Mats cu mâinile lor

Mats cu mâinile lor

Kovrikisvoimi mâini - este o acoperire universala pentru casa ta, ceea ce face interiorul tău un confort și frumusețe. Pe o saltea moale, plăcut să meargă, obtinerea de pe pat. Pe aceasta suporta caldura in baie, a face procedurile de dimineață. Desigur, el nu este asistent de neînlocuit în proiectarea sălii și în jurul casei ca un întreg.Cumpara un covor în magazin este foarte simplu, iar alegerea este variată. Dar acest impact nu numai asupra bugetului, iar acest covor va accesoriu, fără particule de sufletul tău.

Dacă alegeți să creați covoare cu mâinile, vei descărca nu numai dulapuri haine vechi, lăsați în cursul de materiale de praf de colectare lung, dar, de asemenea, obține o mulțime de plăcere.

Asigurați covorașe cu mâinile lor destul de ușor și nu va dura mult timp.

Cum de a face rogojini cu mâinile lor

covoare din împletitură cu mâinile lor de coarda

Pentru covor împletit, avem nevoie de nylon împletit coarda de 1,5 cm grosime. O astfel de frânghie, aveți nevoie de aproximativ 50 de metri.

Mats cu mâinile lor

Nu legați strâns nod, lăsând 80 de centimetri de coada de pe partea dreaptă. Buclele care tras în jos, la rândul său, pe partea stângă. nevoie de stivă - stânga bucla pe dreapta. Restul de 80 cm coada, trage coarda de la primul crossover, pe partea de sus a celor două corzi de articulare ramase. Capetele cablurilor sunt ascunse de partea greșită și coase țesute mat la alte corzi. locuri Plexus puteți lipi cu lipici alb

covoare Shaggy cu mâinile lor

Acest mat se poate face din vechile tricouri.

Tăiați pe tricou în fâșii. Noi luăm ca bază pentru orice material și lipirea să-l banda dublu față. Am pus pe benzile de bandă și coase. Coase nevoie fiecare rând de fâșii. Așezați benzile apropiate unul de altul, astfel încât pad-ul a fost mai păros și fără gri.

mat shaggy Ready pot fi tăiate sau lăsate intacte.

Mats cu mâinile lor

Matei cu mâinile de bile sintiponovyh

cercuri tăiate din tesutul dens. În interiorul fiecărui cerc pe care doriți să atașați o bucată de sintipona. Apoi trageți firul, dând forma unei mingi. Coase margele unele de altele în rânduri și tipare după cum vă spune imaginația ta.

Mats cu mâinile lor

Mats cu metoda mâinile lor buniciiAcesta este cel mai popular și modul vechi de țesut covoare.

Fabric neglijent rupte în fâșii, care sunt țesute într-o împletituri colorate. Trese sunt plasate într-un fir de spirală și cusătură. Puteți efectua, de asemenea, un covor din vechile haine groase (prosoape, pulovere, fulare). Lucrurile sunt tăiate în fâșii și laminate într-un tub. Tuburi lipici adeziv și lipici-le într-o varietate de modele.

Este interesant de a obține dacă se combină mai multe covoare țesute mici.

Mats cu mâinile lor

Mats cu mâinile lor dintr-un copac

Acest lucru va fi mat accesorii neobișnuite în baie și duș. Asigurați-vă că cel mai bun din lemn tropical. Ele sunt rezistente la umiditate.

Luăm diferite baruri, ți-a plăcut forme și mărimi. pisa cu grijă și lipiți-le împreună. Dă covorul uscat și de lemn, gata!

Mats cu mâinile lor

Mats realizate din pietre cu mâinile lor

Mats din piatră sunt considerate exotice și utile pentru tălpile picioarelor.

Pentru a face un covor din piatră, cu mâinile lor, trebuie să alegeți mai întâi baza pe care va fi atașat. Acest lucru poate fi o bucată de linoleum sau covor de cauciuc. clei universal (de asemenea, foarte potrivit - lipici) lipici la baza de pietre naturale. Apoi se acoperă pietrele cu lac pentru a da stralucire covor nostru.

pietre stivă trebuie să se închidă, astfel încât să nu fie văzut fundații. Lăsați adezivul să se usuce timp de aproximativ o zi.

Dacă doriți o saltea mai cald este posibil pietre împletite în vânt pâslă sau lână tricotate fire.

Mats cu mâinile lor

Mats cu mâinile lor din dopuri de vin

Avem nevoie de super-- lipici sau adeziv topit la cald, dop de vin si o fata de masa din plastic.

Se taie fiecare dop de-a lungul și vom curăța reducerile șmirghel. Ori tub sub forma unui dreptunghi partea plată în jos. Paste pluta pe fata de masa (amintiți-vă că adezivul topit la cald la cald și ar trebui să li se acorde timp să se răcească în jos).

De fiecare dată, pas cu pas pe o saltea, vei simți căldura de dopuri de vin și de a primi o mare placere de masaj la picioare.

Mats cu mâinile lor

Mats cu mâinile lor croșetate

Dacă sunteți abil cu un cârlig, ai perfecta aceasta tehnica.

Croșetat un cârlig covor, folosiți sfoara de fibre, lână, sau Cezanne. Ia cârligul de 19 mm.

Dacă croșetare nu știți, dar dorința de a crea un covor din tricot croșetat capabilități superioare, încercați să învețe în cadrul schemei

Mats cu mâinile lor

Mats cu mâinile lor în interiorul casei

Interiorul casei tale, în primul rând ar trebui să fie confortabil, care nu este posibilă fără rogojini. El nu va da numai caldura pentru casa ta, dar, de asemenea, vor beneficia.

Piatra și covorașe din lemn pot fi folosite atât în ​​hol și în baie.

Mats de dopuri de vin va arata frumos sub ghivece de flori și va face o atmosferă ca acasă în proiectarea bucătărie.

Designul interiorului unei case private. dormitor, camera copiilor sau camera de zi elegant si creativ va arata covoare tesatura, covoare, realizate de lucruri.
Mats cu mâinile lor au avantajul că acestea pot fi date diferite forme. Totul depinde de imaginatia ta. Sintiponovyh de bile puteți crea un covor în formă de animale și flori. Mats din pietre, tuburi, se lipeste mai bine pentru a lua forma de forme geometrice.

Interiorul casei cu ajutorul covoare făcute cu propriile lor mâini și dragoste, vor fi transformate dincolo de recunoaștere. Confortabil nu numai tu, ci și familia, prietenii și vizitatori la casa ta!