Masca pentru par gras la domiciliu

Masca pentru par gras la domiciliu
păr gras necesită o mulțime de atenție, în special în ceea ce privește îngrijirea unui astfel de cap de păr pe care doriți să folosiți produse cosmetice speciale, care normalizează excreția sau oprește sebum și oferă o curățare completă a părului și a scalpului. remedii de casă pentru a face față sarcinilor mai bine decât alte instrumente gata în borcane și tuburi, care oferă consumatorilor produse cosmetice producători. Mai mult decât atât, pentru a alege masca de casă dreapta, este posibil să aibă grijă de păr predispuse la conținutul de grăsime, la un nivel profesional cu un efort minim.Mai ales trenuri interne

Astfel de produse cosmetice de multe ori concepute pentru a obține în mod activ scape de excesul de grasime de pe par, astfel încât structura componentelor de origine remedii include în mod necesar componente care conțin acid și alcool - acestea oferă o acțiune destul de agresiv asupra celulelor epidermei. Deci, este necesar să se urmeze exact fondurile reteta selectate - numai măști vor beneficia, și nu va provoca o reacție alergică.

Pentru a pregăti în mod corespunzător și să aplice un remediu pentru pryadok gras trebuie să respecte următoarele reguli:

  1. Masca pentru par gras la domiciliu
    Masca este necesar în mod activ pentru a freca în epiderma capului - durata masajului timp de 5-7 minute, apoi parul cu o masca pentru a încheia film și prosop încălzit / fular / șal - acest design in casa asigură efectul băilor termale;
  2. În unele cazuri, rădăcini grase sfaturi de perii sunt uscate - în cazul în care produsul este aplicat numai pe rădăcini și capetele părului sunt protejate de stratul masca de ulei - aceasta asigură o îngrijire optimă a părului;
  3. Pentru a scăpa de amestec rezidual pentru a fi utilizat cu temperatura apei calde nu peste 37 ° C - fluid asigură mai calde glandele sebacee activă. Deci, păr gras rapid de grăsime, acoperite cu sebum deja 1-2 zile după spălare;
  4. Frecvența procedurilor interne nu trebuie să depășească de 1-2 ori pe săptămână, durata cursului - cel puțin o lună. Procedurile regularității reprezintă principala condiție pentru eficacitatea produselor cosmetice de origine, care se caracterizează prin eficiență ridicată și inofensivitatea pentru păr.

Rețete populare măști pentru păr de origine, predispuse la grăsime

Muștar pentru creșterea părului gras

Vitamina masca cu kiwi lumina activă

Masca pentru par gras la domiciliu
Pentru a pregăti măștile trebuie să aleagă fructe tari - acestea conțin cantitatea maximă de acizi din fructe. Pentru a prepara amestecul trebuie curățat 2-3 fetus și îi macină în mush - pasate pentru a adăuga câteva picături de o pereche de oțet de mere 9%, amestecul rezultat a fost distribuit pe tot părul. În termen de 20 de minute sub masca baie căldură saturează acizii din fructe de păr și scalp și oțet normalizează pH-ul pielii, eliminând seboreea și normalizează aciditatea epidermei. Se spală departe resturile se poate de kiwi cu apă caldă și un șampon blând.

Masca de argilă împotriva bucle grase

Proprietarii de par foarte gras care se transforma in lohmy sebaceu a doua zi vulgar dupa spalarea parului, ar trebui să acorde o atenție la această cale de atac eficientă acasă pentru uscarea scalpului. degresare de calitate Clay este nu numai stratul superior al pielii, dar, de asemenea, trage de grăsime din glandele și porii, astfel incat parul devine un nou look proaspat pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a face o masca, se amestecă 2 linguri. l. albastru / argilă verde și 4 linguri încă apă minerală - masa de lichid având consistența smântânii se aplică la rădăcina părului și în vârstă de 30 de minute. În cazul în care capetele de uscat părul, este necesar pentru a le proteja de efectele de lut, folosind un strat de ulei vegetal.Masca cu amidon pentru bucle indisciplinat uleioase

amidon de cartofi este, de asemenea, un foarte eficient în combaterea grăsime de păr. Ca bonus parul nu sunt doar ușor și de purificare, dar, de asemenea, un volum suplimentar, netezime - acesta va fi valabil mai ales pentru proprietarii de păr indisciplinat. Pentru a prepara un remediu, este necesar să se dizolve 2 linguri. l. amidon în apă caldă, se adaugă 1 h. l. suc de aloe, 1 h. l. miere - Se agită amestecul se aplică pe scalp și distribuie greutatea pe toata lungimea parului. Se extrage o baie termală este de 40 de minute, atunci trebuie să spele resturile de apă caldă.

masca cu suc de roșii

Acid de legume în tomate poate oferi ajutor eficient în lupta împotriva părului grăsime la domiciliu, astfel încât rezultatul cursului procedurilor va normaliza productia de sebum, de calitate și curățare prevenirea poluării bucle pentru o lungă perioadă de timp. Compoziție masca simplu, deoarece include numai suc de roșii - suma determinată de volumul și lungimea loden. Sucul trebuie să fie aplicat pe întreaga lungime a părului, efectuați un masaj, frecarea-l în rădăcinile, și apoi ascunde filmul și un prosop timp de 30 de minute.

masca de sare

Masca pentru par gras la domiciliu
Sare de mare este eficient împotriva părului gras, datorită efectului de uscare - se trage ca poluarea în sine sebum din porii și normalizează secreția glandelor sebacee. Nu uita despre efectul tratamentului mecanic - ca exfoliant de sare perii stratul superior al epidermei, stratul scalpului eliberarea de celule exfoliate, matreata - asigură celulele normale de aprovizionare cu oxigen si substante nutritive o mai bună penetrare a măștii în foliculi. Masca este alcătuită din sare, care trebuie sa fie umed si frecati usor pe scalp - după este necesar masajul sa paraseasca masca timp de 5-7 minute și se clătește cu apă caldă.

amestec pentru cheagul de păr gras

Quark vă permite să eliminați strălucire, în același timp, pentru a îmbunătăți starea capului de păr la domiciliu - această mască implică un amestec de brânză de vaci cu suc de lămâie proaspătă într-un raport de 1: 2. Produsele trebuie să fie pisa cu atenție, zdrobitor granulele de caș și se aplică umed, părul uscat cu prosopul. Amestecul este distribuit la pryadok sfaturi și plasat sub baie de expunerea la căldură timp de 25 de minute. Alternativ, se poate utiliza iaurt, care este de asemenea capabil de a curăța pielea și normalizează glandele sebacee, deși iaurt ar trebui să fie conținut redus de grăsime% - pentru că este necesar să se adauge uleiuri esențiale active, care afectează în continuare glandele sebacee (bergamota, lamaie, grepfrut sau portocaliu - fiecare ulei poate adăuga 3 picături). Amestecul este frecat în scalp și se lasă timp de 30 de minute, sub un film și un prosop cald.

Masca Hranitoare: bucle grase ulei

Masca pentru par gras la domiciliu
Pentru a întări părul gras, uleiuri uzate și uleiuri vegetale, cosmetice - astfel de componente în căile de atac la domiciliu pot fi combinate cu suc de citrice, care permite să se stabilească o secreție normală a glandelor sebacee, oferi parul cu vitamine - util în special pentru parul subtire gras. Pentru a pregăti masca ar trebui să se amestecă măsline, migdale, piersici și ulei de brusture și sucul de orice citrice în proporții egale - amestecul rezultat se aplică pe scalp și se toroanele. Masca de expunere se efectuează timp de 40 minute sub baia de căldură.

Miere împotriva căderii părului

Daca ai parul gras cad activ, alopeciei lupta poate folosi măști de miere. În același timp, astfel de proceduri va contribui la consolidarea becurilor și normaliza părul gras. APT 2 linguri. l. masca de miere ar trebui să includă 1 lingura. l. suc de aloe, 1 h. l. suc proaspat de lamaie, pasta sau suc de 1 catei de usturoi. compoziție omogenă este aplicată numai nevoia scalpului și a părului pentru a se proteja cu ulei vegetal - pentru a rezista la o astfel de procedură ar trebui să fie de cel puțin 30 de minute, spălați rămășițele compoziției cu apă și șampon.

Masca de ou pentru rădăcini uleioase

O astfel de problemă ca rădăcinile grase au multe - o astfel de îngrijire a părului nu este diferit de îngrijirea obișnuită pentru par gras, dar toate facilitățile pentru o degresare activă aplicată numai rădăcinile și vârfurile protejate la acest strat de ulei vegetal. masca de ou ar trebui să fie, de asemenea, aplicat numai pe piele, si numai dupa samponare. Reteta este dupa cum urmeaza: 2 oua, bătut până la formarea de spumă albă - este necesar să se adauge 1 linguriță .. apă și 1 h. l. alcool sau vodca. O astfel de compoziție este aplicată direct la rădăcina părului și în vârstă de 30 de minute - spala resturile amestecului de apă caldă.