Master class - samovar trio - decor samovar

Recent, proiectul „Sangina.ru“ 5 ani. Pentru a sărbători, am anunțat o competiție deschisă pentru tehnica decoupage în grupul nostru, „VKontakte“.

Toate lucrările au fost interesante și demne de atenție. La vot general, personalul proiectului „Sangina.ru“ de lucru Eleny Samohinoy „trio Samovar“ mariart.ucoz.ru/ cu o marjă considerabilă a venit în față și a fost recunoscut ca fiind cel mai bun din decupaj concurenței!Acum împărtășim cu voi secretele obținute de lucru în tehnica decoupage pe metal din clasa master „trio Samovar“.

Master class "trio Samovar"

Pentru munca, avem nevoie de:
Lucios ceainic de oțel samovar și o tavă de metal.
Soluția alcoolică, PVA lipici,
Alb, gri închis și lumină vopsea acrilică argint,
perie plat, burete, șmirghel,
Sculptate motiv al țesutului,
Lac tsapon metal.
(Materiale pentru munca pe care o puteți cumpăra în magazinul nostru on-line)

1. Pregătirea suprafeței metalice

Samovar și restul elementelor sunt realizate din metal, astfel încât înainte de a începe toate suprafețele de decor Degresați necesare.

În acest scop, se potrivesc aproape orice soluție care conține alcool. Din faptul că, cât de mult pregătită calitativ bază depinde întregul rezultat al lucrării.

Pentru a ascunde eventualele cipuri, dent, gravarea gravate, și să se pregătească pentru a lucra din metal în suprafață arta Decupaj amorsate cu clei PVA.Elena, în unele locuri amestecate PVA lipici cu vopsea acrilică albă.

2. Decupaj pe metal


In timp ce PVA lipici usucă într-un amestec de vopsea acrilică, Elena tăiate și lipite în principalele zone ale Samovar compozit sculptate șervețel și lipite-l pe același lipici PVA.

După uscare master motiv de tesut aplicata intreaga suprafata a samovar, cu excepția motivelor decupaj, un amestec de culori acrilice: gri închis și argintiu deschis.

Pentru a reduce contrastul dintre un fundal întunecat cu un model de țesut și vopseaua de lumină aplicată, Elena ca și în cazul în care a frecat ușor burete pentru șervețele încleiat cu vopsea de aceeași culoare.

După uscarea completă a comandantului de vopsea în unele locuri îndepărtate „șmirghel“ vopsea pentru a crea efectul de escoriații.

Pentru a remedia rezultatele Elena au profitat de un lac special pentru metale, cunoscută încă din epoca sovietică, lac „Tsapon“. Acest lac poate rezista la temperaturi suficient de ridicate și diferențele lor.

4. Se repetă operație

Repetați aceiași pași cu ceainic de metal și o tavă.

Principalul lucru pe care motivația, țesut, și vopsea de culoare au fost una. În acest caz, puteți combina cu ușurință toate elementele într-un singur set.

Deci, Elena Samokhina a creat sale "trio Samovar".

1. Desigur, de masterat toată lumea realizările și secretele lor. Ceva să-i spun comandantului, și asta pur și simplu nu.

2. Pentru a crea un lucru cu adevărat unic și valoros, merge mai departe, încercați tehnici și metode de lucru diferite, nu vă fie teamă de a experimenta și de a evalua în mod critic munca lor.

3. Activitatea altor artiști pentru a ajuta în ton, se simt mâncărime inspirat și creativ.

4. Sperăm ca unic master-class de pe site-ul nostru servi cu succes acest scop!