masca de par Accentuarea la comentarii acasă, rețete

masca de par Accentuarea la comentarii acasă, rețete

Repere - una dintre cele mai populare moduri de a aduce părul în ordine, îi conferă o strălucire și luminozitate, rezultând în întreaga imagine devine mai eficientă. De obicei, brightening coloranți utilizați în țesătură, rezultând deteriorarea firelor de ruperea părului și uscare.Îmbunătățirea stării părului poate ajuta la o varietate de măști pe care le puteti prepara singuri acasa. Procedura nu va dura mult timp, dar va contribui la consolidarea și îmbunătățirea părului și a le face mai puternic si mai stralucitor.

Ce fel de măști sunt necesare?

Structura de măști poate include plante, fructe și legume, la un cost mai scăzut al eficienței lor este semnificativ mai mare decât produsele cosmetice normale. Este important să se țină cont de faptul că toate produsele trebuie să fie masca proaspete, fierte să fie o singură utilizare, acestea nu pot fi stocate pentru o lungă perioadă de timp. Cantitatea de ingrediente trebuie să fie calculată în funcție de grosimea și lungimea părului.

Păstrați masca pe parul tau nu trebuie sa fie mai mare de 15 minute. după care produsele își pierd proprietățile lor utile. Frecvența de tratamente este de 1-2 ori pe săptămână, durata cursului - 2 luni, un al doilea ciclu poate fi să-și petreacă 3-5 luni. Unele măști pot fi folosite în mod continuu o dată pe săptămână.

Caracteristici de îngrijire

Îngrijire încuietori trebuie să înceapă imediat Highlighted după aplicare, în termen de două zile de la procedura, trebuie să se abțină de la șamponarea părului să se obișnuiască cu noul stat.

Pe vreme rece, este recomandat să poarte pălării în cald - parul trebuie, de asemenea, să fie protejat de lumina soarelui. role fierbinte și role din plastic se recomandă înlocuirea bigudiuri spumă mai moale sau mai bigudiuri.

Acesta poate fi masaj de zi cu zi utilă a capului, care este potrivit pentru un pieptene obișnuit, piepteni în direcții diferite, puteți îmbunătăți în mod semnificativ circulația sângelui, având ca rezultat parul va deveni mai ascultător. Pentru a extinde luminozitatea preferința de culoare ar trebui să se acorde sampoane pentru parul colorat. asigurați-vă că pentru a utiliza balsamuri.

Nu se recomandă utilizarea?

masca de par Accentuarea la comentarii acasă, rețete


După vopsire a recomandat să refuze uscarea uscător de păr, și, de asemenea, de la fiare de călcat ploek și a căror funcționare se bazează pe utilizarea de temperaturi ridicate. Combs cu dinți de plastic și de fier este, de asemenea, recomandat să nu utilizeze, cea mai bună opțiune în acest caz - lemn sau os.

După ce a subliniat nu este recomandat să pieptene parul ud - aceasta poate provoca deteriorarea structurii lor, ar trebui să fie, de asemenea, excluse diferențele de temperatură.

rețete eficiente

  • caș nutritiv. real, caș de cereale va avea nevoie pentru această rețetă (nu caș). 50 oz. Branza de vaci amestecata cu 3 litri. crema grasa si 1 lingurita ulei de măsline. Un amestec intim cauza bucle, după 45 min. clătiți.
  • Restaurarea bere. Se amestecă 100 gr. bere și 1 ou, se adaugă 80-90 de grame de brânză, pus pe încuietori albite, eliminați după 50 de minute.
  • Vitamina din plante. Ia-1 lingura. l. pătlagină, mușețel și mentă, se toarnă 1 lingura. apă clocotită, se filtrează prin 5 ore prin adăugarea de vitamina A și fiolă E. rezultată se amestecă soluție, se adaugă 3 linguri miere, căldură, masca pus pe fata, cap folie prosop, păstrează ora.
  • ou nutritiv. 4 oua de prepeliță amestecate cu 3 linguri miere, se adaugă 1 linguriță ulei de măsline. Amestecul a fost aplicat la rădăcinile timp de 35 min.
  • Restaurarea proteinei. Se amestecă 3 albușuri de ou batute 3 lingurite miere, amestecul a fost cosite aplicat. se clătește după uscare, se clătește părul.
  • Firming chefir-banană. Grind 1/2 banana pana cand starea siropos, amestecat cu 1 lingura. preîncălzit într-un chefir cu microunde, se adaugă 1 flacon de vitamina E. Masca se aplică pe păr, acoperit cu o pungă de plastic, se spală după 25 de minute.
  • Hidratante, face părul strălucitor de fructe. Decojit și tocat 1 1/2 kiwi și se amestecă de portocale, se adauga 1 lingura miere de albine. Masca se aplica pentru a curăța părul, spălați după 15 minute.
  • Firming bere. 100 ml. lager, 30 g de curds, 1 se amestecă ou, dețin 30-40 minute. Se clătește folosind bulion mușețel sau oțet de cidru.
  • Hidratarea chefir cu ulei de ricin și smântână. 200 ml de iaurt plasat într-o baie de apă, amestecat cu 50 ml de ulei de ricin biciuit separat, 1 gălbenușul și 50 g de smântână, ascunde folie de polietilenă. Se aplica peste intreaga lungime bucle timp de o oră, se clătește cu apă.
  • Firming brusture. Brusture grevă ulei timp de o oră înainte de spălare a părului, clătiți.

raportul produs în măștile pot fi modificate prin crearea de produse cosmetice oferă spațiu suficient pentru imaginație.

Opinii femei

Cele mai multe comentarii pozitive despre chefir și masca de miere. precum și fructe.

O mulțime de muncă, timpul în sine nu rămâne. Odată ce o mască de chefir săptămână face, efectul este pur și simplu uimitoare, parul devine mătăsos, catifelat și elastic, am sfătui pe toți.

masca de par Accentuarea la comentarii acasă, rețete
Alegeți instrumentele potrivite pentru îngrijirea părului foarte greu, am incercat multe sampoane si masti de la branduri renumite, dar chiar și cele mai scumpe instrumente nu se pot compara cu rețete de acasă.

Într-o zi, la sfatul unui prieten a încercat masca pe bază de plante, rezultatul a depășit toate așteptările. Par a devenit mai puternic, a câștigat luciu, nu mai este divizat. I a face masca de două ori pe săptămână, uneori, se adaugă un suc de mere sau de portocale.

Acesta a ajutat ulei de brusture, ca parul dupa vopsire au fost întotdeauna fragile, a trebuit să încercați un număr mare de produse de îngrijire a părului. masca folosită pentru a face în fiecare noapte acum, de două ori pe săptămână. Bucle a devenit mai puternică, strălucitoare și moale, masca naturale pe bază de plante este recomandat tuturor.