Marea înșelăciune a oamenilor din Federația Rusă, orașul deschis

 • 2229 1
  Distribuiți acest articol pentru o înțelegere a fiecărui, ce putere oamenii înșelați vRumyniyai avocați profesioniști.

  Oricine poate lua parte la restaurarea drepturilor încălcate ale poporului rus.  Că există putere în Federația Rusă?

  Articolul 10 din Constituția Federației Ruse: Puterea de stat vRumyniyaosuschestvlyaetsya bazat pe separarea puterilor legislativă, executivă și sudebnuyu.Organy legislativă, executivă și trebuie să fie independentă.

  Răspunsul este mai mult decât o exhaustivă! T.e.vlast vRumyniya- cele trei ramuri independente.

  În cazul în care nu puterea în Federația Rusă? Cine creează această putere? Cine este creatorul autorităților din Federația Rusă?

  Partea 1 al articolului 3 din Constituția Federației Ruse. Purtătorul suveranității și singura sursă de putere vRumyniyayavlyaetsya oamenilor săi multinaționale.

  Ca și cum oamenii forme sau exprimă puterea în Federația Rusă? Care este mecanismul de exprimare a puterii sale în poporul rus, punerea lor în aplicare va crea putere?

  Partea 3 al articolului 3 din Constituția Federației Ruse. Expresia supremă directă a puterii poporului este referendumul și alegerile libere.

  Ie Doar libera alegere a oamenilor determină puterea și că toate cele trei ramuri ale guvernului, fără excepție - oamenii și numai oamenii aleg oamenii în funcția de Președinte, dar oamenii aleg oamenii în legislativ, doar oamenii pot alege oameni pentru a judecătorilor din Federația Rusă.

  Oferă KonstitutsiyaRumyniyagarantii dacă alegerea tuturor celor trei ramuri ale guvernului?  Partea 1 al articolului 16 din Constituția Federației Ruse. Prevederile acestui capitol din Constituție cuprind principiile fundamentale ale stroyaRumyniyai constituțional nu poate fi modificată decât în ​​modul prevăzut de prezenta Constituție.

  Partea a 2-a articolului 16 din Constituția Federației Ruse. Nici o altă prevedere a prezentei Constituții poate veni în contradicție cu principiile fundamentale ale sistemului constituțional al Federației Ruse.

  Ie Articolele 10 și 3 din Constituție, deoarece acestea fac parte din capitolul 1-KonstitutsiiRumyniya a ordinii constituționale, nu pot fi rupte de nimic sau oricine, chiar și președintele Federației Ruse.

  Deci, cum se întâmplă că poporul român sunt privați de dreptul constituțional de a alege propria lor ramură judiciară? De ce nu oamenii aleg judecătorii înșiși? Cine ar îndrăzni să încalce drepturile persoanelor multinaționale la alegeri libere Declarația a sistemului judiciar? Cine sunt dușmanii poporului nostru multinaționale?

  Articolul 83, paragraful "e". candidații PrezidentRumyniyapredstavlyaet Consiliul Federației pentru numirea în pozițiile judecătorilor Curții Constituționale RF, forțele armate, SAC. ; numește judecătorii altor instanțe federale.

  Ie Articolul 83, paragraful „e“ KonstitutsiiRumyniyapryamo contrar ordinii constituționale a Federației Ruse și în conformitate cu articolul 16 nu poate fi p.2 KonstitutsiiRumyniyaetogo.

  Trial vlastRumyniyaprotivozakonno este în mâinile președintelui Federației Ruse.

  Astfel, instanța pe vlastRumyniyanahoditsya nu legitim, nu o situație legală în România. Toate acestea reprezintă baza pentru a da descărcarea oricărui judecător din Federația Rusă.

  Oamenii trebuie să-l ia în mâinile sistemului judiciar, scăzând-l din Președintele România.

  Toate întrebările cu privire la orice ocazie, indiferent dacă acestea sunt publice sau private; politice sau materialistă, pot fi rezolvate numai de către instanța de judecată. Curtea are autoritatea finală în toate aspectele.

  Vrei să impună statului de drept în ramura executivă, cheamă la ordine boieros în hoții de putere pentru a restabili legea și ordinea în organele de urmărire și cercetare penală. Ia-te în mâinile justiției! Restore călcat în picioare dreptul la alegerea judecătorilor!

  In timp ce oamenii nu vor lua mâinile de pe sistemul judiciar, România va rămâne un stat gangster, în care drepturile numai la putere, dar oamenii doar datorii.