Manichiura matritare fotografie ștampilare idei de unghii manichiura cu gel lac elac

Stamping unghiilor ajuta înfrumusețează orice model sau de design al degetelor noastre. Acest lucru este ideal pentru cei care nu au timp și posibilitatea de a trage în modelele de ceas. Setul este disponibil la un preț nu toată lumea și decora mâna unei femei. Pentru tine, am colectat cea mai bună colecție fotografie de idei pentru ștanțare.Imprimarea pe unghii

Frumos și bine, imagine stins depinde de selectarea corectă a materialelor. pentru ștanțare kit include:

Acestea sunt realizate din materiale diferite. Cel mai greu - cauciuc. Există silicon și UltraSoft.

Diametrul mediu al părților sale de lucru de aproximativ 2-3 cm. Este nevoie de vopsea bine cu un disc, dar nu întotdeauna în mod clar. Pentru a face manichiura ștanțate, aveți nevoie pentru a face un efort. Datorită rigiditatea poate, în unele locuri să fie lubrifiate, sau pot exista lacune și ambiguități. Pe timbrul poate fi un pic de vopsea, uneori chiar bucăți. În plus, imprimarea nu este întotdeauna ideală, deoarece unghia nu se încadrează într-un strat rigid. Imprimare slab manifestată sub cuticula și laterale traverselor.

silicon

Lucrul parte aproximativ 3,1 cm. Manere metalice si perna din silicon moale, dar relativ greu pentru acest material. Stamp ia calitativ un strat foarte subțire de vopsea, și se obține un model clar. calitatea imprimării este excelent. Nimic nu este întins, iar lacul nu se scurge pe liniile groase. Legal oferă complet imaginea de ansamblu. Calitatea și ușurința de operare se arată perfect.

Înainte de a începe să o mai bună imprimat timbre, este recomandat să se ocupe de suprafața de lucru ușor piele de bivol.

Supersoft

Pops aproape toate vopseaua de pe plăci și timbre model complet. Ștampila face modele mai dense și bogate. Din moment ce este nevoie de o mulțime de vopsea pentru a absorbi timp înainte ca modelul de transfer pe unghie, astfel încât vopseaua să nu se răspândească pe liniile grase. Aceasta nu denaturează grosimea liniilor, dar nu este necesar să apăsați puternic, în caz contrar de imprimare pot fi deformate.Set de unghii ștanțare poate fi văzut în fotografie.

Manichiura matritare fotografie ștampilare idei de unghii manichiura cu gel lac elac

Discuri si skraper

Discurile se recomandă de a alege binele. Înainte de a începe, trebuie să verificați adecvarea pentru utilizare. Mărimea modelului pentru a selecta o asemenea măsură încât el a fost capabil să se potrivească pe degetul mare de lungime medie. Tiparele trebuie să fie netedă și gravate cu precizie.

Skraper - este o placă dreptunghiulară, care umple lacul de desen. Ar trebui să fie aspru cu tăieturi drepte și de muncă. Deoarece trebuie spălate bine vopsea.

abțibild

Ștampilare de unghii efectua opțional lac special gel. unghii Fit și regulate. Dar ar trebui să fie bine pigmentate și se usucă rapid.

Înainte de a republicarea, aveți nevoie pentru a îndepărta stratul lipicios.

 • Pentru a începe să degresarea unghiilor, unitatea și ștampila. Discul poate fi curățat cu acetonă, dar fără ulei în compoziție și ștampila Fresher.
 • Pentru a proteja pielea degetelor folosind latex lichid.
 • Aplicare lac la modelul dorit pe disc. Nu neapărat vopsea întreaga imagine. Se umple complet skraper.
 • Dacă lac gros, se recomandă să se diluează cu acetonă sau un instrument special.
 • Skraperom macerat lac gravura în profunzime.
 • Folosind un model de timbru amprenta de pe disc. Acest lucru trebuie făcut cât mai repede posibil, până când lacul sa uscat.
 • Înainte de transferul să aștepte câteva secunde.

Cum să utilizați ștampilează.

metoda 1

 • Uită-te sub ștampila de pe rola de o parte în figură a pornit de la cuticula.
 • Privit din urmă, pentru a merge de-a lungul modelul de unghii.
 • ștampila de Jos pe unghie fără prea multă presiune.
 • Când el soprikosnotsya cu o unghie de-a lungul întreaga lungime, împingeți-l în perna timbrului.
 • Ax sau împingător elimina piese care nu sunt lipite.
 • strat de acoperire din partea de sus.

Deci, ca să nu frotiu murdăria de pe ștampilă, suprafata cu lac poate fi curățat pe bandă.

 • Împingeți și rotiți partea perpetueaza de timbru dintr-o parte în alta o ușoară presiune.
 • incizie împingător de-a lungul conturului desenului.
 • Înainte de sus capacul, asigurați-vă că modelul a fost uscat până la sfârșit.

idei de manichiură ștanțate pot fi văzute mai jos în fotografie din albumul nostru.

Manichiura matritare fotografie ștampilare idei de unghii manichiura cu gel lac elac

informații