master-class pe picturile de lână caldă pentru împâslire și pictură în stilul de incepatori Nina mazyrevoy

La menționarea memoriei există o pătură caldă de lână, capabil să se încălzească pe tot parcursul anului. Fie că este vorba de gheață iarna, sau toamna ploios, dar destul de ciudat, lână poate fi utilizată nu numai la fabricarea de articole de îmbrăcăminte și din el îndeplinesc imaginea. Deci, să-și petreacă o clasă de master la imaginea de lână corect și interesant!master-class pe picturile de lână caldă pentru împâslire și pictură în stilul de incepatori Nina mazyrevoy

Da, așa e, ai auzit bine. Pentru cei care tocmai au aflat despre ea, maestrul - clasa de picturi de lână va veni la îndemână.

master-class pe picturile de lână caldă pentru împâslire și pictură în stilul de incepatori Nina mazyrevoy

Odată cu dezvoltarea de noi tehnologii, noi tipuri de lână și țesături. Ele sunt greu de la prima vedere, pentru a distinge de natural, acestea sunt folosite aproape peste tot și întotdeauna. Ca o regulă, lână făcută din lână de ovine, caprine și chiar cămile. Toate tipurile de lână sunt rezistente la murdărie și sunt dificil de a zdrobi. Acesta este un avantaj important față de alte țesături de lână.

Se crede că lâna a fost folosit 1500 de ani înaintea erei noastre. Imaginați-vă cât de mult material vechi în fața ta. A fost în acele zile, animale domestice, capre oameni oi și alte biongulate.

master-class pe picturile de lână caldă pentru împâslire și pictură în stilul de incepatori Nina mazyrevoy

Lână împâslire nu are diferențe fundamentale din material natural. Este mai suplu si moale.

Principalul producător de lână din lume sunt:

 • China
 • Argentina
 • Australia
 • Africa de Sud.
 • Pulover
 • rochii
 • haină
 • costume
 • jachete
 • pantaloni
 • Căptușeală pentru cizme
 • Eșarfe, pălării, mănuși cu un deget
 • Covoare și pături
 • Picturi si alte meserii.

Lana este utilizat pentru fabricarea de produse, cum ar fi:

Dupa cum se poate vedea din lână pot face mai multe produse. Mai ales picturi sunt în prezent cele mai populare.master-class pe picturile de lână caldă pentru împâslire și pictură în stilul de incepatori Nina mazyrevoy

Lâna împâslire:

 1. așchie
 2. Română „Trinity“ lână
 3. lână românească „Semenovskaya“ lână „Semenovskaya fină“
 4. lână italiană „Yarna“
 5. Noua Zeelandă companie lână „Merino“
 6. lână scurtă

Fiecare dintre soiurile de lână pentru împâslire propriile lor caracteristici individuale, inerente numai cu ea singură. Prin urmare, trebuie să se apropie cu atenție producția de imagine cald, cu propriile sale mâini.

 • Este demn de remarcat faptul că diferite specii utiliza diferite tipuri de lână împâslire. De exemplu, lână, care este perfect pentru împâslire uscat, nu este potrivit pentru ud. Lâna au destin și de masterat lor, care este implicat în această problemă nu este o zi știu acest lucru de prima mana. Dacă doriți hack dovedit, nu avea defecte, apoi alege metoda de fabricație în conformitate cu tipul de păr care va fi la îndemână.
 • Dacă ați ales o metodă umedă, pur și simplu cumpăra un set de lână pentru împâslire nu este suficient: au nevoie de o folie de plastic, sau un săpun lichid special (de exemplu, copii) și apă. Pentru a utiliza metoda uscată lână ieftină trebuie să comandați pentru împâslire de la producător (de exemplu, pentru a cumpăra o împâslire lână), precum și sub formă de ace, cu crestături și o perie specială.
 • Din această lână puteți face - panouri, accesorii, jucării sau chiar haine, pentru care ar trebui să selectați una dintre următoarele tipuri:
 • Oi. Conceput pentru produsele pâslire în stil etnic, și tot felul de jucării.

Surcea - lână albă subțire pentru împâslire, în interiorul căruia există fire de păr de paza. Acesta joacă rolul fundațiilor.

Înaripate - fleece păr fin. Acesta este utilizat pentru ambalarea jucăriilor și în producția de pâslă, și ca un substrat pentru covorasele.

master-class pe picturile de lână caldă pentru împâslire și pictură în stilul de incepatori Nina mazyrevoy

Mark pentru incepatori pictura tehnica de lână împâslire special selectate.

Veți avea nevoie de:

Pas-cu-trepte pentru fabricarea de meserii:

 1. Non-țesute este situat pe fundalul imaginii. Folosind lână, culoarea care nu va fi foarte evidente.
 2. Folosind o pensetă se formează pe partea de sus a culorii de fundal. Fiecare floare separat.
 3. Completați imaginea atributele rămase.

pictura - flori gata!

master-class pe picturile de lână caldă pentru împâslire și pictură în stilul de incepatori Nina mazyrevoy

Ciudat și de neînțeles să aud despre imaginile de lână. La urma urmei, în trecutul recent, chiar și imaginile pictate pe material non-standard, a provocat o furtună de emoții: surpriză, furie și uimire. Mulți pur și simplu nu a putut înțelege cum poți face aceste capodopere, și chiar acasă cu propriile mâini. Dar am fost întotdeauna inovatori și oameni curajoși care nu se tem să experimenteze și să fie primul. Deci, meseriași au întotdeauna, ei vă va învăța cum să construiască în mod corespunzător și frumos tot mai multe poze noi. Prin urmare, din acest maestru - clasă, puteți afla cum să o facă în mod corect.

Acest hack poate servi ca un cadou minunat și va orice decor.