați-vă că pentru a transforma atenția marturiile oamenilor care au beneficiat mult timp de aceste materiale, iar calitatea lor este testat de timp.
Este posibil să fi observat că bucătăria cu MDF vopsit au mult mai multe avantaje. Atunci când nu se poate produce o planificare atentă și exploatarea atentă a punctelor slabe semnificative. Ei bine, mobilierul va servi de zeci de ani, de ridicare în mod constant starea de spirit și plăcut ochiului!