Master class pentru iubitorii de pisici cum să facă guler pentru animale de companie cu mâinile

De ce am nevoie de un guler?

În primul rând, acest accesoriu face clar faptul că pisica, la care este pus, nu o waif stradă, și pentru animale de companie. Puteți atârna pe un breloc sau capsulă guler cu contactele la draga ta fără probleme înapoi la tine, dacă ea a pierdut brusc în timpul unei plimbări.De obicei, astfel de materiale sunt folosite pentru fabricarea gulere:

La alegerea materialului, ia în considerare unele dintre caracteristicile. De exemplu, nu puteți purta o pisică lanțuri de metal în ploaie sau în timpul iernii.

Master class pentru iubitorii de pisici cum să facă guler pentru animale de companie cu mâinile
Guler simplă din piele

Elemente de fixare pentru gulere pot fi atât din metal si plastic. A doua opțiune este mai bine: fasteksy poate regla lungimea gulerului la un milimetru, nu necesită găuri în cureaua. Există chiar și inchizatoare speciale de siguranță, care poate otschelknutsya tragerea, în cazul în care pisica este prins pe o ramură, de exemplu.

În cazul în care acest tip de elemente de fixare vă simțiți scump, puteți face prin guler cu mâinile, pentru a conecta capetele Velcro dur. Același Gulerul poate fi tăiat cu precizie în mai multe locații (în cazul în care este fabricat din material textil sau piele subțire), astfel încât acesta sa rupt la tensiunea critică.

Deci, cu materiale și accesorii, ne-am înțeles. Acum câteva cuvinte cu privire la modul de a calcula dimensiunea produsului. Lungimea optimă a gulerului se calculează cu formula „volumul gâtului, plus două degete.“ În cazul în care o parte nu este banda de măsurare, puteți utiliza șirul și marcați pe ea pachetele distanta dorita.

Gulerul ar trebui să stai bine și strângeți simultan gât. Agățat guler pisica poate fi îndepărtată ușor prin cap, sau pentru a le prinde peste butonul de gard, de ramură sau de cabinet. În cazul în care cureaua va pune presiune, respirația este dificilă circulația și deranjat. Calculați lungimea gulerului, astfel încât să iasă în afară din vârful dispozitivului de fixare a fost scurt.

Master-class pentru a face accesorii

Ca orice lucru manual, ceea ce face guler - un foarte interesant și interesant de făcut. Va oferim un proces simplu și ușor, care nu ia mult timp.

  1. În primul rând pentru a alege un material adecvat. Acesta poate fi orice culoare care iti place, dar condiția principală - ar trebui să fie dens.
  2. Se prepară un element de fixare, care este ușor de utilizat (am luat în considerare variantele de mai sus), un ac și un fir. Pentru a decora guler puteți lua pietre frumoase, margele, margele sau, de preferință de aceeași mărime.
  3. Se măsoară volumul centimetru al gâtului de pisica. Din materialul ales tăiate benzi înguste, nu mai mult de 2 cm.
  4. Pe baza adezivului preparat sau coase pietre, astfel încât distanța dintre ele a fost aceeași. atașați cu atenție agrafa astfel încât gulerul poate fi ușor îndepărtat și pus în orice moment.


Master class pentru iubitorii de pisici cum să facă guler pentru animale de companie cu mâinile
La selectarea tesatura de atenție guler plată la densitatea materialului

Cu acest model, puteți face cu ușurință orice fel de guler, dând frâu liber imaginației. Principalul lucru - amintiți-vă câteva reguli simple:

  1. Nu utilizați bijuterii foarte grele. Pisica va fi incomod să meargă în gulerul care se îndoaie la sol. Este mai bine pentru a decora produs mai puține pietre sau perle.
  2. Dacă doriți să decora benzile de guler, fixați-le, astfel încât să nu interfereze cu pisica atunci când mersul pe jos. atașați cu grijă banda de pe toate părțile, în caz contrar se poate dizolva, cauzand pisica pentru a închide de revizuire, sau, mai rău încă, prinde rost de ceva.
  3. Alegerea materialului pentru un guler, ceas compoziția sa. Unele tipuri de țesuturi pot provoca alergii ca oameni și pisici. Pielea este considerat cel mai bun material pentru guler.

Sfat: Pentru a afla dacă animalul tau este alergic la materialul, așezați materialul selectat de lângă pisica pentru un timp. În cazul în care animalul nu răspunde pentru o lungă perioadă de timp, puteți utiliza acest material pentru fabricarea unui guler cu mâinile.

Unele mai multe opțiuni creative

Ne-ai arătat un exemplu - singura bază, pe care le puteți utiliza pentru a atașa imaginația. Puteți face un guler original plin de farmec și neobișnuite, folosind sfaturi simple și mijloace improvizate.

Ia pisica la un accesoriu brutal cu crampoane. Pentru a face acest lucru veți avea nevoie de:

  • brățară pe brațul de silicon;
  • spini;
  • fir cu un ac.

Apuca ac Spike decorativ și ață și coase-l ferm brățara. În mod similar, coase pastilelor rămase, lăsând între ele o distanță de 2-3 cm., Asigurați-vă că golurile sunt aceleași.

Master class pentru iubitorii de pisici cum să facă guler pentru animale de companie cu mâinile
guler din piele cu crampoane

Guler gata. Simplitatea sa constă în faptul că nu necesită elemente de fixare: brățara de silicon este bine întinsă. Cu toate acestea, un astfel de guler potrivit pentru un pisoi sau de dimensiuni mici pisicii. animale mari, acest accesoriu este mai bine să nu poarte.

Daca esti serios pasionat de meserii și nu se tem să încerce ceva nou, utilizați opțiunile mai complexe. De exemplu, gulerul poate fi țesut din fire sau benzi solide subțiri de piele în schinduf arta, care este foarte popular în fabricarea acestor accesorii. De asemenea, este ușor să se asocieze gulerul sau croșetată, țesute într-o tehnica macrame. Amintiți-vă că firul trebuie să fie moale, astfel încât să nu aducă disconfortul pisica în timpul mișcării.

Puteți face o broderie distractiv de-a lungul lungimii de guler. Acesta poate fi flori, pisica, sau chiar numele pitomitsy dumneavoastră. Orice tehnică de brodat corespunzătoare, de pe cruce la suprafață netedă. Masters tricotajelor pot să placă pisicile lor original, decoratiuni luminoase, merită prințese reale.