Masaj pentru tratamentul prostatitei la echipamente performante acasă

Dacă pentru a face masaj prostata si ce face? Așa cum o fac tehnica de masaj? Experți, pe baza observațiilor practice, a susținut că beneficiile de masaj de prostata in neprețuită în tratamentul complex al bărbaților (droguri, exerciții Kegel, metodele tradiționale și așa mai departe.), În mod corespunzător executate, aceasta crește foarte mult procentul de un rezultat de succes. Masați cu inflamație a glandei prostatei este necesar - este necesar și foarte util, dar în anumite condiții. Ce fel și ce este inclus în tehnicile de masaj originale la domiciliu la bărbați - să descrie în detaliu în articol.SOCURILOR toată lumea. PROSTATITA tratate mai rapid remedii populare.

Adevărata poveste: „Cum mi-am vindecat prostatita la domiciliu, în mod independent, timp de 2 săptămâni!“

Adevărata poveste: „Cum mi-am vindecat prostatita la domiciliu, în mod independent, timp de 2 săptămâni!“

Masaj pentru tratamentul prostatitei la echipamente performante acasă

De unde știi că a fost el

Aceasta este o descoperire revoluționară. Acum puteți vindeca prostatita acasă!

Mijloacele prin care PROSTATITA plecat pentru totdeauna.

Mijloacele prin care PROSTATITA plecat pentru totdeauna.

Modestia naturală previne cei mai mulți oameni să accepte procedura în interiorul zidurilor spitalului, caz în care puteți maestru opțiunea de masaj la domiciliu, puteți face de unul singur sau cu ajutorul unei persoane dragi.

Cei mai mulți dintre bărbați sunt dispuși să găsească o alternativă la acesta există masaj - terapia cu antibiotice, dar, în timp ce aparent simplu, nu este la fel de util ca masaj. Desigur, că antibioticele sunt incluse în setul obligatoriu de tratamente pentru prostatita, dar efectele adverse ale comprimatelor este mult mai mare decât cea a acțiunii manuale asupra prostatei. In timp ce a comparat terapia de masaj și de antibiotice nu este în întregime corectă pentru a trata prostatita, cauzate de o serie de bacterii, fara a antimicrobiene si doar masaj - este imposibil.

Unii pacienți preferă să masaj sex, dar în procesul inflamator cronic, el nu aduce satisfacție din cauza același sex neprotejat cu inflamație bacteriană poate afecta negativ partenerul.

La domiciliu, masajul prostatei se poate face ca un tratament și prevenirea simptomelor prostatita va merge mult mai repede dacă utilizați următoarele tipuri de masaj:

Punct de mână de masaj cu degetul necesită un fel de calificare, ar fi de preferat ca va face doctorul. Dar, uneori, se poate face la domiciliu, la locul de muncă în zona de prostata prin rect, de asemenea, ar trebui să invitați specialiști din spital.

Masaj pentru tratamentul prostatitei la echipamente performante acasă

Opțiunea cea mai optimă pentru masaj de prostata la domiciliu. Procedura se realizeaza cu ajutorul unui specialist. Folosind un aparat ( „Mavit“, „ușor“) poate masa zona prostatei in proces inflamator cronic. Prezența prostatitei acute elimină masajul prostatei prin orice mijloace.Cel mai simplu de opțiuni de masaj de prostata la domiciliu, nu are nevoie de numărul de instrumente nth poate fi efectuată în mod independent și incognito. La masaj său de bază, - este o clismă, și de a folosi ca o prevenire a prostatita, și ca o metodă de tratare a inflamației în glanda prostatei. Nevoie de următoarele: punga de cauciuc, apă fiartă (soluții) sau formularea de lubrifiant pentru săpun lichid cu pH neutru.

In prostatita cronica trata cu hidromasaj prostata mai bine timp de 2-3 ore înainte de culcare, sau în timpul liber în după-amiaza. După ce procedura se bazează confort fizic și psihic. Ca soluții pot fi folosite bulion mușețel, soluții de permanganat de potasiu (1: 10000) sau furatsilinovoy (Prepararea furatsilina 1: 5000), temperatura lor nu depășește 18-22 grade, volumul de lichid nu trebuie să fie un disconfort puternic.

Influențarea hidromasaj asupra prostatei la bărbați cu ajutorul schimbărilor de temperatură, chimice și componente fizice, precum și stimularea receptorilor anusului, poate îmbunătăți circulația sângelui în picioare, ridica tonusul muscular și de a stimula producția de secreția prostatei. Nici un rău - utilizarea continuă!

Masaj pentru tratamentul prostatitei la echipamente performante acasă

Ce alegem: Alimente pentru gândire

Luați în considerare masajul direct.

Acesta a considerat cel mai eficient, deoarece performanța echipamentelor tehnice este impactul direct asupra prostatei zona degetului prin rect. În același timp, masajul feselor, perineul, zona vertebrelor lombare a cincea la bărbați. Pentru masaj la domiciliu, puteți folosi mâinile, stick-uri de diagnosticare, inele și alte dispozitive speciale.

Succesul implementării depinde de faptul dacă omul va fi capabil să tune în mental și fizic relaxare, masaj direct constă din următoarele etape:

  1. Impactul pe spate inferior. In presopunctură prostatita cronica incepe cu 5 vertebre lombare, se deplasează treptat în zona abdominală, care efectuează mișcarea longitudinală. Intregind efectul masajului fese, perineul și coapsele la bărbați. Această fază de pregătire este proiectat să se relaxeze regiunea pelviană și a stabilit un pacient pe un echipament mai serios. La acasă și pe cont propriu poate să nu fie posibil, este nevoie de participarea unui specialist.
  2. masaj direct (direct) prostata la barbati se poate face la domiciliu, în cazul în care pacientul în funcție de propriile lor motive refuză să meargă la sala de tratament. Tehnica de implementare nu este dificil pentru acest pacient a pus într-o poziție genunchi-cot sau culcat pe spate, cu picioarele ferm strânse la stomac. Presopunctură încep de pre-pregăti o „armă“ - un deget în mănuși sterile unse cu ulei de parafină și injectat în rect 3-5 cm Acest lucru ar trebui să se facă treptat, solicitând direcția de ieșire a secreției de sus în jos și de centru -. Până în centru.

Masaj pentru tratamentul prostatitei la echipamente performante acasă

În cazul în care, după o sesiune nu există nici un disconfort sau durere in zona pelviana, a permis o ușoară presiune asupra prostatei, un curs de masaj prostatei este de obicei de 10 sedinte, repetate pe parcursul zilei.

Care sunt posibile și alte opțiuni

Cel mai bun Urologi România descoperi prostatita cura secretă în cel mai simplu mod.

El însuși vindecător

Masaj pentru tratamentul prostatitei la echipamente performante acasă

Dacă toate tehnicile de mai sus nu sunt disponibile pentru omul sau modestia lui depășește toate așteptările, el se poate și acasă de ajutor. Ce performanță tehnică:

  • Intinde-te pe partea dreapta, genunchii la piept, astfel încât peria poate ajunge la zona anusului.
  • Efectele indirecte asupra prostatei - masarea zonei dintre scrot si anus.
  • Intinde-te pe spate, picioare liber. Finger, uns cu vaselina, injectat in rect pentru a simți de 4-5 cm și ciocni pe peretele intestinal.
  • Masarea movilă nu de multe ori o mișcare lină cu o presiune ușoară.

Un astfel de impact tehnologie variante asupra prostatei glandei si ameliorarea simptomelor bolii. La sfârșitul procedurii trebuie să stea neapărat câteva picături de suc (Secretul), care indică eficiența procedurii.

Acest lucru va preveni prostatita in doar 2 saptamani.