master class Pomponi cu hârtie pas cu pas pentru fotografii începători

Gheme de hârtie va fi un decor perfect pentru petreceri pentru copii, pentru părțile în aer liber, precum și la o nunta sau orice alt eveniment festiv. Aceste produse arata foarte blând, imponderabil și elegant. Asigurați-le mici și mari, în funcție de idei, într-o singură culoare sau un aspect complet diferit de mare ca pompoms luminoase și culori pastelate.master class Pomponi cu hârtie pas cu pas pentru fotografii începători

În ultimele câteva sezoane în decor nunta pompoms hârtie ferm stabilit, deoarece această opțiune nu este punct de vedere financiar foarte costisitoare, și creează impresia unei bijuterii elegante și scumpe. Un iubitor de ideea de a crea astfel de ambarcațiuni POM-POMS va fi ca, deoarece acestea sunt făcute foarte simplu, inspirația principală și scopul. Acest articol oferă un maestru detaliat - clasă, cu o descriere si poze crearea de hârtie POM-POMS manual.

Pentru a face o astfel de elemente de hârtie decor, este necesar să se pregătească următoarele materiale:

  • hârtie absorbantă (hârtii de ambalare bine adaptate la nevoie 8 coli);
  • fir sau drawstring Dens;
  • foarfece;
  • Fil sau fir invizibil transparent.

La urma urmei pregătit să lucreze, puteți crea hârtie POM-POMS.

Hârtia trebuie să fie de formă rectangulară, în acest caz, dimensiunea dimensiunea de 50 pe 80 cm. Acest lucru nu este strict necesar, puteți face pentru a manipula lățimea și înălțimea foii, în funcție de cât de mare pe care doriți să faceți o pompom. Important de reținut faptul că lățimea unei foi depinde de diametrul piesei de prelucrat - mingea de hârtie.

8 coli de hârtie trebuie să fie pliate una pe cealaltă lin. Dacă pompom ideea ta va fi format din hârtie de culori diferite, aceste foi colorate să se plieze una peste alta, în ordinea în care acestea vor fi în cele din urmă vizualizate pe produsul finit. Foarte popular la echipamentul Ombre momentul, acesta este utilizat în mod activ în decorarea hârtiei. Aceasta implică o tranziție treptată de la culoarea luminii la culoare închisă sau invers. Alternativ, se poate folosi două foi de cremă, pune foaia 3 pale - portocaliu și 3 foi de culoare portocalie saturate.După foile sunt pregătite și așezate unul peste altul, ele trebuie să fie asamblate într-un acordeon. Lățimea cotului poate varia de la 3 la 8 cm. Fold nevoie de hârtie pentru a obține o bandă lungă de hârtie.

master class Pomponi cu hârtie pas cu pas pentru fotografii începători

Următorul pas este de a plia banda de hârtie exact în mijloc. Ia-un șir și cravată în turmă. nu au nevoie pentru a strânge prea mult, această etapă este pur și simplu fix.

pompom noastră ar trebui să ia forma unei sfere, deci este marginea piesei de prelucrat este necesar - rotund de hârtie acordeon. În timpul funcționării, o pereche de foarfece, hârtie, trebuie să stai strâns la marginea toate au fost la fel de tuns uniform. De asemenea, trebuie să acorde o atenție la severitatea de foarfece, este de asemenea foarte important, din cauza prostia lamelor se pot obține margini rupte, și nu are nevoie de noi.

În continuare, vom extinde preformei cât mai mult posibil. Noi o fac din centru, care deține mijlocul unui produs viitor. Am ar trebui să fie un ventilator. Toate ridurile are nevoie de un pic de răspândire pe falduri.

master class Pomponi cu hârtie pas cu pas pentru fotografii începători

Următorul pas foarte important este acela de a separa fiecare strat de hârtie unul față de celălalt, fiecare frunză trebuie să fie independentă. Mai bine să-l facă mai întâi pe o parte, și apoi se trece la un alt. Trebuie să acționăm cu atenție, deoarece frunzele pot fi rupte, dar dacă se întâmplă într-adevăr, nu intrați în panică, pentru că mingea se va transforma în foaie foarte voluminos și luxuriantă și oarecum suprasolicitați nu vor fi vizibile. Când toate frunzele sunt separate una de cealaltă, mingea se va dovedi foarte pufos.

Cu puțin efort, obținut aici sunt pomponuri minunate. Decorul de nunta pe care le puteți utiliza în diferite moduri. O opțiune este decorarea plafonului. Pot fi agățate la diferite înălțimi atât pompoms mari și mici, astfel încât acesta va fi un sentiment de volum și de imponderabilitate, dar cel mai important, din cauza materialului utilizat - hârtie, atmosfera nu va fi supraîncărcat.

master class Pomponi cu hârtie pas cu pas pentru fotografii începători

pomponuri de hârtie poate fi format într-o Garland. Este simplu - repara ciucurii pe un fir și întindeți-l în interior sau în exterior, de-a lungul pereților sau agățat de tavan.

Pomponi puteți pur și simplu loc pe perete. Ordinea de aplicare a acestora poate fi atât definite și destul de haotic.

master class Pomponi cu hârtie pas cu pas pentru fotografii începători

Câteva mai multe opțiuni: pur și simplu extinde pompoms în jurul camerei sau o camera pe podea sau pe scări, pentru a decora masa lor ceremonial, decora scaunele lor, realizate din pompoane de hârtie, puteți face chiar și un buchet pentru mireasa.