măști de păr zer și 17 comentarii

Gazda experimentată a lăsat întotdeauna un lichid galben transparent după prepararea de brânză de vaci. hrănește zer și hidratează, dă strălucire bucle și silkiness. Concentrat de zer - un alt nume pentru un produs util. Aplicați serul au fost chiar cu câteva secole în urmă, lichidul valoros bucurat de mare succes în frumusețile nobile.măști de păr zer și 17 comentarii

Beneficiile de ser păr de san

Proprietăți utile de zer:

 1. Reface structura ondulare;
 2. Protejează cuticula împotriva deteriorării;
 3. Se hrănește și hidratează.

Utilizați-l început din cauza compoziției de vindecare:

Contraindicații - idiosincrasie. Asigurați-vă că pentru a verifica compoziția unei reacții alergice, pentru a evita deteriorarea.

Cititorii recomanda!

Există un instrument care va restabili rapid frumusețea și sănătatea părului. Excelent îmbunătățește structura părului și elimină friabil, etanșarea șuviței și capetele fulgi uscat, de asemenea, in mod eficient trateaza parul deteriorat. Acest „ulei de par Argaria». care a inclus numai ingrediente 100% naturale, ingredientele active Argan promotori de ulei și ulei de semințe de in, și de creștere, și cel mai important, fără parabeni! Revizuirea Alla, în vârstă de 28 de ani „parul meu a experimentat diferite permanentul, de colorare și subliniind faptul că în cele din urmă au“ ucis «Scalpul a fost deshidratată, și începe părul lipsit de viață folosind ulei, iar prima utilizare a ferăstrăului reînviat păr.!.»

reteta ser Acasă

Poti cumpara gata-ser, dar du-te un lichid magică va fi mult mai ușor și va fi mult mai util.

ingrediente:

 • 500 ml de lapte;
 • 20 gr. pâine neagră.
Pregătirea și metoda de aplicare:

Asigurați-zer pot fi utilizați 2,5% sau lapte de 3,2%, se toarnă într-un recipient deschis, a pus pâinea și a pus două / trei zile într-un loc cald, după rândul său acru. Pune-l într-o tigaie smalț / sticlă și se încălzește până la 80 de grade, nu mai mult. Printr-un filtru format fulgi de brânză și se obține un lichid galben. Procesul de preparare finalizat serul, depozitat în frigider. Vindecarea lichid ajută la hidratarea, încuietori albite uscate, facilitează pieptănarea ondulat și predispus la incurcarea bucle.

Ser de lapte o fundație bună pentru spălarea părului în combinație cu făină de hrișcă și secară. Are un efect terapeutic când frecat în piele, atât în ​​formă pură și cu mirodenii sau eteri. Pentru a avea grijă de sfaturi pentru a distribui două / trei ml per șuvițe felie. Acesta poate fi amestecat în proporții egale, îmbogățind, astfel, măști din magazin și balsamuri.

păr clătire

Se clătește din ser ajută la protejarea împotriva UV și influențe termice. Se spală după utilizarea șamponului rezolvă problema de magnetizare. Puteți dilua produsul cu apă sau decoct de plante acru, se aplică două / cinci ori pe lună.

retete de casa pentru măști de păr cu ser

Ingrijirea parului cu ajutorul produselor lactate face ușor de a înlocui produsele cosmetice profesionale. Hipoalergenic, este posibil hrănește și hidratează, revitalizează după colorare și efecte mecanice.

Masca pentru creștere

Rezultat: pentru a crescut cresterea parului ar trebui să folosească rețete naturale, preparate cu propriile lor mâini.

ingrediente:

 • 25 ml de ser;
 • 3 catei de usturoi;
 • 8 picaturi de ulei de lemongrass.

Metoda de preparare și aplicare: în lichid lactat pulpă suculentă se amestecă introduce ulei aromat. Frecata epiderma capului, se lasă încă patru minute, se spală bine resturile.

Masca de pierdere

Rezultat: ajuta impotriva caderii parului si pentru volumul de bucle subtiri rare proceduri accesibile.

ingrediente:

 • 35 ml de ser;
 • 18 gr. făină de hrișcă;
 • 3 gălbenușuri de ou.

Pregătirea și metoda de aplicare: în pulbere lichidă acidă amestecă cereale și ouăle refrigerate. Distribuiți pasta terminat în zona de rădăcină, folie alimentară izolat termic, relaxare cincizeci / șaptezeci de minute. Se clătește cu apă rece, sau ori de proteine, și va fi foarte dificil de a elimina în acest fel.

măști de păr zer și 17 comentarii

Masca pentru consolidarea

Rezultat: reface structura din trunchiuri și a rădăcinilor la sfaturi.

ingrediente:

Pregătirea și metoda de aplicare: în produsul lactat pentru a adăuga boabe și ulei esențial. grevă după spălare masa omogena, retrăgându-patru centimetri de la începutul creșterii. După repaus de un sfert de oră, pentru a spăla în mod obișnuit. spala parul cu ser o dată pe săptămână, pentru un efect maxim.

Masca pentru recuperare

Rezultat: folosind rețete din ser poate proteja parul de razele soarelui, piepteni din metale dure și adaosurilor termice.ingrediente:

 • 30 ml de ser;
 • 12 ml de ulei de caju;
 • 12 kayaputa picături de ulei.

Pregătirea și metoda de utilizare: într-un blender bici bază de lapte, împreună cu ulei de alune și parfumat. Distribuiți pe fire uscate, uscător de păr cald și cald. După două ore de acțiune se spală cu șampon.

Masca pentru par colorat

Rezultat: întărește părul după expunerea chimică, contribuie la conservarea pe termen lung a pigmentului.

ingrediente:

Metoda de preparare si aplicare: Whip suc stors cu lichid lactat și ulei dens. Preparată să folosească mijloace după spălare, distribuirea uniform pe benzile. La sfârșitul patruzeci și cinci de minute de îngrijire completă acasă.

măști de păr zer și 17 comentarii

Masca pentru par gras

Rezultat: retete populare normaliza rădăcini grase de stat, au un efect bactericid.

ingrediente:

Pregătirea și aplicarea metodei: pulbere marocan amestecat cu agentul curativ și citricele eter. Se distribuie rădăcinile în șuvițe umede, finaliza procedura în jumătate de oră.

pentru masca de păr uscat

Rezultat: elimina uscarea parului, pierderea de elasticitate masca de casă.

ingrediente:

 • 10 ml de ser;
 • 10 ml de vin roșu;
 • 25 ml de suc de afine.

Pregătirea și aplicarea metodei: se agita bine componentele în stare lichidă, se aplică în întreaga zonă de creștere buclele, bine înveliți și se lasă masca peste noapte. După clătire de veghe.

Masca pentru varfuri despicate

Rezultat: pentru un frumos sfaturi ingrijite ar trebui să utilizați în mod regulat produse de păr.

ingrediente:

 • 20 ml de ser;
 • 4 picaturi de ulei esential de ylang-ylang.

Mod de preparare și metoda de aplicare: componente combinate distribui pe sfaturi umed, se lasă timp de cincizeci de minute. poate fi înlocuit cu un alt ulei esențial Ilangovoe favorit.

măști de păr zer și 17 comentarii

să strălucească o mască

Rezultat: revitalizeaza parul plictisitoare, da moliciune si matasoasa.

ingrediente:

 • 15 ml de ser;
 • 5 ml otet de mere;
 • 8 ml de ulei de migdale.

Pregătirea și metoda de aplicare: în lichidul din caș adăuga oțet de fructe și ulei de sâmburi. Se aplică în sîrmă uscate, împachetate, stand nu mai puțin de patruzeci de minute. Scoateți metoda obișnuită.

Masca de matreata

Rezultat: ușor pentru a scăpa de mătreață, calmează epiderma iritate ale capului.

ingrediente:

 • 5 Art. ser; lingurițe de
 • 2 lingurițe de zahăr;
 • 2 linguri. cafea lingură.

Pregătirea și metoda de aplicare: nisip dulce amestecat cu guschey parfumat, se adaugă lichidul colectat de cheagurile. Rezultată freca terci în scalp trei - patru minute, apoi se lasă pentru încă șase. Se spală bine.

Masca cu ser și miere

Rezultat: revigora deshidratat, fragil tulpini, da volum bucle subțiri ușor la domiciliu.

ingrediente:

 • Art. ser lingură;
 • 3 linguri. linguri de miere;
 • lingurita de gris.

Metoda de preparare si aplicare: combinarea mierii cu grișul, se diluează produsul rezultat paste acid. Distribuiți cu rădăcini și întreaga lungime, este de dorit să-și încheie filmul. După ce se așteaptă timp de cincizeci de minute, pentru a finaliza îngrijire la domiciliu.

măști de păr zer și 17 comentarii

Masca cu ser și ouă

Rezultat: pentru recuperare rapidă pletele albite cu o structură poroasă.

ingrediente:

 • 25 ml de ser;
 • 3 oua;
 • 7 picaturi de ulei esential de lamaie.

Pregătirea și Aplicație: Măturică ouă împreună cu un lichid nutritiv, adăuga uleiuri aromatice. Distribuiți pe catenele, înveliți cu folie și se usucă uscator de par poate fi îndepărtat după treizeci de minute.

Masca cu fulgi de ovăz și zer

Rezultat: aliaje de lipit Exfoliaza cuticulele cu vitamine, minerale, dă putere și volum.

ingrediente:

 • 35 ml de ser;
 • 15 ml de fulgi;
 • piridoxină fiolă.

Pregătirea și Aplicare: făină de ovăz se toarnă lichid cald (zer nu poate fi fiert, se va pierde proprietățile sale benefice) pentru a închide și se lasă timp de douăzeci de minute. După o măturică până la masa buna la un blender, adăugați vitamina B6. Pentru a trata încuietori uscate, stau cel puțin o oră.

Masca cu ser și aloe

Rezultat: hrănește și hidratează, previne fragilitate și epuizare bucle.

ingrediente:

 • 25 ml de ser;
 • 15 ml de suc de aloe;
 • 9 ml de ulei de alune.

Mod de preparare si aplicare: Se taie lăstari de sprijin în frigider pentru cel puțin o zi, stoarce sucul de aloe, conectat la produsul din lapte fermentat, și unt de arahide. Utilizați după spălare, care acoperă întreaga lungime a compoziției. Douăzeci și cinci de minute pentru a spăla.

măști de păr zer și 17 comentarii

Masca cu ser și drojdie

Rezultat: întărește și accelerează creșterea procedurii de magie cu zer în casă.

ingrediente:

 • 40 ml de ser;
 • 6 tablete de bere drojdie;
 • 2 gălbenușuri de ou.

Pregătirea și aplicarea metodei: pilula împărțită în pulbere, pentru a se conecta cu gălbenușuri și lichidul nutritiv cald. tratarea în mod corespunzător rădăcini, iar apoi pot fi distribuite pe întreaga lungime. o oră și jumătate pentru a finaliza acțiunea de clătire.

Masca cu ser și argilă albă

Rezultat: păr anti-grăsime și densitatea se recomandă utilizarea rețete naturale.

ingrediente:

Pregătirea și metoda de aplicare: Se amestecă caolin cu pudra de cartof, diluat produs din lapte fermentat. Suprafața tratată a rădăcinilor, purtând un capac de duș, așteptați o jumătate de oră, atunci puteți șterge compoziția terapeutică.

Masca cu ser și piper

Rezultat: pentru a accelera creșterea TRESSES sănătoase.

ingrediente:

 • 5 Art. ser; lingurițe de
 • 2 c. ardei iute.

Pregătirea și metoda de aplicare: atunci când gătiți, pentru a evita arderea pulberii care se încadrează pe piele, se prepară o mască cu mănuși. Se amestecă componentele cu o perie pentru a distribui în zonele din rădăcini, după 10 minute, clătite bine cu apă rece. în cazul în care începe să ardă puternic - clătiți.

Comentarii privind aplicarea ser pentru păr

Eu folosesc ser pentru cresterea parului timp de șase luni. Frecați la fiecare cinci zile, pe timp de noapte, părul prelungit cu nouă centimetri.

În mod regulat remedii populare beat buclele lungi. Masca de par din zer este una dintre lamaie miros caracteristic favorit și esteri ordonat și rozmarin.