mărcile Bunavestire care se poate face

Istoria sărbătorii este asociat cu Arhanghelul Gabriel, trimis de Domnul și tânăra Fecioara Maria. Ea a învățat de la Arhanghelul în acea zi, a fost un miracol, ea a coborât Duhul Sfânt și după perioada de sarcină alocat este destinat să dea naștere la lumina Fiului lui Dumnezeu. În această sărbătoare mare ar trebui să renunțe la locul de muncă la domiciliu, asigurați-vă că pentru a merge la templu. Vechea tradiție în Rusia - da drumul din ziua Bunei Vestiri a păsărilor sălbatice în celulă, de mare pe cer, astfel încât au zburat direct la Domnul.Ce să nu faci în Buna Vestire:

* Pentru a lucra, în primul rând, pe casa. Nu este întotdeauna sărbătoarea cade într-o zi și refuză să meargă la muncă în moderne oamenii lumii nu se poate. Dar iată afacerile interne ar trebui să fie amânată pentru o altă zi, este o zi sfântă, și locul de muncă este interzisă.
* Nu este necesar în această zi departe de casă, în special, du-te pe un drum lung.
* În conformitate cu interdicția este de lucru pe teren, pentru a da chiar trebuie să subcotat copaci. Deoarece oamenii au crezut că în ziua Buneivestiri Domnului binecuvântează tot în creștere, plantele sunt în creștere activă, și încep să devin verzi.
* Fetele din ziua de azi trese țese, ca păsările nu construiesc cuiburi. Dacă faci coafuri complicate pe o vacanță, este posibil să se confunde sforile destinului său ca părul încurcat pe cap. De atunci, totul în viață poate merge într-o parte.
* Nu puteți împrumuta vacanta este ceva din casă, inclusiv bani. Oamenii au crezut că un lucru împrumutat în această zi, vă poate oferi o persoană sănătatea și bunăstarea.
* Nu purta haine noi.
* Angajarea în cusut, țesut sau tricotat. Din nou, datorită faptului că ele pot obține fire de destin încurcat.

mărcile Bunavestire care se poate face


Acest Omens populare interzicerea Buneivestiri, care nu toate sunt compatibile cu biserica, dar pentru multe generații au fost transmise din gură în gură și conservate în tradiția noastră. Din nou, nu trebuie să uităm că, în această perioadă este Postul Mare, înainte de Paști, și, practic, toate interdicțiile de repaus alimentar nu este nulă. Prin urmare, nu poți să te distrezi prea activ, vorbesc tare. În ceea ce privește meniul de sărbătoare, posturile de aici face o excepție în dieta poate include pește.

Ce se poate face în ziua de Buna Vestire

Conform tradiției vechi, care începe să reînviat în mod activ în zilele noastre, în această vacanță lasa la libertatea de păsări. În special, porumbelul alb. Păsările trebuie să zboare sus pe cer și să aducă la Domnul, Dumnezeul faptelor bune o persoană care le-a emis.

Mai devreme, în satele Buna Vestire Buna Vestire stocarea sare specială. Trebuie să spun că acesta este un semn de popular la regulile bisericii, ea nu are nimic. A trebuit să ia un vârf de cuțit de sare obișnuită fiecare membru al familiei și pentru a arunca într-o pungă. Apoi, proprietarul casei pe foc este sare prăjită, pentru a comuta în colțul roșu și ținut acolo de ani de zile pentru cazuri specifice. De exemplu, dacă cineva este bolnav, atunci această pungă de sare a fost plasat la capul patului omului, astfel încât el ar putea recupera mai repede.

mărcile Bunavestire care se poate face

semne comune și obiceiuri de la Buna Vestire:

* Se decoreaza cu cineva fleac. Sign controversat, deoarece furtul în creștinism - este un mare păcat, dar oamenii au crezut că pentru a putea atrage o mulțime de noroc.
* Atenție în a doua zi pentru a face față cu foc.
* În Transcarpatia înainte de zori Buna Vestire fetele nemăritate pieptănat pletele lor, și de trei ori a evitat casa lui, zdrobitoare coliba părinții, dar gunoiul colectat și transportate la râu, lângă care au fost îngropate într-o groapă adâncă. Apoi, trebuie să introduceți în apa râului, și se toarnă-i un pat în cazul în care planificat semințe de plantare. Se credea că acest ritual poate oferi un meci bun pentru căsătorie și o viață de familie fericită.
* Dacă observați că ziua cucului, în această vară sigur tânără fecioară se căsătorește.
* Seara în sat au adunat în jurul focurilor și a condus un dans modest, sărind peste foc. Dar toate acestea trebuie să fie făcut modest și liniștit, pentru că există Postul Mare.