Masaj om singur acasă, precum și orice utilaje

Masaj om singur acasă, precum și orice utilaje

Aici te uiți la o femeie, și deșteaptă, și frumoasă, și soțul ei toate în căutarea spre stânga. Ce îi lipsește?

Prin natura oamenilor - bărbați, oameni de pe o alta planeta, pentru ei lucrul cel mai important - hrană și sex, dar nu gol, nepoliticos, și una care provoacă o sete constantă de intimitate.persoane de sex opus doresc o atenție, o atingere blândă, nu numai in timpul actului sexual, și în mod constant. Încearcă să schimbi comportamentul, începe să masaj om și a obține o dragoste însutit și devotament.

Faceți cunoștință - diverse tipuri de tehnici de masaj și om

În vechi om de masaj de Est a apărut ca o procedură care aduce relaxare si calm. Atingerea ușoară a mâinilor blânde acordate de pace, elimina tensiunea din mușchi, se umple cu energie.

manipulare abilă a mâinilor de sex feminin da placere. Masaj om, a făcut cu dragoste, îl va ajuta să retrăiesc o experiență de neuitat, nu doar pentru o perioadă scurtă de timp, dar, de asemenea, face un iubitor de frumos, un prieten loial și un proprietar de îngrijire de mai mulți ani.

limită de timp, lenevia naturale împiedică un om să beneficieze de servicii de masaj în cameră. În acest caz, vine pentru a ajuta la cel iubit, pentru că omul de masaj la domiciliu nu necesită o pregătire specială. Pentru acest lucru ar trebui să fie familiarizați cu principalele tipuri de masaj, să învețe pentru a efectua tehnici de bază pentru a prepara uleiul cu parfumul preferat pentru barbati, aerisiți camera si totul a mers proces poate începe.

Principalele tipuri de masaj. cele mai simple metode este de a învăța pentru orice femeie, sunt:

• erotic - va face sex de neuitat;

• Restore - elimină stresul după o zi grea;

• Sport - va ajuta să se relaxeze mușchii după un antrenament.

Principalul lucru este de a stabili un obiectiv - pentru a te un om.

Pentru a face acest lucru, în primul rând, aveți nevoie de o atitudine pozitiva a ambilor parteneri.

Masaj om la domiciliu nu are nevoie de cunoștințe și abilități speciale, este suficient să stăpânească principiul simplu al fiecărei mese.

În centrul fiecăreia dintre aceste masaje sunt tehnici clasice de masaj: calcare, frecare, frământare și vibrații.

- Călcat face mâinile calde dezvăluite care se mișcă, la fel ca în toate tehnicile, de la centru spre periferie. masați ușor pielea ca și în cazul în care pentru a dispersa energia dintr-o parte în alta, ceea ce face o mișcare circulară, în zig-zag. O grăsime, plin, doborâte corp tip sport de călcat se poate face came sau falangele compus dintr-un degete pumn.

- Mulți oameni obțin o mare placere de frecare. Această metodă se realizează într-un ritm rapid, este posibil să se facă frecare, mișcarea circulară cu mâna sau pumnii lui. Apoi palma a pus pe margine și intens trei piele, prin mutarea palma unuia față de celălalt în sus și în jos. După frecarea pielea corpului devine uniform roz.

- Presiune sau frământare vorbește de la sine, cu ajutorul acestei tehnici fac studiu profund al fiecărui mușchi. După frecarea pielii devine moale si cald, asa ca am pus-o pe un vapor pliat pe mâini și să facă mișcări ca și în cazul în care frământarea aluatului, greblat de pe marginile la mijloc.

Pe partea din spate a rolei de piele sub formă de rulouri de jos în sus sau prindeți-l prin ciupire între degetul mare și arătător.

Dacă ne mash braț sau picior, este suficient să încercuiască membrelor cu ambele mâini și de a face mișcare de rotație intensivă.

Fiecare om de masaj pat finisaj sau vibrații. Ca suprafață elaborată se poate bate din mâinile ei sau bate came dezvăluite. În cele din urmă să încheie întregul proces de mângâieri.

masaj erotic, ce este?

Masajul erotic ajută la îmbunătățirea sensibilității omului este un preludiu blând de sex, care este baza relațiilor familiale puternice.

Masajul erotic nu este foarte diferit de metodele clasice, cu toate că în acest caz, principalul este si scuturare frământare. În cazul în care masajul clasic este suficient pentru a ști locația mușchilor de bază, manipulările stil Eros necesită cunoașterea principalelor zone erogene ale oamenilor. S-ar putea fi surprins de acest lucru, dar excita un om nu numai manipularea organelor sexuale, dar fese, spate, și chiar urechi. Loving femeie trebuie să cunoască zonele erogene de bază ale dvs. preferate.saloane de masaj erotic in om nu se termină cu sexul, ceea ce nu este adevărat despre masaj la domiciliu. Asigurați-un om un sclav al mâinilor tale, si te vei simti ca o regina, întotdeauna și peste tot.

Principalele zone erogene ale oamenilor și impactul asupra lor

Există o concepție greșită că corpurile erogene ale oamenilor sunt doar organele sexuale. corp Fiecare om este un individ de a percepe atingere. În unele zone erogene de sex masculin este punctul între omoplați, în timp ce altele - coccis, iar al treilea aduce cea mai mare placere mângâindu coapse și picioare superioare.

Aproape toți oamenii vin spre deliciul masajului urechilor.

Prin efectuarea unei sesiuni de masaj ar trebui să ia în considerare fiecare detaliu:

• Aflați ce fel de muzica iubește omul tău;

• modul în care reacționează la mirosuri, lumânări;

• a crea o cameră intimă în amurg;

• să se asigure că nici alte persoane în întregul apartament.

• În cazul în care obiectivul dvs. este de sex dur, după un masaj la un om, de a organiza o sesiune în forma pe jumătate dezbrăcată.

Fiecare om iubește atinge coapse si fese. cu acest lucru și începe masaj erotic.

- Începem cu mangaindu masaj un om în jos, de la vârful degetelor, ridicându-se încet la zona inghinală.

Intins pe stomacul lui, omul trebuie să se simtă relaxat.

- mâinile calde, aromomaaslom abia neclară, începe mangaindu fese de la nivelul coloanei vertebrale la șolduri. făcând mișcări circulare mari, trăgând mâinile pe coapse și înapoi în jos la partea inferioara a spatelui. Treptat reduce raza cercului. Dezmierdand mâinile, pumnii, ca și cum ar atinge accidental omul coapsei lui gol sau de sân.

Când încercați să treacă prin slefuire dorințele de trafic.

Revenind la frământarea, amintiți-vă, atunci când omul de masaj erotic nu ar trebui să se simtă durere, astfel încât mash ușor de lucru prin muschi profunde ale fese. Pat întregul spate și este făcută din pat moale, jucaus pe favorit fund.

- Se rastoarna omul pe spate și de a face masaj abdominal. Toate metodele de conducere sensul acelor de ceasornic, de la ombilic la nivelul coapselor, scufundarea mai mici și mai mici, dar nu atinge organele genitale. să păstreze în mod constant intriga.

Belly mulți bărbați acoperite cu păr, așa că fac toate trucurile grableobrazno puse degetele. vibrație abdominală se face cel mai bine „duș“ vârful degetului. atingând rapid și ușor pe piele, deoarece repede jucând la pian.

- După ce a lucrat pentru stomac, în cazul în care masajul nu este încă întrerupt de sex dur, trece la masaj piept.

Vă puteți permite să stea pe favoritul lui tur și începe să masaj piept, aplecat și, în același timp, atingând ușor pielea lui de pieptul gol. Pentru senzatii tari, puteți folosi o bucată de gheață. Lucrul cu privire la toate trucurile circuitului.

- Masati urechi face degetul arătător și degetul mare. Ritmul lent și borhotul freca urechi, începând cu lobul și terminând cu vârfurile urechilor. pat încet în mijloc, alternativ de călcat și apăsând, intensitatea expunerii. Termina tușele de masaj urechi mâinile deschise într-o mișcare circulară de sus în jos.

Lăsați toate fanteziile tale sa devina realitate!

dureri de spate și de ridicare a gâtului de frumusețe Masaj

Omul obosit nu va fi sensibil la jocuri erotice, dacă el are o durere în spate sau de gât.

Pentru a elimina dureri de spate un om ar trebui să se întindă pe burtă. Pentru aceasta se potrivesc pat tare sau mat, postelennuyu pe podea.

Toate trucuri sunt efectuate de la coloana vertebrală la șolduri. Efectuarea călcat și frecarea de jos în sus, prin schema descrisă mai sus, ceea ce face frământare, frământare bine fiecare punct, ne fixam un efect special asupra zonei de durere.

Necesar pentru rotiri de masaj face „pom de Crăciun“ pentru acest indice set de degete la o distanță de 1 cm de la nivelul coloanei vertebrale și glisați-le ca patinaj, în sus, cu o singură mână, apoi cealaltă, acționând asupra fiecărei vertebre.

Atunci când vibrațiile dureri de spate face ușor, unul lovit degetele, simulează ploaie.

Când durerea în gât toate mișcările fac de la cap la umeri. După stroking, apucă gâtul cu ambele mâini și viguros freca brațele de schimbare înainte și înapoi.

Frământare face degetul mare și arătător apucând mușchii se execută de-a lungul gâtului, apoi mîngîie și să facă „pom de Crăciun“.

Fiecare recepție a avut loc de 3 - 4 ori, finisaj gât masaj transvazare care simulează să cânte la pian.

masaj de sport cu instrumente

După sala de sport, oamenii noștri sunt foarte adesea nevoie de un masaj de relaxare, mai ales dacă aveți spasme musculare ale mâinilor sau picioarelor.

Nu orice femeie este capabil să masaj un om acasă, dar fiecare prieten iubitoare gata să ajute.

Masagere manuale si electrice sunt destinate aplicațiilor de masă, acestea sunt disponibile pentru toată lumea.

Cel mai simplu de utilizat sunt din plastic „crab“ toate configurațiile posibile.

Sport mâini de masaj folosind „crab“ face de jos în sus, în cursul limfei, de la încheietura mâinii până la cot, pe axila. După efectuarea de călcat, frecare și frământare face Massager mișcări circulare și zig-zag. Expunerea intensa pentru a ajuta la dispersarea acidului lactic, care provoacă spasme și este cauza durerii după exercițiu.

Massager din plastic poate înlocui lemn, cauciuc sau electrice.

Elektoromassazhery produc o varietate de specii, cu radiații roșu și vibrații, o varietate de configurații și prețuri accesibile pentru toată lumea.

Fiți atent la indicații și interdicții

efect de vindecare de masaj descoperite multe secole BC. Îmbunătățirea circulației sanguine ajută la ameliorarea durerilor și spasme în aceste boli:

• miozita; bursită;

Oricare ar fi dătătoare de viață nu creează recuperare de masaj om, dar există unele restricții.

Dar boala de prostata mult mai repede vindeca cu masaj abil. Vizitarea unui urolog cu soțul ei, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru a vă arăta cele mai simple metode de masaj de prostata. Amintiți-vă că mâinile iubitoare poate salva un om de la operație. Doar 4 - 5 minute pe zi, și datorită nici un scop. Pentru a realiza acest tip de masaj au nevoie de mănuși, smântână și cunoștințe de două - trei recepții.

Noțiuni de bază pentru masaj unui om, amintiți-vă, lucrul cel mai important - nu face rău!