mașină de frezat cnc cu propriile mâini desene lor, instrucțiuni de fabricație

Pentru mulți maeștri de pe piața internă poate părea că crearea de mașini de frezat CNC cu propriile lor mâini - este undeva pe punctul de science-fiction, deoarece acest echipament este un plan complex dispozitiv constructiv, tehnic și electronice.În același timp, având la îndemână desene, toate materialele și instrumentele necesare, mini-masina de frezat lemn de casă, echipate cu CNC, făcut de mână posibil.

Desigur, acest lucru va trebui să-și petreacă un oarecare efort, inclusiv financiar, dar nimic nu este imposibil, și dacă în mod corespunzător și competent se apropie de a aborda această problemă, o mașină de pix-și-frezat-self-made pentru lemn mini versiune cu un bloc CNC de a face cu mâinile lor, toată lumea poate Handyman.

După cum se știe, o astfel de unitate de mic pe un copac este în curs de desfășurare de tratament precis, facilita gestionarea tuturor proceselor operaționale, precum și calitatea înaltă a produsului finit.

mașină de frezat cnc cu propriile mâini desene lor, instrucțiuni de fabricație

În prezent, puse în aplicare improvizat mașină pen-și-frezat într-o versiune mini pentru lucrul cu lemn și alte materiale în mai multe moduri.

În primul rând, puteți cumpăra un set special pentru colectarea acestui tip de construcție, și este posibil să se efectueze toate lucrările necesare cu mâinile lor, obținându-se un produs finit de cea mai înaltă calitate.

Pregătirea și construcție

În cazul în care decizia este toate lucrările privind proiectarea și asamblarea mașinilor mici pen-și-frezat pentru prelucrarea lemnului și a altor materiale cu CNC pentru a efectua el însuși, cu propriile sale mâini, aceasta ar trebui să înceapă cu selectarea schema cea mai optimă a viitorului unității.

În acest caz, echipamentul original poate lua un pic mai vechi de presă de foraj și înlocuiți corpul de lucru sub forma unui burghiu direct în moara.

Asigurați-vă că să se gândească cu atenție la modul în care să fie aranjate mecanism responsabil pentru mișcarea necesară în trei planuri independente.

Se colectează un astfel de mecanism poate gusta din transportări reciclate de la o imprimantă veche, care va asigura deplasarea morii de lucru în două planuri.

Aici vă puteți conecta pur și simplu, software-ul necesar, care va face o casă mașină de frezat CNC Bench automate, cu toate acestea, un astfel de aranjament poate lucra numai pe lemn, plastic sau metal subțire.

Pentru mașină de frezat forțele proprii, colectate propriile sale mâini, a fost în măsură să efectueze o operațiune mai gravă, acesta trebuie să fie echipat cu un motor pas cu pas, cu putere mare.

Pentru a primi acest tip de motor poate fi de la versiunea standard a motorului datorită o ușoară îmbunătățire. Acest lucru va elimina complet utilizarea de viteze elicoidale, cu toate avantajele sale vor rămâne pe deplin operațional.

Forța necesară pentru arborele într-o unitate de improvizat trece cel mai bine prin curele de sincronizare.

mașină de frezat cnc cu propriile mâini desene lor, instrucțiuni de fabricație

Ca în cazul în care pentru a asigura deplasarea necesară a lucrătorilor în fabricile de casă mașini de frezat CNC a decis să transportul auto-a făcut de la imprimantă, cel mai bine în acest scop este de a lua datele de la imprimante dispozitiv mai mari.

Când creați o mașină de frezat CNC cu propriile lor mâini, o atenție deosebită trebuie acordată producției de mecanism de moară, care ar necesita desenele însoțitoare.Ansamblul mașinii de frezat

Pentru o bază de mașină de frezat self-made este cel mai bine să ia un fascicul dreptunghiular, care ar trebui să fie fixat ferm pe ghidajul.

Întreaga structură trebuie să aibă rigiditate mare, și cu atât mai bine în cazul în care lucrările de sudare vor fi reduse la minimum.

Faptul este că, în orice caz, sudurile sunt supuse la rupere și deformare în anumite sarcini, atunci când funcționează aparatul patul său va fi expus la, inclusiv, și vibrațiile care ar putea afecta în mod negativ elementele de fixare a datelor, care, la rândul său, va să eșueze în setările.

Beam si fixare elemente pentru îmbunătățirea rigidității se recomandă pentru fixarea cu șuruburi anumite diametre.

Acest lucru ar trebui să elimine complet posibilă reacție atunci când router CNC, precum și deformarea ghidului sub sarcini severe.

Structura unitate este imperativ să se asigure ridicarea sculei într-o poziție verticală, care se recomandă să se utilizeze un angrenaj elicoidal.

La rândul său, pentru rotația de retur necesară direct pe ax, folosiți o curea dințată.

Axa verticală, care este, de asemenea, un element indispensabil al oricărei mașini de frezat CNC, realizate din tabla de aluminiu.

Ar trebui să se potrivească exact dimensiunea care au fost obținute în unitatea de etapa de proiectare și sunt enumerate în desenele însoțitoare.

La domiciliu, axa verticală poate fi turnat folosind o placă de retortă și, în acest caz, este necesar să se ia de aluminiu.

Apoi, în mod direct pe carcasa imediat în spatele axei care urmează să fie montate două tip motor pas cu pas, dintre care unul va fi responsabil pentru deplasarea pe orizontală, iar a doua, respectiv, pentru vertical.

Toate rotația care urmează să fie transmise prin intermediul centurilor de siguranță. După ce toate elementele vor fi în loc, mașină de frezat de casă, asigurați-vă că pentru a verifica funcționarea manuală și detectarea defectelor, le repara pe loc.

Un pic de motoare pas cu pas

Orice unitate cu CNC, inclusiv masina de gravat, în mod obligatoriu echipat cu tipul de motor pas cu pas.

La montarea improvizat frezare CNC echipament, cum ar fi unitățile cu motor, puteți utiliza vechi imprimante matriciale. Cele mai multe imprimante matriciale găsit două astfel de elemente, cu suficientă putere.

În plus, imprimantele matriciale sunt, de asemenea, bare de oțel din oțel dur, care poate fi utilizat într-o mașină de făcut singur.

În acest caz, trebuie remarcat faptul că, în scopul de a construi o astfel de mașină, cu propriile lor mâini va necesita trei tip motor pas cu pas separat, și, prin urmare, trebuie să caute și să se ocupe cu imprimanta două matrice.

mașină de frezat cnc cu propriile mâini desene lor, instrucțiuni de fabricație

Este mai bine dacă aceste motoare vor avea aproximativ cinci fire de control individuale, la fel ca în acest caz, funcționalitatea unei mașini de casă va crește de mai multe ori.

La alegerea tipului de motoare pas cu pas pentru router CNC de casă, este necesar să se afle numărul de grade pe pas, precum și tensiunea de operare, și rezistența sa se intinda ambalaj.

Acest lucru va ajuta mai târziu pentru a configura corect toate software-echipamente informatice.

Este recomandat ca un mini-unitate de mașină CNC recoltat propriile lor mâini, utilizați piuliță și PIN-ul de dimensiuni corespunzătoare.

Atașați un pas cu pas de tip arbore cu motor este cel mai bine cu un cablu de cauciuc cu o bobină de gros. El va ajuta și aderarea motorului direct la ac de păr.

Executare de clipurile pot fi făcute cu propriile mâini cu manșonul filetat. Pentru a face acest lucru, trebuie să luăm nailon, și ca instrument de foraj și fișier.

Securitate electronică

Elementul principal al oricărei mașini echipate cu CNC, este software-ul său.

În acest caz, este posibil să se utilizeze o auto-a făcut, care va include driverele necesare pentru controlere instalate, precum și motoare pas cu pas, și, în plus, unitățile de aprovizionare standard.

Este obligatoriu nevoie de un port LPT. Veți avea nevoie, de asemenea, să se gândească la programul de lucru, care va oferi nu numai un control, ci și controlează toate modurile de funcționare necesare.

Direct blocul NC trebuie să fie conectat la unitatea de frezare prin portul specificat în mod necesar prin intermediul motoarelor stabilite.

Trebuie amintit faptul că partea electronică va afecta în principal, acuratețea și calitatea tuturor operațiunilor efectuate pe un echipament CNC.

Odată ce toate componentele electronice necesare pentru a fi instalate, trebuie să încărcați toate cele necesare pentru software-ul mașină pen-și-frezat și drivere.

Mai mult, imediat înainte ca aparatul începe să fie utilizat în scopul propus, ar trebui să verificați software-ul de e-mail și să stabilească, în loc toate deficiențele identificate, dacă este necesar.

Toate operațiunile de mai sus pentru a asambla propriile lor mâini CNC router potrivit pentru a crea un dispozitiv de mașină plictisitoare de casă, precum și multe alte dispozitive din această clasă.

În orice caz, dacă toate lucrările pentru a asambla propria lor mașină de frezat mâinile echipate cu CNC pentru a efectua în mod corespunzător și în conformitate cu tehnologia de lucrător acasă va fi capabil de a efectua o serie de operații complexe, atât în ​​metal și lemn.