Martisoare cu opțiunile lor mâini pentru mașină, acasă și femei

Fiecare o dată în viața sa confruntat cu alegerea unui cadou pentru un iubit-o problemă. Mai ales dificil este alegerea atunci când bugetul companiei este destul de mic. Ajuta salva situația mărunțișuri utile. Luați în considerare modul de a face gadget-uri cu propriile lor mâini.Martisoare cu opțiunile lor mâini pentru mașină, acasă și femei

Martisoare pentru fete si femei

Orice femeie va aprecia un cadou de la un iubit, a făcut cu propriile sale mâini. Variante de astfel de produse există un set mare. Luați în considerare unele dintre mărunțișuri pentru o fată.

Cel mai simplu mod de a surprinde și vă rugăm să o halbă donat cu propria sa monogramă forjat. Pentru a face acest lucru, cumpara un alb sau orice altă ceașcă monotonă, tăiate de hârtie de desen șablon. Figura trebuie atașat la cupa ca un șablon, și în jurul vopsea dot markerul spațiu pentru tehnica ceramicii.

Fiecare fată iubește dulciuri, astfel încât să puteți desena propriul buchet de bomboane de ciocolată comestibile sale preferate. Puteți face un pandantiv cu o fotografie comună, aceasta trebuie să ia o fotografie și piese speciale pentru accesoriul. Se taie interesul imaginii și a pus-o sub sticlă.

Martisoare cu opțiunile lor mâini pentru mașină, acasă și femei

Pentru femei, cadoul perfect poate fi un săpun de casă naturale, care este ușor să o faci singur, dacă ați cumpărat toate ingredientele necesare.

Va fi mulțumit de hostess și baie accesorii, în cazul în ambalaj original. Puteți de prosoape, de exemplu, pentru a face o figura unui urs sau de iepuras.

Martisoare cu opțiunile lor mâini pentru mașină, acasă și femei

Realizate dintr-o cutie de carte veche va căuta întotdeauna gazda plăcut. Cercei din tehnica de „ganutell“ sau coliere lucrate manual fermecător va fi iubitor de bijuterii foarte apreciat.

Suveniruri pentru acasă și bucătărie

Va satisface sfeșnicelor de cutii decorate cu materiale de sezon (frunze). Pentru bucătărie, puteți face o copie in miniatura a schemei de croșetat de produs pentru care pot fi găsite pe internet.Martisoare cu opțiunile lor mâini pentru mașină, acasă și femei

De asemenea, aprecia pe sticla decorativ bucătărie raft cu conținut luminos. Irreplaceable va sta sub cald, realizate cu propriile sale mâini de cuie de lemn și vopsite în culori strălucitoare.

Decoreaza bucătărie, și un mic covor tricotate din fire groase. bord multifuncțional cu găuri de ajutor pentru a colecta firimituri de produse în timpul tăierii direct în container, și poate servi ca un picurator fel de mâncare în cazul în care găurile sunt umplute de creioane tăiate special instruiți.

Martisoare cu opțiunile lor mâini pentru mașină, acasă și femei

Un cadou original pentru acasă este sfeșnicul plug, care este atașat la o farfurie mică, sau o cusută manual servetele Deservire capabil de orice de acest gen care servește masa sa transformat într-o vacanță.

Topiary cu privire la orice subiect va completa camera de zi interior sau hol. Pernute, realizate cu propriile sale mâini, face să vă simțiți confortabil cu un sejur la locul lui.

Toate cadourile neobișnuite pot inveseli aspectul dvs., care vă va aminti de a avea grija de suflet și dragoste încorporate în produsul donat. De asemenea, toate aceste suveniruri sunt un avantaj practic.

Pentru suport de masina breloc cu statul. mașina lui este un număr perfect pentru jeton.

Martisoare cu opțiunile lor mâini pentru mașină, acasă și femei

Pentru fabricarea de accesorii trebuie să se pregătească

  • rigla din plastic;
  • fișier;
  • etichete cu numere;
  • autocolante cu inscripția;
  • bandă dublu adezivă;
  • Spala-solvent.

rigla de plastic va servi drept baza tuturor accesoriului. De la ea doriți să taie blancul dimensiunea dorită, procesul de margini un fișier, astfel încât să nu se prindă rugozitate lui de tesatura.

Stickere cu statul. număr nu poate cumpăra. Într-adevăr o fac pe cont propriu sau ordinea lor în companii implicate în producția de etichete. La domiciliu, puteți imprima numărul de pe imprimantă dimensiunea semifabricatului din material plastic. În a doua parte a breloc pot fi imprimate cu o marcă de mașină autocolant.

Nu este necesar să aibă la îndemână hârtie adezivă. De asemenea, este recomandat să se utilizeze un simplu hârtie de construcție, care vor fi sigilate suplimentar și fixat cu bandă. Acesta trebuie să fie lipite pe un număr și se taie tot excesul în jurul marginilor.

Lipite gol să se bazeze pe utilizarea față-verso bandă, care este ales nu prea gros. Pre suprafață perie plastic degresate cu un solvent. Pe partea de sus a produsului trebuie să fie aplicat lac transparent, pentru a da volumul vizual al produsului. Lacul este aplicat pe întreaga suprafață a accesoriului.

Când stick-ul este uscat, ar trebui să fie atașat la elementul de pre-pregătit pentru montare.

Fiecare persoană este frumos pentru a obține jetoane care sunt exprimate nu de cantitatea de bani cheltuită și cantitatea de timp petrecut. Suveniruri cu propriile lor mâini, nici măcar atins o persoană sentimentală.