masina scaune Căptușeala mâini - Video

Curate și bine întreținute interior masina este întotdeauna frumos, mai ales în cazul în care se va desena un salon și nu ca un magazin de fabrică. Noi vă spunem despre nuanțele de talie, iar costul diferitelor opțiuni.masina scaune Căptușeala mâini - Video

În cazul în care un automobilist îi place confortul, moliciune și puritate, primul scaun de salonul masinii sale ocupă ultimul loc pentru el. De multe ori, pentru locuri de chilipir prospețime, acoperirea lor pur și simplu înlocuit. Acest proces este cel mai bine la stânga la maeștrii, care cunosc acest lucru. Dar, în cazul în care modul financiar, sau doriți să experimentați acasă, apoi „lumina verde“ pentru astfel de planuri.

Orice Croitorie nu se poate face fără ajutorul unei mașini de cusut. Deci, aici este nevoie. Din moment ce toate lucrările de renovare a capacului scaunului este de a lucra cu o mașină de cusut și capacitatea de a corecta stofă sau piele kroeniya viitoare capace. Trebuie amintit că gâtuirea scaunului ia o mulțime de timp și efort.

Alegerea materialului pentru scaunului taliei

masina scaune Căptușeala mâini - Video


Înainte de a trece direct la talie înapoi în mașină cu mâinile lor. Ai nevoie de a decide cu privire la materialul scaunului. Un astfel de material poate servi ca piele de căprioară, piele, piele de căprioară, etc. Cu culoare și nuanțe de tapiterie scaunului ar trebui să ridice direct la culoarea de tapițerie. Dar dacă inima ta dorește, și îl puteți ridica la voință.

De obicei, șoferii stricte interiorul automobilului arma într-o singură culoare, dar preferința extravagant și extraordinare pentru o combinație de mai multe culori. Acest lucru oferă compartimentul pentru pasageri și scaune pentru unele exclusive și la modă. Acest lucru este valabil și în ceea ce privește scaunul și capacul.

Toate vehiculele din clasa de elită este destul de răspândită interior piele, și, prin urmare, scaunele sunt acoperite cu acest material. Dar, din păcate, acest lucru are un minus mare de astfel de material. Acesta se află în faptul că pielea este destul de încălzit la temperaturi ridicate. Și tocmai din cauza acestui drum în zilele de vară poate provoca o mulțime de comentarii negative despre mașină și disconfortul șoferului. Pe vreme rece și înghețurile totul în ordine inversă, apoi de două ori mai greu convențional scaun oarecum cald.

Când imposibil de vedere financiar pentru a „face“ huse pentru scaune din piele, vă va veni întotdeauna în ajutorul acestor materiale versatile, cum ar fi Alcantara sau velur. Acestea sunt populare printre șoferii de destul de mult timp. Și mai mult, ele sunt bune pentru calitățile sale în utilizarea lor pe termen lung.

Pregătirea pentru talie în jos

masina scaune Căptușeala mâini - Video


Obținerea prima etapă a taliei scaunului, trebuie să vă amintiți că orice lucrări de reparații care se efectuează pe mașină, trebuie să se concentreze toată atenția asupra tuturor detaliilor, și nu trebuie interpretate în nici o nevoie să se grăbească și să facă totul cu încredere și în conformitate cu recomandările. Deci, mai întâi este necesar pentru a elimina scaunele. Acestea, la rândul lor, sunt fixate cu patru șuruburi. Mai întâi trebuie să deconectați borna negativă a bateriei și deconectați bornele instalației electrice. Acesta este cazul, în cazul în care acestea sunt prezente în mașină, acesta este numai atunci când autovehiculul are scaune incalzite.

În plus, necesitatea de a elimina și să semneze toate capacele anterioare scoase de pe scaun. De asemenea, este recomandat să le desemneze un fel de material care va fi înlocuit în acest sau acest decalaj. Apoi, huse pentru scaune regulate trebuie să fie eliminate. Acest lucru se poate face prin simpla înclinare clemele de metal de pe spatele scaunului.


cazuri vechi care au fost eliminate anterior de scaun, este necesar cu atenție și se taie în bucăți. În viitorul apropiat vor fi utile ca schițe pentru noi modele de spații libere pentru a acoperi scaunului. Apoi, este necesar să se contureze modelul pe materialul în mod clar la margini. Dar există un singur punct: în timpul tăierii de modele, este necesar ca la marginile recede aproximativ 5-7 mm.

Noi cazuri la domiciliu

masina scaune Căptușeala mâini - Video


Începeți procesul de creare a unui capac nou pentru scaunul auto, este necesar să se pregătească în avans toate instrumentele necesare. Nevoie: Marker, foarfece, și spumă de ciocan (grosimea acestuia nu trebuie să fie mai mult, nici mai puțin de 03.02 cm), o mașină de cusut și adezivul în cartuș.

Acum, la afaceri. Pe materialul viitorului pentru capacul scaunului pentru a pune modelul capacului vechi și să le fixeze pe partea de sus cu o greutate mică. Acest lucru va ajuta la modele de haine să fie în aceeași poziție cu delimitarea și tăiere părți din nou viitor pentru capacul scaunului auto.Apoi, trebuie să taie în jurul valorii de partea veche a capacului scaunului pe noul markerul de pânză și se taie toate detaliile necesare. Dar nu uitați că, atunci când taie aceste elemente trebuie să se abată de la marginea încercuit 2-3 cm.

Există un astfel de material pentru scaun auto acoperă ca alcantara. Aici ai nevoie de o atenție specială, deoarece acest material este lână, și, de obicei, în aceeași direcție. Acest lucru înseamnă că, în timp ce modelul și o schiță a vechilor huse pentru scaune auto ar trebui să acorde o atenție deosebită faptului că suprafețele poroase ale tuturor părților viitoare husele scaunelor a fost orientată în aceeași direcție.

masina scaune Căptușeala mâini - Video


Îmbunătățirea calității Pelerine pentru fotolii auto din piele sau alcantara poate oferi o spumă. Acesta aderă direct la materialul. Spuma se recomandă lipirea cu ajutorul unui balon special cu materialul vâscos, și nu peria. În plus, toate modelele de viitor trebuie să coase capacul scaunului de mașină de cusut. Toate elementele trebuie să fie capsate frumos și cu grijă maximă.


Atunci când pentru un capac de siguranță este aproape gata, toate revere încheieturile necesită lipici. Inițial, toate piesele inutile de material spongios și sunt tăiate. Apoi, după ce clapele de degresare și curățare cusăturilor, acestea ar trebui să fie lipite una de alta.

Odată ce toate a fost făcut mai sus, clapetele au nevoie pentru a recăpăta un ciocan (este direct ca usuca adeziv). Ele sunt, de asemenea, recomandat pentru a cusatura cusaturi duble, și toate celelalte resturi care depășesc marginile viitoare husele scaunelor nu trebuie să taie cu foarfeca.

Corect „pansament“ capac

masina scaune Căptușeala mâini - Video


Înainte de a pune pe noile huse pentru scaune nevoie pentru a face curele speciale. După aceea, rândul său pe dos, și pentru a trage scaunul. Apoi, trageți capacul de pe sine un scaun. Aceasta nu este o afacere mare. capacul scaunului este necesară pentru a trage clemele din plastic, care sunt trase prin orificiile de la baza scaunului. El a înregistrat pentru ac. Dacă marginile nu au fost pe conturul scaunului, acestea trebuie să fie bine strânse.

Când scaunul vehiculului de tracțiune se efectuează folosind un material cum ar fi pielea, la finalul întregului proces este necesar pentru a procesa un curent de aer cald în jurul perimetrului. Aici, păr perfect. În timpul procesului de încălzire trebuie să fie monitorizate cu atenție, deoarece pielea se poate supraîncălzi cu ușurință, și va duce la pierderea fostului său aspect și de calitate, mai ales atunci când este setat pe scaun.


Când capacul scaunului din piele după uscare este întinsă ca un tambur, acesta va indica faptul că este complet uscat. În continuare, aveți nevoie pentru a trata fiecare acoperit cu un capac scaun cu o cârpă umedă și abur de la un fier de călcat. Dacă respectați toate sfaturile de mai sus, atunci husa de piele va avea o excelentă elasticitate și aspect neted pe scaun. La sfârșitul talie cu scaunul său mâinile procesului, este de dorit de a inspecta și curăța toate amprentele digitale, sau a resturilor de materiale adezive, cum ar fi Alcantara sau piele de lumină.

scaun conic in casa nu se va multumi doar cu ochiul, dar, de asemenea, să devină o sursă de mândrie pentru mine, ci dintr-un punct de vedere practic, ele vor servi, de asemenea, pentru o lungă perioadă de timp, și păstrarea scaunul perfect.

Preturi talie Politica de jos

masina scaune Căptușeala mâini - Video


Politica de preturi scaun auto talie în atelier de multe ori nu este fixat pentru toate mașinile, ci mai degrabă individuale. Aceasta depinde de numărul de locuri, care sunt strânse fi supuse, părți de scaune, de material, precum și din producția de vehicule și marca acestuia.

Astfel, constricția patru locuri pe vehiculele interne pentru SRT (cum ar fi VAZ 2101..112, NIWA, Prior, Kalina) din costul materialelor de client de aproximativ 160 $, iar în cazul în care materialul este furnizat stația de întreținere, suma va începe de la 220 și $ mult va depinde de materialul selectat. Când este vorba de mașini, cum ar fi GAZ 24-01. 3110, 31029, 2410, 31105, prin asigurarea constricție lor materială va trebui să plătească de la $ 165, și nici o cantitate de material este de 200 $.

În cazul în care, în cazul în care talie este format din patru locuri pentru masina de origine străină de orice și modelul cu prezența materialului său, suma de plată va începe de la $ la 220. Fără prezența creșterilor sale de preț materiale și începe de la $ 280 de.

Există, de asemenea, unele părți scaun de ridicare. De exemplu, pentru gâtuirea două tetiere pentru ambele mașini interne și externe, prețul va fi între 15 $ fără prezența materialului său. Și pentru instalarea capacelor aduse de client va trebui să plătească 30 $ pentru masina a industriei auto interne, si 35 $ pentru mașini străine.

Și acum despre costul materialului și lucrul asupra cazurilor. Patru scaune pentru vehicule, cum ar fi WHA 2101..112, NIVA, Priora, Kalina, motociclistul de cusut și constricția orice material textil din spuma pe baza prezenței materialului său va trebui să plătească de la $ la 160. Dacă sufletul dorește interior mai luxos din mașină, SRT va lua 400 $ pentru slipcovers de cusut pentru vehiculele de mai sus pe materialul pielii pielii și ecologice împreună. Iar pentru un „curat“ pielea pe baza de spumă va trebui să plătească de la 600 $.

masina scaune Căptușeala mâini - Video


Pentru GAZ 31-02, 31029, 3110, 31105 pentru husele scaunelor din piele și piele ecologică pe o spumă preț bază va începe de la $ 440, iar pentru piele pură acoperă pe spumă ar trebui să plătească de la $ 640. Aceasta a furnizat materialul în sine furnizează stația de service pentru gâtuire scaunului. În cazul în care clientul furnizează materialul, suma începe de la 200 $.

Ratele la huse pentru autoturisme de origine străină este în mod natural mult mai mare. Deci, pentru fabricarea și acoperă strânse cu prezența materialului clientului pe baza de spumă cu privire la prețul începe de la $ 185. In combinatie cu patru locuri din piele și eco piele căptușită la material pe bază de mașini străine va costa de la aproximativ 470 $, iar din acoperirea piele curată va costa $ la 660.

La SUTE face ceea ce este corect și cel mai bun, dar dacă vrei să visezi, sau pur și simplu finanțele nu permit, este posibil să se facă huse pentru scaunele auto, cu propriile lor mâini. Chiar dacă va lua o mulțime de timp și efort pentru a așeza talie, merită. Și dacă nu există nici o dorință de a face orice tine si grosime portofel permite shikanut, vă puteți baza pe stația de serviciu, pur și simplu prin specificarea culoarea dorită și materialul învelișului viitor pentru scaunul unui vehicul.