Mașini Self-made și aparate pentru studio acasă

Acasă Atelier - un loc unde fiecare webmaster posibilitatea de a realiza ideile lor cele mai îndrăznețe și de a face ceva cu mâinile lor. Dar, pentru ca lucrarea să fie productiv și confortabil, este necesar să se facă echipamentele pentru atelier. Luați în considerare modul de a face mașini și aparate de casă pentru studio acasă cu propriile sale mâini.Mașini Self-made și aparate pentru studio acasă

Mașini Self-made și aparate pentru studio acasă: Noțiuni de bază

Practic, toate studio de conținut personal este destul de posibil să se facă în mod independent. Problema principală este doar ceea ce doriți să obțineți ca rezultat al muncii lor. În același timp, nu trebuie să uităm despre datele originale, pe care le-ar trebui să fie luate în considerare, de exemplu, dimensiunea de mașini ar trebui să fie adecvate pentru dimensiunea camerei, și așa mai departe.

Principalele dificultăți care trebuie să se confrunte în procesul de amenajare a studioului de origine:

  • lipsa de spațiu pentru dispozitive și mișcare aranjarea;
  • zgomot puternic care emit mașini în funcțiune;
  • conformitatea cu cerințele de siguranță.

Primele două puncte au soluția, sunteți obligat să găsiți desene de mașini modele adecvate sau pliabil. zgomot puternic problemă poate fi rezolvată, este situat la o distanță suficientă față de camerele de locuit sau furnizarea de finisare suplimentare-zgomot dovada. Al treilea paragraf ar trebui să fie urmat foarte strict.

Mașini Self-made și aparate pentru studio acasă

respectarea de siguranță - un punct foarte important, pentru că nu ar trebui să-l tratăm cu ușurință. Înainte de a trece la fabricarea sau instalarea oricărui element pentru atelierul de acasă, citiți cu atenție cu cerințele de funcționare.

mașină de frezat pentru lemn home studio cu propriile sale mâini

În cazul în care considerați că un resurse de Internet specializate, apoi face mâinile lor proprii mașină de frezat pentru metal sau lemn este posibil. Mai mult decât atât, puteți găsi o mulțime de diferite desene și diagrame fără dificultate, care sunt concepute pentru a vă ajuta în această sarcină. Luați în considerare una dintre cele mai simple și la alegerile același timp populare.

Începând cu lucrările necesare ca foaia de placaj laminat sau plăci aglomerate este tăiată în bucăți în conformitate cu dimensiunile specificate în desen. Acest lucru va fi viitorul superior de masă și cadrul mașinii.

Pentru a asigura funcționalitatea aparatului, de regulă, utilizează mână-moara, care este fixat pe masa exact perpendicular. Apoi, folosind desene, pot fi fabricate mai multe dispozitive care se va ajusta în mod confortabil nivelul de material de înclinare și adâncimea de prelucrare.

Etapa finală este producerea de dispozitiv de ghidare paralele, care este responsabil pentru asigurarea că elementul, care este înscris în prelucrarea, este trimis la elementul de tăiere este strict la același unghi.

Mașini Self-made și aparate pentru studio acasă

Desigur, aceasta este doar cea mai simplă opțiune, și familiarizați cu desene pe mașini de frezat lemn, CNC cu mâinile, veți vedea că pentru a îmbunătăți această unitate poate fi infinit, iar aici totul depinde de abilitățile dumneavoastră.Cum sa faci o Raboteză cu mâinile lor

O alta, nu mai puțin populare, aparatul, care este utilizat în casă - grosime. Nu este dificil de a face, dar de prelucrare a lemnului este în măsură să faciliteze uneori, iar acest lucru a cauzat popularitatea lui.

Primul pas este de a alege dreptul de desen, sau folosind un exemplu pentru a face propriul model, specificați dimensiunea, amplasarea tuturor elementelor și modul în care acestea sunt conectate între ele.

Indiciu util! Una dintre cele mai simple moduri - face marcarea gabaritul de elektrorubanka. propriile lor mâini acest design va elementar.

După ce lucrările pregătitoare a fost finalizată, sunteți gata să se adune. Trebuie să înceapă cu un cadru de sprijin format din tuburi sudate între ele. Apoi, pe plăci dure aplicate marcare și worktop tăiate la dimensiune corespunzătoare. Dacă intenționați să plasați elementul de tăiere pe verticală, în această etapă, este necesar să se pregătească deschiderea dimensiunea corespunzătoare.

Odată ce toate articolele sunt în stoc, puteți trece la asamblarea prin atașarea motor, ax, plăcile de ghidaj electrice și așa mai departe.

Mașini Self-made și aparate pentru studio acasă

Indiciu util! În cazul în care construi și rula vibreaza mașină, este recomandat să aibă grijă de instalarea coaste.

Casa din lemn strung cu mâinile lor

Un loc aparte în aproape orice studio și ia strung. Dar producția sa are propriile sale caracteristici care trebuie să fie luate în considerare în acest proces. Astfel, un rol important este atribuit cadrului, care determină stabilitatea întregii structuri. Pentru a face posibilă atât din metal și lemn. Principalul lucru pe care a fost suficient de puternic și greu.

Pentru strung pentru lemn pentru studio acasă este destul de posibil pentru a gestiona motor, a cărui putere este 200-250 wați. În acest standard, viteza nu va depăși 15 mii. Rpm.

Restul necesare pentru a crea piese de mașini sunt standard: router manual, se oprește, clipuri. Routerul trebuie să fie plasat pe masă, în care găurile de pre-alezaj pentru montare. Pentru a asambla în mod corespunzător un strung de casă, este necesar să se concentreze pe desen și să adere la dimensiunile specificate.

Mașini Self-made și aparate pentru studio acasă

Aparate de tăiat pentru strung pentru lemn

Sarcina principală, care costă în procesul de fabricație a unui strung pentru lemn - freze montate în mod corespunzător. Calitatea acestui element este determinată de mai mulți parametri, inclusiv duritatea metalului, precum și puterea de fixare pentru elementul de fixare.

În mod ideal, pentru fabricarea de oțel de scule ar trebui să fie utilizat, dar în realitate nu este întotdeauna posibil, și de multe ori trebuie să se descurce cu materiale improvizate. Deci, în acest scop, poate fi de armare adecvate din oțel, fișiere, arcuri auto și altele asemenea.

Indiciu util! Dacă utilizați piesele metalice vechi, întotdeauna asigurați-vă că nu există răni grave, precum și chips-uri adânci.

În procesul de fabricație instrumente de tăiere este nu numai cum să ascuți margine, dar, de asemenea, să-l tempereze. Deci, vă va oferi un element suplimentar de putere și lăsați-o să reziste la sarcină mult mai mare fără nici un prejudiciu riscurile.

Cum de a face un ferăstrău circular staționar cu propriile sale mâini

Ca și în cazul altor mașini, fabricarea de ferăstrău circular staționar începe cu blatul pe care elementele de tăiere sunt plasate ulterior, unitatea de control, motorul și alte componente. Este mai bine să facă metalul, și să consolideze în continuare coaste.

Mașini Self-made și aparate pentru studio acasă

În plus față de proiectarea și crearea de dispozitive, este important să se ia în considerare cât de adânc doriți să faceți de tăiere, precum și unele caracteristici ale motorului dumneavoastră. Pentru utilizare simplu acasă este suficient pentru 800 de wați de putere de la 1600 rot / min.

Indiciu util! Un mare plus pentru atelierul dvs. poate deveni un instrument pentru ascutit cutite de mână. Desene și diagrame necesare pentru producția sa, puteți găsi cu ușurință de pe Internet.

Același principiu se poate face cu propriile mâini de casă bormașină. La urma urmei, dacă dețineți cel puțin un nivel de bază de competențe necesare pentru a lucra cu instrumentul și poate citi schema, atunci nu dificultăți în procesul nu trebuie, ceea ce nu ar fi luat. După fabricarea de mașini și dispozitive pe cont propriu - este o mare oportunitate de a economisi bani în timp ce echipat studio de acasă în felul său.