materiale plastice tehnologie de producție la domiciliu pe site-ul toata munca!

Plastic de la galalita pot fi utilizate în condiții de siguranță și cu succes în casă, este non-toxic și ecologic. Tehnologia de producție este foarte simplu și fără complicații, așa că pregătește galalitovuyu din plastic orice persoană, chiar și departe de chimie.Principalele componente ale reteta - lapte și oțet - există, de asemenea, pentru fiecare bucătărie.

Pentru prepararea maselor plastice au nevoie de un minim de timp, aproximativ 10-15 minute. Ea are consistența apei brânzei și poate fi dat forma dorita. După aceea trebuie să lăsați să se solidifice timp de aproximativ două zile.

Produsul finit este obținut destul de puternic. O foaie subțire de plastic, astfel ușor de a inversa mâinile, dar dacă picătură la podea, atunci el este probabil să rămână intacte. Cu cât mai mare grosimea plăcii, astfel încât să poată rezista la o sarcină mare. Dar, din lovitură puternică ciocan, desigur, produsul este rupt.

Pentru a pregăti Galal, avem nevoie de:

1) lapte, abordare scăzut de grăsimi.
2) Oțet.
3) Două cești, lingură de plastic.
4) tifon și o mulțime de șervețele de hârtie.

În plus, posibila necesitate:
• hârtie de ceară - poate fi rulat afară și formează o masă


• folie de aluminiu - pentru a da formă de produse
• Skalka-chtobydetalploskielisty

Înainte de a începe, este recomandabil să se ia în considerare exact ceea ce vrei să faci, și să pregătească materialele necesare pentru acest lucru.

Ia lapte și oțet într-un raport de 16: 1, adică, undeva linguriță de oțet într-un pahar de lapte. Un pahar de lapte ne va da o bucată de plastic cu un diametru de aproximativ 5 cm și o grosime de 3 mm.

Lapte fierbe, amestecând în mod regulat. Noi urmări îndeaproape, astfel încât să nu se lipească.

se fierbe lapte - scoateți-l de pe foc și se adaugă oțet. Imediat, se poate observa apariția particulelor de cazeină separate. Se amestecă undeva într-o jumătate de minut.

Apoi, este necesar să se tulpina încet lichidul prin tifon, folosind două căni fierte. Tifon întârziere în vrac de particule de cazeină. Este important să se toarnă lichidul este dintr-un vas - rămășițe ale cazeinei pot bloca canalele de scurgere! Strângeți tifon pentru Slip caseină într-o singură bucată, și schimbă-l pe hârtie de ceară.

Având în vedere că greutatea este încă prea mult lichid, se stoarce cu ajutorul prosoape de hârtie, ușor le presarea la masa. În această etapă, principalul lucru nu este să se usuce plasticul.

Astfel, masa este gata! Ar trebui să fie ușor de desfac, nu crapă sau se năruie. Din grosimea articolului va depinde, așa cum sa menționat, puterea și timpul de uscare. Pentru a păstra deformațiile prin strivire dorite ale sarcinii plastic pe timpul de uscare, prin plasarea unei foi de hârtie cerată. Mai multe forme complexe ale produsului este de preferință închis cu folie.

Când totul este gata, plasticul poate fi șlefuit și vopsit. Aici, de fapt, întreaga tehnologie de producție galalitovoy plastic!